Bobocei de sept-oct 2008 (273)
Raspunsuri - Pagina 21
dyanira spune:
Nusha la noi singura solutie buna au fost aerosolii dupa n spe siropuri si tz tratamente pt tusea care ne chinuia de vreo 2 luni si care se si accentuase in ultimult timp.La plamani nimic dar tusea continua....
Laura e buna Pasca???
Andreutac multa sanatate!!!
Ada cum te mai simti???
Babytza sa pui poza si cu unghiile finalizate ...asta asa sa mor de ciuda.![]()
Eu mai am friptura de facut si niste snitele de prajit si gata...am bucatarit destul.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
Laura, Ada cum v-a iesit pasca ?
Dya chiar vroiam sa intreb cum ti-a iesit ,fripturica mea e gata, tocmai am pus vinul
Si am gustat-o ca lesinam de pofta
Bag poza acum.
Cristina am vorbit acum cu prietena mea si a zis ca il poti duce linistita la impartasit
Ea il duce pe baietelul ei in fiecare duminica la impartasit.
Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna merci pt raspunsurile legate de impartasit!! babytza, eu eram ![]() ![]() |
E gata mielu , il trimit

Dya am facut peste 50 poze, nu imi ies clare cu telfonul. Asta e tot ce am putut sa scot

Babytza si puii
Valentina
David
dyanira spune:
Deci Babytzule oficial m-ai bagat in boala...vreau si eu unghii de doamna la schimb cu astea a mele de bubulina gospodina![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
Dya unghiile mele naturale sunt varza de cand am nascut-o pe Tina. Daca nu as pune ceva pe ele , nu as avea nicio sansa sa arate asa vreodata. Se rup instant , atat de subtiri sunt.
Avantajul la gel este ca sunt mai groase, nu ai unghie de plastic pe ele ( eu de 2 ani imi pun numai protectie de gel si cresc ele singurele ) si cea mai tare faza e ca te tine oja foarte mult. Eu imi fac french sub gel, asa ca la 10 zile doar schimb pasta albicioasa , dunguta ramane neatinsa sub gel (nu sare, nu se sterge cu acetona) o refac la 3-4 saptamani.
E o mare inventie pentru femeile care nu au timp sa stea saptamanal la salon si totusi au unghii frumoase si ingrijite ![]()
Eee, ma pricep sa fac reclama ? ![]()
![]()
![]()
Babytza si puii
Valentina
David
tzitziri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
E gata mielu , il trimit ![]() Dya am facut peste 50 poze, nu imi ies clare cu telfonul. Asta e tot ce am putut sa scot ![]() Babytza si puii Valentina David |
Mai, frumoase unghii, ce-i drept
Dar eu ma asteptam sa vad mielu' in poze....mielu' unde'i?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Mai, frumoase unghii, ce-i drept Dar eu ma asteptam sa vad mielu' in poze....mielu' unde'i? |

Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
Gata sefa , uite mielu' Si am pus si oua daca poftesti :))))
Babytza si puii
Valentina
David
gaia.nevia spune:
Apai nu stiu cum a iesit pasca, n-am gustat-o, aman momentul cat mai mult (pana o rezista TL...
care de dimineata ma intraba cand mancam masa de Pasti. Raspunusul MAINE n-a fost corect... nici 12 noaptea n-a fost corect.... deci... sooon,.....)
De aratat arata bine. (oare? seamana cu un chec).
In alta ordine de idei... ciupercile alea....mi-e un rau de mor.
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri