Bobocei de sept-oct 2008 (273)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna!

Lumi, mie mi-a zis directoarea de la gradi ca dupa 1 luna se poate considera ca s-a adaptat copilul si sa ma pregatesc sufleteste ca o sa se imbolnaveasca foarte des in prima faza. Incerc sa ma obisnuiesc cu ideea
Sanatate multa!

Maimuta ca a Adei si plastilina comestibila am vazut la imaginarium. ro (au magazin in acuchan militari si in sun plaza, dar poti da si comenzi telefonice)

Am cumparat covor in camera la Mihnea, ma duc sa ii reamenajez camera
A, eu nu agtesc nimic Masa de Paste o vom lua la nasi, unde ne strangem tot familionul si tot acolo vom sarbatori a doua zi onomastica sotului! Iar mama este cea care se ocupa de gatit
Dar eu trebuie sa fac tiramisu pentru al meu sot (am facut o data, acum mai mult timp si se pare ca mi-a iesit bun )

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

PASTE FERICIT TUTUROR!

si multa sanatate va uram voua si boboceilor

david e cu nasucul infundat si tuseste f putinnush ce sa-i mai dau de tuse,le-am incercat pe toate, pediatra tot insista sa nu-i dam antibiotic ca nu e nik la plaman dar copilul meu de o luna tuseste,ce-i drept putin dar nu e tuse seaca iar cu siropuri nu-i trece

ieri am vopsit oua si david a fost f incantat de ele,el e fan oupapa cu placere,acum sa vedem cum il tinem in frau de paste

cu mancarea nu m-am stresat f tare am facut doar niste salata boeuf,salata de ciupercute cu muschi si maioneza,drob,piftelute ...friptura de miel capatam de la soacra ,pasca si cozonac de la mama asa ca eu zic pas

iepurasul nu aduce nimic pt david anul astadar nu am stiut ce sa-i iau,el are atatea jucarii ca nu-i mai trebe nimic..ma rog,bine ca e mic si nu-si da seama ca nepotica mea de 3 ani de o saptamana intreaba ce-i aduce iepurasul

babytza am citit prin ce-ai trecut cu soricelulDoamne cat de greu ti-a fost si tie si lui,mi s-a facut pielea gaina...ma bucur f mult ca acum e mai bine ...deci pana la urma ce-a fost febra musculara?si cum de?

as mai zice cate ceva dar nu mai retin ce am citit,ma bucur ca sunt boboceii ok,asta e cel mai important

pupici

de David si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Hello,
Remember us?
N-am apucat sa mai scriu de ceva timp, insa v-am citit cu drag. M-am bucurat alaturi de proaspetele gravidute carora le urez sarcina usoara si bebelusi sanatosi si m-am intristat cand am citit de boboceii bolnaviori.
Si noi am trecut printr-o perioada nasoala, Eva a fost racita cu tuse si muci cat cuprinde, apoi am descoperit ca avea si otita, si cireasa de pe tort a fost aparitia scaunelor moi, un soi de enterocolita cauzata fie de administrarea antibioticului (n-am scapat, desi la indrumarea medicului pediatru l-am amanat cat am putut), fie de la un virus oarecare. Acum este bine, de vreo 2 zile a inceput sa manance, sa bea lichide (cu astea am avut o mare problema si am ajuns la spital de 2 ori pentru perfuzii). Ma doare sufletul cand ma uit cat a slabit dupa aproape 10 zile de raceala. Nu am curajul s-o cantaresc deocamdata, poate o voi face cand se mai implineste un pic si nu i se mai vad coastele chiar asa.

Va doresc din suflet sa aveti un Paste fericit si linistit, cu bobocei care astepata nerabdatori sa primeasca cadoul de la iepuras!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Nushulica Mihnea a scapat de asa zisa tuse recurenta cu tratament homeopat. I-am facut tot felul de analize, pentru alergii pentru non-alergii, examen orl, toata lumea imi spunea ca nu are nimic copilul. Insa el tusea (nu de prea multe ori/zi, e drept) cu o tuse urata. Pana am ajuns la homeopata incepusam sa cred ca am eu o problema si imi imaginez ca e copilul bolnav
Poti incerca (daca nu ai incercat inca)coughend (am auzit ca e bun) sau sa ii dai tinctura de coacaz negru + tinctura de calin (cate 1 ml pe zi din fiecare am avut noi ca tratament,pe langa alte bobite, ce-i drept). Dar tincturile au avut efect si la mama si la al meu sot, cand au avut probleme cu tusea.

Andreuta multa sanatate si voua! Bine ca este mai bine Eva acum

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ada si oana, multumesc, sunt ff frumoase device-urile ptr jocul cu plastilina!

nusha

andreutac, uff, imi pare tare rau de Eva! bine macar ca acum sunteti mai bine! o sa recupereze ea si greutatea pierduta.

ada, merge Pasca?

laura

paula, si eu tot asa am auzit, de acomodare in jur de o luna. acuma nu stiu daca s-au referit la raceli sau la cum le place lor acolo, sau si una si alta!
oricum, cred ca mai avem de luptat doar cu racelile, dar nu pot sa ma pronunt inca. astept sa-i vad cum se comporta dupa vacanta asta.
te rog mult, poti sa-mi dai mai multe detalii despre tratamentul homeopat urmat de Mihnea? cel in urma caruia i-a trecut tusea? avem si noi asa o tuse, de 3 sapt, de la prima raceala. la fel, nu e grav, doar de cateva ori pe zi, dar nu trece cu Prospan, nu trece cu Stodal... Paxeladine nu prea ma lasa inima sa incerc... tot asa, la control, dr zice ca nu e nimic la plamani, dar nu scapa de tuse. am salvat postul anterior.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

Claudinna nu stiu eu foarte multe despre regulile impartasaniei dar nu vad de ce ar trebui lasata o pauza de 6 saptamani...
Eu nu am impartasit-o inca pe Maria. Suntem catolice iar la noi prima impartasanie se face cand copilul este mai mare, pe la 7,8 ani, dupa o pregatire prealabila. Am dus-o insa la biserica si spre bucuria mea este extrem de cuminte si atenta.

Nu stiu cand mai intru, asa ca va urez Paste fericit, liniste si bucurie in suflet!

mami de Maria si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

nushulica la analize a iesit ca avem miozita. Asta este o inflamatie a tesutului muscular . Saptamana viitoare repetem analiza la sange, ca sa vedem ce valori avem acum.
Multi pupici si voua, sa va treaca mai repede tusea

andreutac off mai mami prin cate ati trecut si voi dragii de ei cat mai sufera uneori Mai scrie despre voi. Si soricelul a slabit rau , se vede cu ochiul liber. Nici eu nu indraznesc sa il pun pe cantar. Sigur sigur e sub 10 kg
Ce mai face printesa, ce mai faci tu

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

PASTE FERICIT TUTUROR!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Paula sa pui si tu poze cu covorasul

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput