Bobocei de sept-oct 2008 (273)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Sarbatori Pascale linistite tuturor!

in 9s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Lidia, imi pare rau ca esti dezamagita dar de data aceasta nu ai dreptate! Nu-ti cer maturitate pentru ca stiu ca o ai, doar ca mai reflecteaza putin asupra deciziei tale. In plus, mai cred ca Florina si nikolici merita scuze.
Sa ai sarbatori fericite si luminate! Multa sanatate lui Stefan si Izabelei si voua, bineinteles!

fetelor, spor la treburi si Sarbatori fericite! Sa aveti lumina in casa si in suflete! Multa sanatate fetitelor si baieteilor!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Laura uite www.okey.ro/retete-culinare/crema-caramel-pentru-foi-lica.html" target="_blank">aici crema pt foi Lica
scriam in alta parte atunci:P
e pt un pachet mare de foi, ajunge la fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

deci mai astept si eu cu plastilina

Mimihoo, am gasit mesajul pe picasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza!

claudinna, merci frumos, sper sa ne revenim repede. nu au mai facut febra, mucuti sunt ceva-ceva, nu de aspirat, am bagat oscillo si antitermice in caz de febra, om vedea. si eu sunt pe Tantum verde, si paracetamol, ma doare gatul si am nasul infundat.
eu n-am reusit sa-i impartasesc pe huni, am incercat de 3 ori si degeaba... cred ca poti sa mergi cu el si in ziua de Pasti, eu nu stiu de obiceiul asta, cu 6 sapt pauza...
cat despre plastilina, depinde de copil. ai mei baga tot, absolut tot in gura si n-au prea multa rabdare la jocuri, gen puzzle sau de constructie, astfel incat plastilina pentru noi o sa mai astepte. poti sa incerci cu Razvan, daca vezi ca-i place si nu o papa, de ce nu? nu e o varsta anume la care sa poti incepe. si dupa cum il stiu pe Razvan, sigur o sa-i placa!

laura, daaa, cumparaturile gata in proportie de 90% inca de azi noapte. a plecat de dimineata si a rezolvat cu brio si restul de 10%, oricum n-avea cum ajunge azi noapte si la farmacie.

ada, f fain cum te joci cu Teo cu plastilina! cum e maimuta aia de care zici? gasesc vreo poza pe net?

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

pentru ca nu stiu cand mai intru, va doresc un fericit si linistit, cu sanatate si muulta iubire si caldura sufleteasca, alaturi de cei dragi!!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

www.youtube.com/watch?v=aBylcPzEuw8" target="_blank">Maimutica noastra

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Ma apuc de pasca acuma... sa vedem ce o iesi. Sunt obosita si vad ca nu-mi revin deloc, desi am deja aproape 4 zile de antibiotic. Nici Teo nu pare prea entuziasmat sa ma ajute la bucatareala... Radu doarme... iar tati s-a dus sa aleaga tort pentru ziua lui Teo...
Sper sa nu uite de lumare in forma cifrei 3...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Am gasit plastilina.
Am fost la Diverta. Aveau destule feluri pe care scria explicit:non toxic. Si am gasit si pentru ce ma dusesem :modeling kit de la Crayola. Desfacut arata www.amazon.co.uk/Crayola-Mini-Kids-Dough-Cutters/dp/B0001RFUNY" target="_blank"> asa si pe cutie scrie 1+ (de la un an).
A durat 20 de minute distractia cu plastilina, dar era si obosit..asa ca ii mai dau sanse mai pe seara

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Am gasit plastilina.
Am fost la Diverta. Aveau destule feluri pe care scria explicit:non toxic. Si am gasit si pentru ce ma dusesem :modeling kit de la Crayola. Desfacut arata www.amazon.co.uk/Crayola-Mini-Kids-Dough-Cutters/dp/B0001RFUNY" target="_blank"> asa si pe cutie scrie 1+ (de la un an).
A durat 20 de minute distractia cu plastilina, dar era si obosit..asa ca ii mai dau sanse mai pe seara

Foarte dragut Mai sunt jucarele gen masina de tocat. Sus bagi platilina, iar la iesire e cu diferite forme. Si chiar daca in cutia originala e plastilina obisnuita, ii dai tu din cea non toxica.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Tocmai ce am scos pasca din cuptor,a iesit super..e prima data cand fac

Oana eu zic ca e ff bine 20 minute,deci la diverta..azi cred ca ajungem si noi.

Ada ce tare e maimutica voastra..da la noi s-o gasi pe undeva?Adica tu de unde ai comandat-o?

Lumi ma bucur ca e totul k cu hunii si cumparaturile,mii de .

Claudinna multumesc de reteta,am salvat-o..n-o mai fac ca n-am nuca acasa..banuiesc ca e tare buna.

Eu il astept pe ANyd de la tenis,ALexia tocmai ce a adormit...ma duc sa bag friptura la cuptor.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput