Bobocei de sept-oct 2008 (273)
Raspunsuri - Pagina 16
andy.p spune:
Lumi te-ai culcat??Eu dansez da stau si cu tine
..mie imi asa frica de vant
,sper sa scapati repede.
Babytza pune si tu o poza cu unghiutzele sa vedem si noi cum arata![]()
Ada bine ca l-ai convins..eu nici macar nu incerc
Lidia nu cred ca trebuia sa se ajunga aici:(
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
gaia.nevia spune:
nu ma iau de semnatura ta, Lumi, doar imi declanseaza ganduri cretze...
Am trecut si noi prin faza cu doua la fel dar culori diferite. Au facut schimb. Apoi s-au batut. Apoi au facut schimb la loc. Si s-au mai batut odata pentru ca Teo vrea sa se joace cu amandoua autobuzele odata. Unu rosu, unu galben....
Acum incercam si varianta cu FIX LA FEL, sa vedem cum ne distram. Cu bataie e foarte usor sa iasa, nici nu ma mai sesizez daca nu ma deranjeaza zgomotul...
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
luminita2008 spune:
nuuu, nu m-am culcat, desi vaz ca nu suna telefonul... cred c-o sa ma gaseasca cu capul pe tastatura
.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Xor spune:
Am terminat cu bucatareala si am intrat sa urez Ancai si Claudiei un calduros LA MULTI ANI! si tuturor un PASTE FERICIT!
Noi maine dimineata plecam la Neamt, ne intoarcem dum seara (pt ca luni tati lucreaza de dimineata
)....
tuturor
luminita2008 spune:
v-am zis, nuuu? a sunat telefonul!!
cica a gasit cadourile pentru nepotei, exact alea de i le pusesem pe lista sa le ia... deci n-avea nimic de intrebat, si totusi a sunat! arrrrh!
xor, drum bun, sa petreceti frumos!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 v-am zis, nuuu? a sunat telefonul!! ![]() cica a gasit cadourile pentru nepotei, exact alea de i le pusesem pe lista sa le ia... deci n-avea nimic de intrebat, si totusi a sunat! arrrrh! xor, drum bun, sa petreceti frumos! ![]() Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
Tooootal!!!! (sooooorry....)
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
andy.p spune:
Lumi te las cu Ada,nu mai pot de somn
Xor drum bun![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
luminita2008 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
Tooootal!!!! (sooooorry....) Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
aham. si daca-ti zic ca a acu' a sunat iar ma crezi? da' stai, ca-ti zic si de ce: cica s-a umplut cosu', il duce la masina si se intoarce, n-a cumparat decat juma' din ce era pe lista.
am intrebat si eu ca prostu': 'si eu ce sa fac??'
'aaa, nimic, am sunat si eu asa, sa-ti spun'.
as fi zis ca se plictiseste, dar nu e singur!!! (am trimis paznicul cu el
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Lumi te las cu Ada,nu mai pot de somn ![]() Laura , Alexia (14.09.2008) Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii" (Micul Print) |
o sa ma lase si Ada, la cum il stiu pe barbate-miu.
somn usor!

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"