Bobocei de sept-oct 2008 (273)
Raspunsuri - Pagina 15
anamona spune:
lidia, acum ti-l inchizi, maine ti-l deschizi la loc :) nu e nimic ireversebil....
cinstit vorbind nu ti se pare cam puerila chestia asta?
ce te astepti din partea noastra? haide, spune drept.....
luminita2008 spune:
cine, cine-mi tine de urat pan' pe la 02.00 cand vine sotul de la cumparaturi???
sau Dansati toate?![]()
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
gaia.nevia spune:
Lumi, ce fain ca s-au acomodat copiii la cresa! Super! O sa fie usor si dupa Paste, o sa vezi.
Si noi ne ducem iarasi tot pe 12... dupa doua saptamani pauza... 
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 cine, cine-mi tine de urat pan' pe la 02.00 cand vine sotul de la cumparaturi??? ![]() sau Dansati toate? Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
Pai baga repede un somnic mic pana la 2.. apoi descarci cumparaturi.. apoi te culci la loc....
Teo a adormit imbracat... in miscare aproape... vorbind.
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Lumi, ce fain ca s-au acomodat copiii la cresa! Super! O sa fie usor si dupa Paste, o sa vezi. Si noi ne ducem iarasi tot pe 12... dupa doua saptamani pauza... ![]() Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
ahaa, deci tu imi tii de urat! buun!

mai, ce sa zic, parca nu-mi vine sa cred. aproape toti cu care am vorbit si eu si sotul, mi-au spus ca in cel putin o luna s-ar acomoda. nu zic ca gata, s-a sfarsit perioada grea, dar e bine de tot dupa 8 zile, cu pauza de o saptamana pe la mijlocul astora 8 zile.
va tin pumnii si voua cand incepeti, mai ales cu Oadu, ca vad ca Te(r)o
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
babytza spune:
Lumi ufff , cu febra asta
poate trece pana maine si e de la dintisori 
Eu sunt aici, imi fac unghiile , nu ma culc inca ![]()
Sparge si la noi caninul 2 
Lidia pacat. Nu e cazul sa iti inchizi contul.
Babytza si puii
Valentina
David
baby_boy spune:
Sa nu radeti..dar eu...ma distrez uitandu-ma la nora pentru mama![]()
Baietii sunt la baie..astept sa iasa , sa-l culc pe Raducu.
Eu am preferat sa nu ma bag...insa acum spun doar atat:
Lidia pe mine m-ai dezamagit !!
A-ti cere scuze denota maturitate si intelepciune.
Iti doresc un Paste Fericit, multa intelepciune si multa sanatate copiilor!!
gaia.nevia spune:
Eu am reusit sa-l conving pe TL ca Iepurasul trebuie sa fie impartial (asta dupa ce m-am chinuit sa-l conving ca exista Iepuras... si ca trebuie sa ajuga si la copiii nostri...), altfel iar avem bataie si lacrimi ca de Craciun si Mos Nicolae anul trecut.
Impartial, si dragut, adica sa nu vina cu carti... Ci cu masinute, la fel!!!!!
(ma uitam la semnatura Luminitei si ma gandeam, uite, unul are 4 roti, altul are 2 roti... nu-i bine.... daca se bat....)
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
luminita2008 spune:
ada, crede-ma, imi cad ochii in gura dupa ziua de azi.. dimineata smotru dupa smotru, apoi 4 ore cu hunii haladuind prin parc... (timp in care n-am stat deloc, desi eu au dormit vreo 1.5h, da' se fataiau daca ma opream)....
daaar, nu pot sa bag somnic, desi lista de cumparaturi e mega explicita, ma va suna sotul de n'spe mii de ori...
. ce sens are, mai rau ma amagesc...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
luminita2008 spune:
babytza
mai ada, ce te iei dom'le de semnatura mea? am zis si eu sa fie diferite, te gasisi tu cu spiritul tau fin de observatie, acuma la ora asta!
lasand gluma, e bine sa fie la fel, dar nu-i sigur ca n-o sa se bata anyway! eu m-am lasat de sportul asta, sa le iau jucarii identice, ca tot aia e, cand li se pune pata nu mai conteaza ca-s la fel. acum le cumpar jucarii la fel, dar nu identice, ci de culori diferite.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008