Bobocei de sept-oct 2008 (273)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Si ziceati ca nu-i bine sa spalam rufe azi?
Pai nici nu planuiam... dar sa vedeti... Radu a facut un caca din ala "ceafa is my lucky spot!" si a rezultat un mic maldar de rufisoare urat mirositoare...
sa le bag... sa le tin pana maine.... neaaaah... le bag...

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nikolici, eu toate mailurile pe care le-am trimis pana acum la oficialitati au fost insotite de raspuns.
Cateva la politia rutiera (ii anunt de obicei cand se strica semaforul din intersectie si in 2 zile maxim vin si il repara, au fost cazuri in care reclamam altele si ma sfatuiau ce sa fac sau chiar au trimis politist in intersectie) si inca cateva la protectia copilului sector 6 (in legatura cu acte de CIC, iesire din CIC, d'astea). In ultimul caz am primit raspuns rapid ca zici ca vorbeam pe messenger....deci eu zic ca se poate!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Eu am spalat azi...credinta la mine se afla in suflet.Si hai daca era cu rosu in calendar poate nu ma bagam.ACum Ada stai cu cacaciosii la nas!

in 9s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

la raport, cresa: fff bine si azi, n-au plans deloc-deloc! papat tot, dormit, primit oo de cioco... asta e vestea buna. vestea rea e ca au ceva muci si Robi are 38!! abia scapaseram, imi vine sa urlu la una! o fi luna plina in seara asta?

paula, multa sanatate! stiu cum e, am avut si noi porcaria asta de virus, cand credeam c-am scapat, a revenit. asa s-a manifestat si la noi si la hunisori.

claudinna, e superrrr masina! s-o stapaneasca sanatos si fericit!

feli, merci tare, tare mult!! e din ce in ce mai mai bine cu cresa, uite azi a fost a doua zi cand n-au mai plans deloc. sigur, urmeaza o saptamana de vacanta si sper sa n-o luam de la capat cu acomodarea, dar nah, ce sa fac? si cu racelile, deja simt ca ma impusc, acuma Robi are 38 si amandoi mucosi iar! tot sper s-o luam din pripa sau sa fie de la vreun canin, ca e pe vine, desi mucii ma contrazic...

nocom, xor

babymom, multumesc mult pentru raspuns!!

Claudia!!!

Anca!!!

dya, fff frumoase oo ai facut!!

dididi

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lumi la care una vrei sa urli?hai spune tot!

in 9s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lumi, daca luati asa din pripa poate nu se ajunge la probleme mai mari.

Acum am vazut noua ta semnatura...si mi-am adus aminte de un cuplu de prieteni ai unor alti prieteni care tocmai cand erau fericiti ca se mutau intr-un apartament de doua camere si o sa aiba al doilea copil pe drum cand au aflat ca de fapt al doilea copil = al doilea + al treilea.
Deci ea asteapte gemeni, baietei...mai au un baietel..o sa fie trei baietei.
Mi se pare haios ca eu de exemplu exclud posibilitatea sa am vreodata gemeni..ca mi se pare ca daca primul nu a fost, a doua oara nu o sa fie...acum am inceput sa ma gandesc ce amuzant ar fi sa fie bb2 doi...cred ca nu am la ce ma gandi la ora asta

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Am cerut sa imi fie inchis contul DC.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Am cerut sa imi fie inchis contul DC.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Pacat. Mandria asta.
Prezenta ta pretioasa pentru noi ar fi salvata daca ne-ai explica putin ce te-a apucat... poate o scuza, nu noua ci acolo unde ai lovit... in fine. Tu decizi.
Repet insa... pacat...

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

niko, zau imi vine sa urlu! nici macar nu stiu cum au racit, nu pot sa dau vina pe cresa, nici n-am vazut pe nimeni acolo racit si... cred ca am exagerat ieri pe vantul ala, am stat cam mult pe afara... da' era cald, frate, era cald, ei erau cu manute calde, destul de bine imbracati si, ziceam eu, protejati de copertina. au adormit in carut si nu mi-a venit sa-i duc acasa, ca se trezeau... ne-am adapostit cum am crezut ca-i mai bine! off... macar stam o sapt acasa, ne refacem, dar e prea de tot... si pana acum am numarat racelile lor pe degetele de la o mana....

oana, ce fain de prietenii tai!
eu intotdeauna am visat ca o sa am 3 baieti. asta sigur, pana i-am avut pe huni si-acum vreau cu ardoare si o fetita! fara legatura una cu alta, asa, pur si simplu, ca omu' care-si doreste ce n-are.
nici eu nu m-am gandit vreodata ca o sa am gemeni. a fost un soc vestea asta, unul frumos, desigur, dar un mare semn de intrebare, nu corespund niciunui criteriu pe tema, n-avem gemeni in familie, n-am urmat niciun fel de tratament and so on. si totusi, se poate!

lidia, zic si eu: pacat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

lumi la care una vrei sa urli?hai spune tot!

la LUNA, nah, ca n-am mai editat, acum am recitit si-am inteles ce vrei sa spui
desi as fi putut f bine sa raspund ca-i soacra-mea...

Mergi la inceput