Bobocei de sept-oct 2008 (273)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

am primit o harta a bucurestiului cu monumente istorice, arata super
http://www.apmnir.ro/map.php#
enjoy!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Fetelor va doresc un Paste Fericit si linistit alaturi de familie si cei dragi sufletului vostru!!!
Sa ne auzim cu bine si sanatate !!!!
Pupici multi pentru voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

La Multi Ani Anca !!

La Multi Ani Claudia!

Am luat si noi analizele astazi..se pare ca Raducu n-are nimic.

Din pacate analizele sotului au iesit varza..calciu mic, bacteru helyobacter i-a iesit in sange bine mersii..ASLO tot mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Pup fetele

Dimineata a plecat sotul la biserica cu copiii, eu am refuzat sa ma dau jos din pat Am dormit pana la 12 mi-am incarcat bateriile pentru un an nu chiar , ca noaptea s-a frichinit, dar de la 7 am bagat la greu !!!! Nu am dormit asa bine de luni de zile
Dupa biserica au fost in parc si s-au jucat.

Si eu mananc seminte in parc, insa am mereu un servetel sau o punguta in care scuip. Mi se pare mare nesimtire sa scuipi direct pe jos, insa nu ma mai mir de nimik ....traim in Romania ....

La multi ani Claudia !!!! La multi ani Anca !!!!! Sa fiti iubite si fericite !!! Sa aveti o zi minunata !!!!!!!

Cristina imi pare rau de bacteru asta nenorocit. Sper sa scape dupa prima sarja de antibiotice, ca tare naspa e schema

Miruna detectiva mica , data viitoare te intrebam prima pe tine

Ma intorc la treaba, ca parca nu se mai termina
Dar sunt pe aici

Dya ce frumoase sunt ouale tale !!!! Super !

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Cristina, Imi pare rau! sa aiba doctor bun si sa-si revina repede!

Pio, ce sa spun acuma... my bad... soooory!!! Promit sa nu mai respir.
(Imi pare tare rau de tine, e naspa! Sper sa-ti revii mintenas!)

Eu si cu copiii mei, nu stiu cum facem, ca de sarbatori tot raciti suntem...
Acum am terminat si ultimul geam, care a fost cel mai greu. Si cu tusea mea numai tot felul de substante, praf si mirosuri imi trebuie... Am nasul cat un borcan... abia respir, ma mananca ochii.... baie scrie pe mine.... daca apuc
La mine cu geamurile e cosmar. Stau la parter si am gratii la ferestre, si-s puse tampit rau, adica foarte aproape de perete, nu incap eu (nici o eu mai subtire..) pe dinafara pe pervaz intre geam si gratii. Asa ca pe dinafara nu prea am cum sa spal. Arunc apa cu o sticla cu tuturoi, apoi cu ceva de spalat geamuri, apoi iar cu apa... si mai raman tot felul de dare enervante. Acu ce sa fac. Odata cand n-o fi barbatu-meu acasa oi chema un mester sa-mi dea jos grilajele actuale, si sa-mi puna unele din alea faine din fier forjat. Sau, si mai bine, obloane, si cand spal geamuri ies cu scara afara. Bani sa am, de care si anume... n-am...

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Fetelor, va zic si eu acum tuturor sarbatori fericite, cu lumina si pace, sa petreceti frumos, sa fiti sanatosi toti prin familiile voastre si bucurosi.
Doamne ajuta! Sa vi se implineasca dorintele si sa aveti in suflete veselie si echilibru.
Va zic de-acum, ca vad ca mai plecati, si poate nu mai intrati, si vreau sa va insoteasca urarile mele de bine!

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Noi ne pregatim sa plecam la drum, va pup si va urez Paste Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna!

S-a intrat in atmosfera de sarbatoare aici

Urez si eu sarbatoritelor zilei Anca Claudia

Si in caz ca nu mai apuc va doresc tuturor un Paste linistit, plin de bucurii si cu multa sanatate!

Claudinna, sarumana de intrebare, Mihnea e mai bine, tuseste mai putin, a mai facut putina temperatura acum la pranz, dar nu a sarit de 38,5. Sper sa ii treaca de tot cat mai repede

Babyboy, sanatate mult sotului

Nikolici, nici eu nu ma pot abtine sa nu comentez la faze astea! Si daca nimeni nu spune nimic vor incepe sa creada ca toti tampitii ca e normal ce fac ei Daar ...in momentul in care simt furnicaturi in picioare plec de la fata locului, ca daca trec de faza asta ma enervez mult mai tare decat merita asemenea personaje Si raman cu satisfactia ca nici nu le dau ocazia sa ma balacareasca asa cum si-ar dori

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Babytza ce somn ai mai bagat, bravos.
Cristina imi pare rau de analizele sotului.Multa sanatate
Laureta drum bun!!Aveti mult de mers??

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Multumesc pt aprecieri

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR