Bobocei de sept-oct 2008 (273)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laura pun maine, ca acum abia le fac. Sunt in renovare

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

bau!

am citit tot in urma, sunt la zi, dar nu mai stiu ce si cate am vrut sa zic.
am vazut si rafuiala...ei, prea erau calme apele pe aici de ceva vreme...
nu imi mai dau si eu cu parerea ca sa nu redeschid subiectul care vad ca a fost, din fericire, dat la o parte...

nikolici nu-ti mai consuma energia pe asemenea specimene imposibil de educat sau macar atentionat, nu merita.

lumi ma bucur ca hunii se simt din ce in ce mai bine la gradi!!

am citit ca iar avem multi bolnaviori, doresc multa sanatate tuturor!

mami de Maria si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

am mancat o salata de ciuperci cu maioneza vegetala, adicatelea de post, asa de buna ca ma sufoc de emotie. Sau o fi toxic shock????
ma duc sa ma spal pe dinti si gata... la nani... ca maine ma ia Radu de fresh la 6...
Noapte buna!

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

noapte buna, Ada, merci ca mi-ai tinut companie!

ma bag in pat, vad ca nu mai suna de o juma de ora... sa aveti o noapte linistita!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

si o dimineata frumoasa
pentru toata lumea! la mine in casa miroase puternic, pentru ca mi-a dat ua in foc

Ada si eu tot ciuperci cu maioneza am mancat aseara, dar ale mele nu erau de post si mai erau si suuuper condimentate si aromate. sotul meu si-a descoperit de ceva vreme veleitati de bucatar si il apuca tot felul de pofte, pune in practica tot felul de idei, ne batem aici, deja!
oricum, bune rau

Lumi, e biine educat, sa nu cumva sa faca ceva si tu sa nu fii de acord simtea si el nevoia sa te auda
cat despre raceala hinilor, zau ca nu ai cum sa faci...primavara e periculoasa si virusii nu se vad!!! eu sper sa va faceti bine repede!!

mi-am aruncat un ochi pe geam si vad ca s-a pus o ploaie...cand m-am trezit era chiar soare

Mergi la inceput

Ada, ce masinute le-ai luat???

eu l-am impartasit pe R in ziua de Florii, cum am facut si anul trecut...as vrea sa fie un fel de traditie, avand in vedere ca e ziua lui
acuma, mi-a zis cineva ca 6 saptamani sa nu-l mai impartasesc...si eu voiam sa-l duc si-n ziua de Paste
voi ce ziceti??

inca o intrebare, poate aveti timp sa va dati cu parerea, desi e atata treaba zilele astea: copiii vostri se joaca cu plastilina? cam de cand credeti ca se pot juca frumos?

Mergi la inceput

Neata si de la noi
Acum ne-am trezit !!!!!

Claudina iti mai dau eu o cana de daca a ta s-a dus..Si pepsi
David si-a bagat degetelele in plastilina sora-sii insa am sa ii iau speciala de bebei (non-toxica) Tina nu mai baga in gura si nu am tinut cont de care are
Am sunat acum la prietena mea al carei tata e preot. Cand ma suna inapoi , o intreb si iti spun. Cred ca doarme Unii care are copii mai mari (5 ani) , doarme nene, nu se trezeste la 6 dimineata

Mergi la inceput

hehe, meric de , babytza!!
si merci si ca ai sunat prietena
(sa stii ca si al meu prunc doarme inca)

se gaseste plastilina non-toxica??
eu i-am luat o carte suuper de la Teora, cu modele de animalute, insecte...cu cateva ustensile de mesterit si asha m-as juca si eu nitel cu ea
nu m-am uitat daca scrie de e toxica ori ba

Mergi la inceput

Da, se gaseste si non-toxica.
Si sa stii ca nu inteleg ce ai scris acolo mic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata,

babytza, de unde plastilina non toxica?
Eu eram super incantata ca i-am gasit carioci de varsta lui (cica se si iau cu apa daca mazgaleste peretii:P) de la Crayola - am vazut si la Prenatal si la Teora.
Dar plastilina de asta de varsta lor nu am vazut.
Si nu o mananca?

Are cineva idee daca azi e deschis la Zoo?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput