Bobocei de sept-oct 2008 (273)
Raspunsuri - Pagina 10
Corrina spune:
Hielou,
Despre intzatcat: Mihnea suge, mai nou, o singura data pe zi, in general seara. Daca adoarme seara fara sa suga, e clar ca se trezeste pe la 2 si cere. Am renuntat treptat, acum sa vad cum fac sa renunte de tot. Dar tot nu vreau brusc, sa il las sa urle...
Claudinna, super masinuta, sa o stapaneasca sanatos propretarul si spor la agatzat!!
Happy birthday sarbatoritelor!!!
Ange pe mine m-ai uitat, dar te iert, ca e vinerea mare
![]()
300 ce cretin ala in parcare
N-ai vazut frate asa nesimtzire, il vad copiii, ce conteaza, daca lui acolo i-a venit sa faca? Bine ca nu a folosit o roata de masina, comportament de animal are!
uffff, ma asteapta o carutza de treaba cand ajung acasa, dar cred ca las cea mai mare parte pentru maine. Stiti daca in vinerea mare se pot spala rufe?
Mami fericita de
Mihnea-Cristian &
cu
17s6z
Mihnea se face mare
Gargaritza
andy.p spune:
Corrina eu stiu ca nu se pot spala
Laureta distractie placuta la socri
Claudinna super masinutza
,sa o foloseasca sanatos
Ramo am mai vazut si eu ,mai nasol e cand sunt cu Andy,nu stiu cum sa-i distrag atentia
..in conditiile in care pe Andy daca-l scapa pishu nu face pe strada,se abtine pana acasa sau unde poate face,o benzinarie,magazin...
Dya fentasi haa?
Eu nu..mergem duminica![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
dyanira spune:
Corrina si eu stiu ca nu e bine sa speli si nici sa coci azi.
Laura da am reusit la noi fiind 300 de km daca nu mergem pt mai multe zile nu mai mergem deloc.

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babymom75 spune:
Corrina, ti-am ramas datoare cu un raspuns mai detaliat.
Am cautat tabele cu valori normale ale hormonilor tiroidieni, specifice pt. femei in timpul sarcinii - n-am gasit. dDar eu in contiunare cred ca acea valoare a TSH-ului gasita la tine se situeaza in limite normale. Probabil dr. tau ti-a spus sa iei trat.(suspectand la tine un hipotiroidism anterior, nediagnosticat), pt. ca in mod normal, la mamele cu hipotiroidism diagnosticat inainte de sarcina, in timpul sarcinii exista o tendinta de ameliorare a bolii si de normalizare a valorilor hormonilor tiroidieni, sub influenta hormonilor secretati de tiroida fetala, care trec in circulatia materna (cu alte cuvinte fatul isi ajuta mama).
Oricum, ce e important: testele functionale ale tiroidei trebuie monitorizate la fiecare 4 sapt., astfel incat valorile TSH sa fie mentiunte in limite normale pe tot parcursul sarcinii cu ajutorul tratamentului cu L-tiroxina.
Mamele care au diagnosticul de hipotiroidism confirmat inainte de sarcina, trebuie sa-si masoare nivelel hormonilor tiroidieni odata ce raman insarcinate, apoi la 6 sapt., la 16 si 20 sapt., si in final, la 28 si 32 sapt.
In lipsa tratamentului, complicatiile neonatale presupun un retard de crestere intrauterina si intarzaiere in dezvoltarea neurologica, cu retard mental in cazurile severe.
Si acum trebuie sa te cert
: de ce m-ai luat pe tonul acela atat de oficial in PM? Aproape m-am speriat. Aici suntem doar prietene, fara alte nomenclaturi si onoruri.
LE: Felicitari pt. fetita!
Eu spal haine azi, ca doar le bag in masina, nu depun niciun efort; nu stiu daca-i bine, dar eu asa fac...
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Am pus si poze aici Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Ce frumos! Cat ai fiert cu ceapa?
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui 300 A propos de discretie, ieri am trecut pe langa un nene care se pisa onsalant in parcare care literalmente e in milocul unei intersectii de alei. Eu nu vazusem ce face el, m-a atentionat cumnatu-meu. |
Nu cred ca e o idee prea buna imrancitul, cine stie de ce betiv cu apucaturi agresive dai si poate sa iasa urat...
Victoria, mami de
Anna Sofia,
7+ cu inimioaraSofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
babymom75 spune:
Dya, foarte faine ti-au iesit ouale!! Asa le faceam si eu inainte de a avea copii; acum nu mai am rabdare...
Ada, eu le puneam crude in ciorap, cu frunzulitele pe ele, si le fierbeam in ceapa cam 10-15 minute, la foc mic.
Aaa, si apoi asa fierbinti le ungeam cu o bucatica de slanina sa luceasca ![]()
claudinna spune:
La multi ani, Anca!!!
La multi ani, Claudia!!!
va asteptam pe aici, ca ne-ati cam uitat
claudinna spune:
| citat din mesajul lui dyanira Am pus si poze aici Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR ce frumoase sunt!!!!! |