Bobocei de sept-oct 2008 (273)
Raspunsuri - Pagina 11
dyanira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
Ce frumos! Cat ai fiert cu ceapa? Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Ada am pus cojile intr-un vas am turnat apa fiarta pe ele si am mai lasat pe foc cam 20 de minute sa fiarba incet.Am pus 3 linguri otet si apoi am pus ouale crude in apa asta cu coji cu tot si le-am lasat la foc mic sa fiarba tot cam 20-25 de minute.Ouale le-am pus si simple si cu frunze invelite in ciorap.Frunzele au fost culese de Andrei deci a contribuit si el.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
nikolici spune:
Hello,
Am venit de afara plina de spume.Imi dadeam copilul in leagan iar langa se dadea un baietel a carui bunica sau bona scuipa tacticos seminte pe jos, intr-un parc amenajat cu tartan pe jos.
Am stat, m-am gandit,l-am sunat pe sot sa ma sfatuiesc, ce sa fac sa ma iau sau nu de ea.Mi s-a zis nu, mai bine nu ca iti vei face nervi, insa nu am rezistat si discutia a degenerat urat cu injuraturi foarte multe de la femeia respectiva si nu as putea sa zic ca ny i-am intors moneda facand-o o imputita ca poate la ea in casa scuipa pe jos dar in parc vin si copii straini care se joaca efectiv pe jos.Am fost luata cu apelativul "fa" sincer daca nu erau copiii la mijloc ar fi degenerat in ceva mai mult.
Ce am invatat din asta? Ca dc ceri dreptate mori cu dreptatea in mana!Nu stiu dc data viitoare ma mai bag poate o sa aleg simplu sa ma plimb pe strazi decat sa ma umplu de nervi de la niste oameni infecti.
in 9s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Didididi spune:
Salutari si de la noi! Nu am intrat de mult pe forum, din lipsa de timp, dar nu puteam sa las sa treaca sarbatorile fara sa va urez Paste fericit, imbelsugat si aproape de toti cei iubiti.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
claudinna spune:
Didididi, Paste fericit!!!
Ce mai face Mihail???
nikolici, asta e...vezi sa nu-l superi pe bb!!
andy.p spune:
Dya ce fain ti-au iesit ouale
Niko off ai reusit sa te enervezi doar
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Hello, Am venit de afara plina de spume.Imi dadeam copilul in leagan iar langa se dadea un baietel a carui bunica sau bona scuipa tacticos seminte pe jos, intr-un parc amenajat cu tartan pe jos. Am stat, m-am gandit,l-am sunat pe sot sa ma sfatuiesc, ce sa fac sa ma iau sau nu de ea.Mi s-a zis nu, mai bine nu ca iti vei face nervi, insa nu am rezistat si discutia a degenerat urat cu injuraturi foarte multe de la femeia respectiva si nu as putea sa zic ca ny i-am intors moneda facand-o o imputita ca poate la ea in casa scuipa pe jos dar in parc vin si copii straini care se joaca efectiv pe jos.Am fost luata cu apelativul "fa" sincer daca nu erau copiii la mijloc ar fi degenerat in ceva mai mult. Ce am invatat din asta? Ca dc ceri dreptate mori cu dreptatea in mana!Nu stiu dc data viitoare ma mai bag poate o sa aleg simplu sa ma plimb pe strazi decat sa ma umplu de nervi de la niste oameni infecti. in 9s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
La faze dintr-astea cel mai bine e sa nu pui la inima. Adica odata ce-ai parasit incinta sa iti stergi din minte incidentul. Si ca sa pot face asa, eu trebuie sa zic ce am pe inima la momentul respectiv, ca daca tin in mine ma consum degeaba.
Uneori mai ai cu cine vorbi, alteori se lasa cu tiganeala. Si in cazul asta i-o "zic" omului pe limba lui, daca doar asa intelege
Victoria, mami de
Anna Sofia,
7+ cu inimioaraSofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
anca81 spune:
Gagics, multumesc mult pentru urari 

Claudia 
Va urez sarbatori frumoase si insorite si un iepuras cat mai darnic.
Paste fericit!
Carla &
mami
nikolici spune:
Multumesc pentru sustinere, dar cred ca o sa aleg sa plec sa fac pe ignorantul majoritar fara spirit civic.M-am cam umplut de energie negativa inaintea Pastelui, chiar nu aveam nevoie.O sa ies doar in bolul meu de cristal!![]()
in 9s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Mimihoo spune:
Nikolici, trebuia sa-i fi dus o punga sa-si scuipe semintele in ea ...
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei