Diabet zaharat la copii *8* Dulcineii DC

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-pa spune:

Buna fetelor.Am tot citit ce ati postat dar sa scriu imi este greu...am facut cateva schimbari in viata noastra, am crezut ca avand alte preocupari, cum ar fi un schimb de locuinta cu o alta mai spatioasa, voi uita ca viata noastra s-a schimbat...Dar nu a a fost asa: acum amenajarile s-au terminat, ne-am mutat iar viata mea, zilele mele sunt iar mizerabile....
Ma intreb de ce, unde am gresit, daca am gresit...Va invidiez sincer pentru puterea cu care mergeti mai departe...eu NU POT....si nu stiu cum sa fac, ce sa fac sa accept dar sa continui sa lupt ( asa poate as fi mai impacata cu mine)...Simt ca MOR cand Daria ma intreaba de ce ea nu poate merge in tabere cu colegii de scoala...stie de ce, spune ea, dar tot ea se intreaba cand va putea, va putea vreodata?! Si inca mai asteptam rezultatele probelor de sange trimise in SUA si Anglia, cele pentru Mody.....Daria e la mama, am plans 3 ore si sunt extenuata acum, asa ca va pup dulce! Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Anna-pa, trebuie sa fii tare. Avand in vedere ca nu putem schimba nimic, trebuie doar sa avem puterea sa acceptam boala. Gandeste-te ca sunt alte lucruri mai grave decat diabetul. Nu ca asta ar fi o chestie care sa iti ridice moralul dar cu diabet se poate trai.
Si eu am plans luni intregi. Si acum ma mai apuca furia si sunt convinsa ca toate avem astfel de momente dar trebuie sa ne revenim si sa fim tari pentru dulcineii nostri.
Mie schimbatul casei mi-a ridicat un pic moralul. De fapt, nu schimbatul casei cat amenajarile si diversele lucruri pe care le iau pentru casa. Plus ca am inceput sa ma ocup mai mult de mine. Stiu ca suna egoist dar trebuie sa fac ceva ca sa imi tin mintea limpede. Mie imi pare rau ca nu am socrii undeva in Bucuresti ca sa le mai las peste zi copiii si sa ma odihnesc. Eu din boala asta, parca m-am ales cu o oboseala perpetua.

Din toamna am vrea sa incepem gradinita. Am niste emotii. Iusti este cam disperat dupa mine si nu stiu cum se va adapta. Plus regimul alimentar....

Nu stiu cat de coerenta sunt. Ce incerc sa fac este sa iti ridic moralul si sa te fac sa vezi ca puteti avea o viata relativ normala. Eu cred si sper ca se poate.

O zi buna va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SymoDenysa80 spune:

buna
Mirela din foto reiese distractia ,dar si oboseala celor mici,ma bucur ca v-ati distrat si glicemiile sunt ok acum,sa o tineti tot asa
Ana,Mirela are dreptate,cu toate suntem mamici,ne iubim dulcinei,ne doare,dar trebuie sa luptam si sa zambim tot pt eii.(denisa a mers in excursii cu colegii,si cu mami,nu a deranjat pe nimeni,si s-a simtit bine,nu au fost probleme,atat ca trebuie sa ai la tine tot ce trebuie pt orice eventualitate,in rest distractie cat cuprinde)totul este sa te impaci cu ideea,sunt sigura ca vei reusi.
Lalitica bun venit alaturi de noi,iar dulcinelul tau sa creasca mare,sanatos,si sa aiba parte de bucurii si noroc in viata.
Nina ce faceti voi?Denisei ii este dor de Cristina,intreaba daca ar putea vb cu ea,pe mess sau la telefon?la scoala merge ff bn,a luat numai calificative de FB si excelent,incheiem anul cu premiul intai,mi sa spus la sedinta
tuturor va doresc o duminica placuta,cu glicemii liniare(si ale noastre sunt ff bune acum)pupici pt totii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1999 spune:

Of, daca ati stii de cate ori am asteptat sa adoarma toata lumea in casa, sa pot sa ma bag intr-un colt sa plang... Cāteodata sunt sfarsita...servici - probleme, casa-probleme...dar de fiecare data ma gandesc ca Mitza nu are nici o vina si daca eu sunt botoasa si nervoasa ii stric si lui buna dispozitie.
Inteleg perfect prin ce treci, dar trebuie sa fim tari, sa ne gandim si la noi, sa ne facem timp si pentru noi, nu suna deloc a egoism, si incet, incet, toate vor fi asa cum ne dorim.
Nici Mitza nu poate merge sambata in excursie, dar o sa mergem la piscina si asa contrabalansam.
Va pupicesc pe toti si pe toate si va doresc ceea ce imi doresc si mie: bucurie, fericire si incredere ca Dumnezeu le aranjeaza pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SymoDenysa80 spune:

buna seara
vad ca toata lumea e ocupata,nu prea se mai scrie pe aici.noi suntem bine,de cand am venit de la Buziasi pot spune ca avem glicemii bune,si anul scolar l-am incheiat cu FB pe linie,si excelent la cele doua concursurii Cangurasul,sunt tare mandra de fetita mea si mai nou a invatat sa mearga cu bicicleta primita la ziua ei,nu o mai vrea pe cea mica
Adriana am vazut foto de pe site lui Dragos,cred ca cea pusa de tine cu sarma,va castiga,e cea care intradevar reflecta zilele copilasilor nostrii,mentinerea glicemiilor e dorita de noi toate pt binele nostru.
Nina ,felicitari Cristinei si o vacanta placuta,plina de evenimente frumoase de neuitat
Vacanta placuta tuturor dulcineilor
si voua mamicilor sa aveti spor in toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Iusti !
4 ani
Sa cresti sanatos, voios, destept si norocos !
Felicitari, Mirela !
Sa va umple mereu sufletele de bucurie,
alaturi de fratiorul lui mai mic !
Scuze pt. intarziere !
Asteptam poze de la aniversare !

Lali, imi pare tare rau cand aflu de copilasi cu diabet ! Dar bebelusi !
Cum sunteti ? Ce faceti ?
Anna, sunteti in primul an de diabet, e normal sa simti inca, asa. Cu timpul, sentimentele ti se vor mai domoli.
Incearca sa vezi partea plina a paharului, sa spun asa, cum ti-a scris si Mirela: "...trebuie doar sa avem puterea sa acceptam boala. Gandeste-te ca sunt alte lucruri mai grave decat diabetul. Nu ca asta ar fi o chestie care sa iti ridice moralul dar cu diabet se poate trai.
Si eu am plans luni intregi. Si acum ma mai apuca furia si sunt convinsa ca toate avem astfel de momente dar trebuie sa ne revenim si sa fim tari pentru dulcineii nostri."
Cristina e bine, s-a bucurat 3 sapt. la rand de cate o aniversare(in weekend-uri) a unor colegi de-ai ei.
De 2 ori am tot lasat-o sa guste cate ceva in plus(era singura la petrecere) si n-a fost bine, ca a venit cu glicemia mare la ora 19, iar a 3-a oara, am fost si i-am facut insulina la ora 16 pt. tort si a mai si gustat cate ceva in plus si a venit foarte bine la ora 19.
Symo, felicitari pt. rezultatele foarte bune ale Denisei ! Si pt. mersul pe
Cristina a terminat si ea, foarte bine, exceptie facand o medie de B la romana.
Am sa-ti trimit nr. noastre de tel., ca pe YM mai rar intram.
Imi cer scuze ca nu am mai intrat de ceva vreme aici, dar am fost agitata cu reinoirea certif. cu grad de handicap al Cristinei. Am prins greva de la sf. si inceputul lui iunie si am crezut ca nu mai ajung sa depun dosarul.
Anul viitor va trebui sa-l facem in luna mai. Asa ca, neaparat, tot la inceputul lunii mai vom merge la Buzias, anul viitor.
Ceilalti dulcinei ce mai fac, cum sunt ?
Astept vesti de la voi, dragi mamici !
Vacanta super faina, plina de momente frumoase, de neuitat !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Mirela, La multi ani pentru Iusti! Sa fie sanatos si sa se bucure de tot ce-i mai frumos si mai bun in viata.

Simona, am uitat sa-i spun lui Dragos, uneori mai asociez diabetul si cu o cursa, de genul> ...(cu multe obstacole)

studii diabet
www.diabet-zaharat.blogspot.com/" target="_blank">diabet zaharat

Mergi la inceput

Da, intr-adevar, asa asociez si eu, diabetul, cu mersul pe sarma.
Si e foarte potrivita si asocierea cu acea cursa cu obstacole.
Sau cu exercitiul pe barna al unei gimnaste.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Buna!
Multumim de urari.
Poze aici: http://picasaweb.google.com/mirela.dabu/4Ani# si aici: http://picasaweb.google.com/mirela.dabu/4AniParteAIIA#.

Am facut si analizele si iarasi avem un rezultat foarte bun: 6,2. Din fericire suntem inca pe doua administrari.

In rest, am inceput gradinita pentru a ne acomoda un pic cu programul. Din toamna suntem inscrisi la o gradinita de stat. Sper sa nu avem probleme cu racelile repetate cum am tot vazut prin jur la primul an de colectivitate.

Ma bucur sa aud vesti bune despre dulcinei. Mai ales daca implica doua roti.

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Mirela, felicitari pt. hemoglobina glicozilata ! Tot asa sa o tineti !
Multumim pentru poze !
Ati avut distractie cu mic, cu mare, nu gluma, acolo. Tortul a fost super fain !
Sunteti tare frumosi, cu totii !
Sanatate si numai glicemii dintre cele mai bune, dulcineilor nostri !

Symo, ai e-mail cu nr. de tel. !

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput