Diabet zaharat la copii *8* Dulcineii DC

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Nina, multumesc pentru aprecieri. Am citit si comentariile facute de tine la poze. Tu esti o persoana draguta de obicei asa ca si comentariile au fost pe masura.
Da, distractia a fost pe cinste si a fost un taraboi la noi in casa..... Tema petrecerii, cred ca ti-ai dat seama ca a fost trenuletul Thomas. De, suntem fani.

Hemoglobima este a treia ora cand iese 6,2 deci sunt super multumita si eu. Din pacate, dna. dr. zice ca nu crede ca vom trece pe antidiabetice orale pentru ca facem insulina destul de multa (0,8 ui pe kg). Dar asteptam rezultatul analizelor care ar putea sa ne dea unda verde la asa ceva.

Week-end placut tuturor si glicemii cat mai bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bazz spune:

Buna! Vroiam sa stiu daca este cineva care merge la Buzias incepand cu 8 iulie 2010?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

V-am adus un documentar, sper sa placa. Va doresc o saptamana frumoasa si racoroasa.

Matthieu Ricard despre obisnuintele fericirii

http://www.ted.com/talks/lang/rum/matthieu_ricard_on_the_habits_of_happiness.html

... sau, altfel spus - "Acum stiu, am aflat si eu..." de Nicolae Steinhardt

http://www.sfintiiarhangheli.ro/nicolae-steinhardt-acum-stiu-am-aflat-si-eu

studii diabet
www.diabet-zaharat.blogspot.com/" target="_blank">diabet zaharat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SymoDenysa80 spune:

buna seara
im primul rand La Multi Ani!!!Iustin sa ai parte numai de bucurii,noroc si sanatate ,imi cer scuze pt intarziere,am vazut ca ai avut o petrecere frumoasa,Denysa ti-a admirat tortul thomas si jucariile
Nina o sa va deranjam la telefon,deny e super incantata ca poate vb cu Cristina.
Adriana interesant documentarul,cred ca, cu toate trecem si am trecut prin acele experinte,acum depinde de fiecare cum si cat de repede ne adaptam situatiei,dar noi suntem niste mamici increzatoare si nu ne pierdem speranta ca intr-o zii va fii mult ,mult mai bine.
La Multi Ani!!!Mitza,sa fii sanatos,frumos ,voios si norocos
o saptamana frumoasa atat mamicilor cat si dulcineilor
Bafta Alex,sa ai o medie de invidiat,sa intri acolo unde iti doresti;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-pa spune:

Buna seara! n-am mai scris de mult, doar v-am citit, dar am vesti bune sa va impartasesc si sper sa va bucurati alaturi de noi. Rezultatele analizelor arata ca atat la Daria cat si la sotul meu exista o modificare genetica si ca diabetul este Mody. Asa ca, am trecut pe antidiabetice orale. Mai avem si cate o glicemie ciudata dar sunt totusi mult mai liniare decat atunci cand faceam insulina. nu am reusit sa strang foarte multe informatii despre tratamentul dibetului Mody cu sulfoniluree, este posibil ca si cantitatea de hidrati de la o masa sau alta sa trebuiasca modificata. Din partea D-nei Dr avem tot suportul, insa sunt putini copii cu acest diagnostic. Va pupam pe mari si mici si sa ne dea Dumnezeu tuturor glicemii bune si sanatate! Vacanta placuta si concedii odihnitoare. ( noi pe 1 iulie fugim la mare!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Ma bucur ca sunteti ok. Tot asteptam sa imi spui cum va merge cu antidiabeticele orale. Ma bucur ca este bine. Na, ca ma repet.
Distractie placuta in concediu! Noi mai avem ceva de asteptat.

Symo, multumesc de urari. Si copiilor invitati la petrecerea lui Iusti le-a placut forma tortului. Si a fost si foarte bun.

Iusti a facut vaccinul de 4 ani si doua zile a avut niste glicemii tare mari (cea mai mare 414). Pana acum niciun vaccin nu a data asemenea reactii. Dar este si primul la care a avut dureri locale 2 zile (exact cat au tinut si glicemiile mari). In fine, am scapat si de ieri iarasi avem glicemii liniare situate pe linia 90. Sper sa ne tina.

O saptamana frumoasa va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Anna-pa, minunata veste. Ingrijirea, dieta, tratamentul, efortul fizic, controlul pentru diabetul tip Mody sunt similare diabetului tip 2. Repartitia glucidelor pe procente la diabet tip 2, da, cred ca exista o mica diferenta. Am vazut pe undeva, demult, nu am mai gasit info.

Pun un link pentru

www.sweetland.ro/documente/GhidDiabetic.pdf" target="_blank">GHIDUL DE TRATAMENT AL COPILULUI SI ADOLESCENTULUI CU DIABET ZAHARAT

studii diabet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bazz spune:

Anina, am vazut pozele de la Buzias. Arata minunat si cred ca nu ma voi plictisi. Sper sa mai fie totusi cineva de varsta mea. Eu, obisnuita cu spitale, cand aud de internare cad intr-o usoara depresie.Dar din poze vad ca dulcineii sunt numai un zambet.M-am mai linistit.

Mergi la inceput

studii diabet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SymoDenysa80 spune:

)buna
La Multi Ani!!!Robert,sa cresti mare,sanatos si sa aduci numai bucurii celor care te iubesc
ce mai fac dulcineii vostri?
Denysa este bn,mai are si cate o glicemie maredin cand in cand,nu-mi dau seama de ce,dar in general sunt bune(am observat ceva nou ,pt ca s-a suparat intr-o zi a avut glicemia mare,acum nu stiu,e greu de controlat tot timpul)
maine vom merge la bt,sa luam reteta,sper sa nu avem suprize neplacute
ce sa zic ,azi am o stare sufleteasca cam naspa,sper sa treaca...
o zi frumoasa tuturor si glicemii bune

Mergi la inceput