Hai CastelanaC!Bv Roxana!Iep mar-apr 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

sanatate multa noilor mamici si bebelusilor lor!!!

Andira ce bine ca ai scapat si e totul in regula. cand am citit ca ai nascut abia dupa maiza... m-am gandit ca a durat prea mult travaliul... citisem postul tau inainte de a pleca spre spital... si ma speriasem.. dar de fapt travaliul tau a fost scurt ...ca eu spre sa tina mai putin de data asta travaliul... si la alex a fost scurt ... vreo 8 ore...cu totul...
santate multa si asteptam reactia fetelor. si sincer si eu as fi cea mai bucuroasa daca as scapa fara taietura...

aseara am mai avut o tura de contractii dureroase cam la 4-5 minute, am mai avut si vinerea trecuta...dar nu cresc in intensitate... si asa ma agita starea asta ... parca n-as vrea sa stau in spital de sarbatori ... chiar daca am inceput sa imi doresc si eu sa scap de burta... la prima sarcina n-am avut contractii din astea false dureroase ... cand m-a apucat ...aia a fost ... am si nascut.

de azi mai am 2 saptamani teoretic ..pana la nastere ... practic ...se poate intampla oricand.. ieri a fost si la mine ultima zi de servici, sa vedem acum cat apuc sa ma odihnesc.

spor la treaba celor care se incumeta si multa odihna celor care se refac, aveti mare nevoie de oodihna in perioada asta.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

asteropi sa treaca colicii.
mami nu iti mai schimbi semnaturica de graviduta?

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

denisa pe unde umbli? sa nu imi spui ca te-a gasit nascarea

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Ce vesti! felicitari Roxana si noilor mamici!

Cori si Anca si noi am avut aceeasi problema cu buricul, dupa ce a cazut a mai sangerat cateva zile. la sfatul pediatrei il curatam la fiecare schimbat cu spirt si de doua ori pe zi cu baneocin. In vreo doua zile nu au mai fost probleme.

child suntem in aceeasi situatie, plangem mult de la colici sau pentru ca nu putem face kk si solutia este sa il tin cu burta lipit de burta mea si adoarme asa. acum doarme de pe la 6 dar am stat langa el o ora si jumatate. cand nu mai pot eu vine sotul. toata lumea zice sa il lasi in patut, sa nu se rasfete, dar urla cat poate si nu ma lasa sufletul. Nu il legan, doar imi simte caldura si se linisteste. asa facem si noaptea. nici nu le mai spun prietenelor cu copii ca toate m-au certat ca il rasfat.

si eu mi-as fi dorit sa ajung la slujbele de Paste dar anul asta nu am cum. nici post nu am tinut, azi dupa 4-5 km de mers prin parc aveam o foame....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Andra - Sunt pe aici... cum ma stiti cu muncitori. astept sa termine si sa curat dezastrul

Denisa, 39 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

FELICITARI, ROXANA! Bine-ai venit pe lume, Silvana Aroa!

P.S. Ai nascut fara sa scoatem o agitata.

Iti doresc refacere rapida, laptic cat mai mult iar bebe Silvana sa fie cuminte, mancacioasa si necolicioasa!

Felicitari, Briza Marii! Bine-ai venit pe lume Eric Mihai!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 37+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Am facut Pasca , dar neavand tava inalta, nu prea a iesit inalta.
Dupa slujba de Inviere o voi sfinti.

POZE RECENTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Frumoasa pasca ALina . Eu ii puneam si o cruce impletita in mijloc. Asa am vazut eu la bunica si imi place cu arata. de copt o coc intr-o cratita inalta teflonata dupa ce-i desurubez manerele
Acum ma bate gandul sa ma duc maine si sa cumpar una daca am timp si chef de omorul din magazine.

Deliaaaaaa - unde esti ??? Uite ca a nascut Roxi , un pic mai tarziu decat ai zis tu dar ai fost pe aproape

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Frumoasa pasca ALina . Eu ii puneam si o cruce impletita in mijloc. Asa am vazut eu la bunica si imi place cu arata. de copt o coc intr-o cratica inalta teflonata dupa ce-i desurubez manerele

Ma bucur ca-ti place!
Asa mi-a zis si mama (la tel), dar asa am gasit pe blog.. pe alte site-uri nu m-am uitat.
Eee..acum sper sa fie si buna la gust.

POZE RECENTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Felicitari Roxana!!!! Refacere rapida si laptic mult! Bun venit pe lume printesei Silvana!!!
Bravo briza_marii!!! Bun venit bebe Eric! Sanatate multa!!!
Wow... doar 15 gravidute au mai ramas? Ce repede trece timpul... Acusi ne mutam de la odisee la clubul scutecelor...

Adriana mamy de superbebe Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput