Hai CastelanaC!Bv Roxana!Iep mar-apr 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Nafi - asta ma gandeam si eu ca daca e puctuala ca mine vine maine, daca e ca tacsu vine de craciun

Castelana - nu ma bag la ape rupte.

Lindal - nu cred ca a mai apucat sa ia salamul. Au luat-o din somn contractiile.

Mai sunt 15 gravidute

Denisa, 39 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Hai ca ai fost haioasa cu Craciunul!
Numai 15 mai suntem?!
Vorba aia...multe'am fost...putine'am ramas!

Castelana - cred ca Roxana acum chiar ca a uitat de salam!de cand si-a vazut iepurica nu cred ca mai are ochi si minte ptr altceva!

Macar de mi s-ar rupe apa...macar sa stiu sa dau alarma! dar asa...am doar niste dureri de burta si contractii timide care nu sunt suficient de relevante. am avut deja o alarma falsa! daca continui asa...o sa ajung ca in povestea aia cu lupu' lupu' ...si cand chiar a fost lupu' nu l-a mai crezut nimeni!

ufff...ma duc sa..astept sa-mi vina randul!

39+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

A nascut Roxana acum jumatete de ora !!!!
Bebe Silvana are 3250g

Sunt bine amandoua .
Silvana se auzea si ea pe acolo. Roxi era super vesela si fericita, ii venea sa alerge pe acolo dar o tineau in pat dupa nastere sa-si revina.
A ajuns la spital cu dilatatie 5 si dupa epi a ajuns la 9 . Dupa doua impingeri a venit Silvana!!!

Denisa, 39 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

WOOOOOOOOOOW!!!!!!!!! SUPERVESTE!!! BRAVO ROXANA!!!
BUN VENIT PE LUME BEBE SILVANA!!! SA FII SANATOASA
SI SA ITI FACI PARINTII SI FRATIORUL FERICITI!!!

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

FELICITARI BRIZA!!! BUN VENIT BEBE ERIC MIHAI, SA FII SANATOS SI LA PUNGA GROS!!!

POZE

Mergi la inceput

DENISA!!! cred ca tu esti prin zona, le treci pe mami roxana si mami briza la titulu?

aaa, si inca ceva, eu cred ca maine pe la pranz scoate si bebe maya nasucul la lumina, asa ca pune bagajul langa usa, asa pt orice eventualitate

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Bine ai venit pe lume Silvana!!! Roxana felicitari!
Bine ai venit pe lume Eric!!! Briza felicitari!
Bine ai venit pe lume Cristian Robert!!! Jasmine felicitari!
Eu am interdictie la nascut pana marti seara, asa ca cine vrea s-o ia inainte nu ma supar! Dr. mea nu e in Bucuresti pana atunci. Asa ca eu incerc sa ma abtin. Sper sa-mi iasa!

Marina 38 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Andira felicitari! Sa va bucurati de Alex!
Eu tot nu inteleg de ce nu au vrut sa-ti puna epidurala!!!

Marina 38 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

salutare fetelor!!!!

ce de vesti!!!! au aparut si alti iepurasi

FELICITARI JASMINE, BRIZA, BUMBITZA , ROXANA.... SI CELORLALYE FETE CARORA NU AM APUCAT SA LE UREZ FELICIATARI

SA VA TRAIASAC PUIUTII, SA FIE SANATOSI SI PAPACIOSI SI SA VA BUCURATI DE EI.

ANDRA nu am reusit sa citesc ce s-a intamplat in spital , in schimb am inteles din ce am reusit sa citesc azi aici ca totul e ok cu micul Ianis, ceea ce este cel mai important. ma bucur nespus.

CASTELANA multi ca te gandesti la noi. suntem bine, multumesc lui Dumnezeu, dupa ce ne-am speriat saptamana trecuta cu asta mica, ca ar avea colita ulceroasa sau sindromul intestinului iritabil , pt ca face kk cu mucus. nu f mult dar are. in fine, am fcaut analize la kk si se pare ca totul e ok. de ce avem inca mucus, nu stim
te pupam

ANDIRA bine ati ajuns acasa

FETELOR imi e si rusine, de aceea nu am mai intrat in ultimul timp, pt ca nu am reusit sa citesc ce a-ti scris, iar cand o fac, uit imediat ce am citit si nu mai stiu ce sa va scriu si cui
nu am in cap decat alaptat, schimbat, leganat, dormit(cand apucam) nu stiu de unde are asta mica atata energie, ca in unele zile doarme mai putin ca mine, iar eu sun varza de somn si ea cu ochii mari
acum de vreo 3 zile avem si dureri de la colicii astia nenorociti, de nici tzitzi nu mai vrea , nici bibe, offfff. si mi se rupe sufletul cand o vad ca se inroseste la fata de plans si durere si nu ii [pot face nimic. noroc ca se mai calmeaza cateodata cu suzeta sau masata pe spate.
mai avem mici probleme si cu ragaitul....cateodata stam si incercam sa o facem sa ragaie si cate o ora si nimic
pt colici dam infacol ..in prima sapt a avut efect, acum de vreo 3 zile nimic
va spun sincer ca nu prea apucat nici sa pap, toata ziua suntem cu ea in brate si cat o mai tine sotul sau doarme vreo ora nu stiu cum sa fur si o somn sau sa mai fac ce mai e de facut prin casa.

gata, m-am plans destul. cred ca v-am plictisit deja

va pupam pe toate , si inca o data felicitari tututor noilor mamici carora nu am apucat sa le-o spun , si nasteri usoare celor care au mai ramas cu bebe la purtator pe ultima suta de metri.

ahh, nu stiu daca o sa ma lase fiimea sa mai intru zilele astea , asa ca eu o sa av urez de pe acum
PASTE FERICIT !!!!!alaturi de cei dragi.

39 + ASTEROPI IOANNA
AMR maine 8 MARTIE
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare, va scriu cu o mana, ca Albert doarme la mine pe burta.
Mai nou asa adormim, de cateva zile e marait, plange foarte des, din orice, nu cred ca are colici, cand il iau in brate tace.
Deci..., am daramat teoria care spune ca bebeii pana la 3 luni nu se rasfata.
Sper totusi, ca e doar o faza de care o sa trecem cat mai curand.

Altfel e totul bine, azi am facut o luna, am fost la doctor la bilant, am crescut de la iesirea din maternitate 900 g si 4 cm.
Din fericire alaptez ca doar de aia beau eu toate ceaiurile si pastilele posibile si imposibile, ca sa aiba Albert papica.

Despre vigantol, mie 2 pediatri mi-au spus ca sticluta se tine, dupa ce o deschizi, 21 de zile. Noi trebuie sa o schimbam martea viitoare si mai e cam jumatate de continut.
Cred ca daca aveam de luat mai multe picaturi, se termina sticluta. Noi luam 2 pic/zi.

Felicit toate proaspetele mamici, sa va bucurati de iepurasii vostri.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Si sa va mai spun ca azi am fost la plimbare, aproape toata ziua si Albert a luat si masa in oras , ne-am refugiat in masina, ca nu aveam tinuta corespunzatoare pentru a alapta in parc. Asta sa-mi fie invatatura si altadata sa ma imbrac corespunzator.

Si pentru ca am implinit o luna, am avut tort diplomat, cand am timp, o sa va pun poze pe picasa.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

CHILD sa va traiasca feciorul si la multe lunite!!!!
apropo de tort.... si noi peste 6 zile facem o luna si i-am zis sotului de acum ca trebuie sa ii cumparam un tortulet, pe care o sa-l pape mami, desigur
si noi am fost la plimbare ieri, la a 2a , de cand a venit pe lume mititica,si a fost asa frumos.si eu ma gandeam, daca cumvase trezeste si vrea tzitzi, hop in masina.dar aveam back up si putin ceai de musetel in bibe. va pupacim

gata, ma retrag ca e ora de papa si da semne de maraiala

39 + ASTEROPI IOANNA
AMR maine 8 MARTIE
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput