Hai CastelanaC!Bv Roxana!Iep mar-apr 2010 (128)
Raspunsuri - Pagina 10
Erina spune:
Au mai sosit doi iepurasi!!!

Bine ai venit pe lume printesa Silvana Aroa!!! Roxana felicitari si refacere rapida!!!

Bine ai venit pe lume Mihai! Briza refacere rapida si felicitari!

Sa aveti vieti frumoase ca anotimpul in care v-ati nascut!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Eu la buric am folosit ca la Daria, alcool medicinal si baneocin pudra. Dimineata si seara sters buricul si pudrat. Acum ii pun o centura cu un "nasture" tare, luata din farmacie-firma Sana ca sa fie buricul plat. se cam deplaseaza iar in unele zile nu i-o pun dar sper sa aiba buric frumos ca surioara.
Intreba Annya despre solutia de la Chicco. Si eu am folosit, e simplu de folosit si cred ca e si eficienta.
Deasemeni mai demult spunea cineva ca pompa manuala Avent nu face vacuum. Eu o flosesc fara protectia aceea din cauciuc pe pilnia care se fixeaza pe sin. face vacuum foarte bine.
Dupa ce am citit postarea lui Vladimirescu am cumparat si eu mameloane din cauciuc de la Chicco. Intradevar sunt mai bune ca cele din silicon de la Avent, se fixeaza mai bine.
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
nafi spune:
HEEIII...SUPER! 
BRAVO DAYANARA! BUN VENIT SILVANA AROA!
BRAVO BRIZA! BUN SOSIT ERIC!
REFACERE RAPIDA FETELOR SI SA AVETI BEBEI NECOLICOSI SI MANCACIOSI!

Se restrange serios cercul de gravidutze!
Ma intreb cine o fi la rand? dintre cele cu nastere naturala! ca aici e suspansul !

Vad ca al meu e inca la dospit! O suferi de punctualitate ca ma'sa si vine exact cand e DPN-ul!
39+
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Castelana - da, acum putem sa nastem Denisa, 39 + cu bebe roz Maya RebeccaDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
da, se pot rupe apeleeeeeee!!!!!!!!!
castelana fericita
39+ 
luni deschidem ouletul nostru de
Lindal spune:
Bravo Dayanara si Briza_marii
Bun venit noilor iepurasi!
Ma intreb doar: o fi apucat Roxana sa-si ia salamul?
Sau cine stie de cand il avea pregatit...
38+
honeybaby spune:
Nafi - asta ma gandeam si eu ca daca e puctuala ca mine vine maine, daca e ca tacsu vine de craciun![]()
Castelana - nu ma bag la ape rupte
.
Lindal - nu cred ca a mai apucat sa ia salamul. Au luat-o din somn contractiile.
Mai sunt 15 gravidute

Denisa,
39 + cu bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
castelanaC spune:
citat din mesajul lui Lindal Bravo Dayanara si Briza_marii![]() Bun venit noilor iepurasi!![]() Ma intreb doar: o fi apucat Roxana sa-si ia salamul? 38+ |
si eu ma intrebam... cred ca de cand astepta ea s-a si uscat salamul ala, e "beton"
castelana fericita
39+ 
bordeancavio spune:
AVALANSA DE IEPURASI! BRAVO BRIZA, BRAVO ROXANA!!!
AU INCEPUT IEPURASII DE APRILIE!!! SI ASTIA CHIAR APROAPE DE PASTE!!!
DOAR 15 GRAVIDUTE MAI SUNT??? WOOOOW!!! SI EU CARE MAI AM 3 SAPTAMANI....
ORICUM NU VREAU MAI REPEDE. ASA SPRE TERMEN, DUPA 23 E SUPER BINE.
vio asteptand pe bebe
36+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui bordeancavio AVALANSA DE IEPURASI! AU INCEPUT IEPURASII DE APRILIE!!! SI ASTIA CHIAR APROAPE DE PASTE!!! DOAR 15 GRAVIDUTE MAI SUNT??? WOOOOW!!! SI EU CARE MAI AM 3 SAPTAMANI.... ORICUM NU VREAU MAI REPEDE. ASA SPRE TERMEN, DUPA 23 E SUPER BINE. vio asteptand pe bebe 36+ Tudor Cristianpoze http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute# |
si eu mi-am dorit sa-l am cat mai aproape de termen si iata-ma ca aproape am ajuns la termen.
Luni avem implinite cele 40 de sapatamni.
mai ai si tu un pic, ai sa vezi ca zboara timpul acum la final, ba chiar ultimile 2 saptamani nu mi s-au parut asa grele, am dormit mai bine si asta conteaza mult.
Acum sunt si sarbatorile, timpul trece mai usor si pac te trezesti de SF Gheorghe!!!!
AMR usor si paste ferict!
castelana fericita
39+ 
kossir spune:
| citat din mesajul lui Rebiana27 Acum am primit mesaj de la Jasmine: Cristian Robert s-a nascut pe 31 martie, are 51 cm si 3850 g!! Ma uit la el si nu-mi vine sa cred! Va pup pe toate, Jasmine! BRAVO JASMINE!! BUN VENIT PE LUME BEBE CRISTIAN!!![]() Mami de doua minuni: Luca si Mara Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare... I can't fake with dignity so i'll not try!! |

BRAVO JASMINE, FELICITARI REFACERE RAPIDA SI LAPTIC MUUULT!!!!

BINE AI VENIT CRISTIAN sa fii sanatos si mancacios

Multumim Rebiana.
Sanatate MARA, offf greu incercata mamica si fetita

.http://community.webshots.com/user/kosscar