Hai CastelanaC!Bv Roxana!Iep mar-apr 2010 (128)
Raspunsuri - Pagina 13
kossir spune:
Citesc de azi dimineata la 3 pagini, nu reusesc. Dar am facut COZONAC si pasca. Sunt asa mandra de mine. Am bucataria plina de cozonaci. Si unde mai pui ca dupa masa Sofia a fost foarte agitata. Da am reusit. Si mai vreau sa mai pregatesc si sarmale, drob, salata beuf si fripturica, cam atat. Aaaaa si oua rosii. Ce viteaza sunt. Si tocmai acum sotul e fooooarte ocupat.
Waw a nascut Dayanara

Felicitari mamica nerabdatoare, refacere rapida, laptic mult si bebe necolicioasa.
Bine ai venit SILVANA, printesa mult asteptata.
Felicitari Briza refacere usoara, bine ai venit bebe ERIC MIHAI
Andira felicitari inca o data, bine ati revenit acasa. Ce aiurea nastere fara doctorul tau, iar ceilalti sa se poarte asa. Nu e normal, dar ce e normal in spitalele din Romania? In sfarsit bine ca s-a terminat cu bine si ai comoara langa tine. Restul vin de la sine, ma rog cu ceva eforturi. Pupic pisicutele. Cat despre cei care nu au la ce gandi decat la cati copii faci tu, chiar nu conteaza. Pe mine ma intrebau ce m-a apucat la varsta asta. Chiar nu conteaza.
Freedelia poate nu sunt colici ce are Jane? Intreb pentru ca Sofia de doua zile nu face caca decat pe seara, si pentru asta toata dupa masa e agitata, nu doarme bine, sta in brate, chestii pe care nu le facea inainte. I-am dat si ceai de colici, dar nu asta e problema. Noi care ieseam dupa fiecare masa, care am avut diaree.......; Seara, dupa ce iese de doua ori, facem baie si doarme dusa pana la 5, 5.30 dimineata. Stiu ca tu ai experienta multa, te descurci tu.
Denisa esti moooootaaaalaaa !!!!!!!! Mai ceva ca Dayanara
Lady D nastere usoara si refacere rapida

. Sper ca te-ai obisnuit cu ideea de cezariana.
Anca si la Sofia au mai fost niste scurgeri de sange dupa ce i-a cazut buricul. Dr. Mi-a zis sa-i dau cu un dezinfectant si atat, nu betadina. Si dupa vreo doua zile au incetat.
Child LA MULTE LUNITE bebe ALBERT. Asteptam tortul.
Alina frumoasa Pasca, sigur e gustoasa. A mea nu a iesit asa frumusica, nu am stiu sa impletesc marginile cum trebuie
.
Noapte buna

http://community.webshots.com/user/kosscar
freedelia spune:
Unde sa fiu mai Denisa, uite pe aici, imi bag unghia in gat ca am ratat nasterea Roxanei
dar se pare ca toata lumea a ratat-o asa ca nu ma mai oftic asa rau...
Bravo, Roxana, felicitari, sa te refaci rapid si sa va bucurati cu toti de bebe Silvana Aroa cea mult asteptata. Acum astept cu nerabdare sa ne povestesi (cu lux de amanunte sper) cum ti-ai anuntat parintii ca ai nascut...
Child, Greenfrog, Delia -- sper sa nu imi iau rosii in cap, dar nu pot sa ma abitn. Mai fetelor, copiii vostri au stat 9 luni de zile in burta la voi, credeti ca asa, imediat e invata sa fie singuri? Pana la nu stiu cate luni copilul nici nu e constient ca e o fiinta separata de mama lui, se crede inca parte din ea. Copiii NU SUNT RASFATATI!!! Faptul ca vor in brate nu inseamna ca sunt rasfatati -- rasfatat e un copil care urla ca vrea un biscuite inainte de masa, nu un copil care plange ca are nevoie de mama lui, sa il tina in brate. La varsta asta copiii se sperie si de propriile maini, care se misca uneori necontrolat, numai in brate se simt in completa siguranta. Ca sa nu mai vorbim de plictiseala -- ei nu stiu sa se distreze singuri asa ca e normal sa planga de plictieala si e normal ca noi sa ii amuzam... Nu mai ascultati la sfaturile "binevoitorilor" sa lasati copiii sa planga -- asta ii invata pe ei numai ca nu sunt importanti, ca nevoile lor nu conteaa si o gramada de alte chestii neasnatoase...
Gata, am zis ce am avut de zis, sper ca cine are urechi de auzit sa auda.
Noi suntem bine, nu cred ca are colici intr-adevar, pentru ca ieri a fost ok, a dormit de la 11 la 4, apoi din nou pana pe la 7 jumate. Ieri am avut o zi excelenta, am mers la niste prieteni in suburbs, vreo 4 familii cu 2-3 copii fiecare, toti in acelasi complex de case -- ce viata superba, copiii alearga de la o casa la alta, intre si ies cum vor, un vis. Noi locuim in buricul targului la etajul 24, suntem "cool" dar copiii nostri nu au parte de asa ceva. Asa ca de acum incolo mi-am facut scop in viata sa il conving pe Coleman sa ne mutam acolo. Sper sa reusesc pana la vara...
Zilele astea am sa mai pun poze, ca altfel raman in urma. Dar poate ma invata si pe mine cineva cum sa fac sa se deschida linkul...
Va pup
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
camilecu spune:

Felicitari Dayanara

Felicitari Briza

Refacere usoara si bebei sanatosi si norocosi
37+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
annya9 spune:
Felicitari Dayanaraaaa! In sfarsit!!! Cred ca esti in culmea fericirii!!! Safiti sanatosi cu totii!!!

Eu iar am dormit prost...si mi-e foarte teama ca bebe nu va sta cuminte pana pe 19. Cand stau in pat si se misca, il simt din toti raraunchii si am impresia ca e foarte jos si mult nu mai are si iese. Sper sa rezist macar pana pe 13 cand ma duc la constrol...![]()
36+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
irinabobe spune:
Roxana , Briza si Jasmine felicitari sa va traiasca iepurasii si sa va aduca numai bucurii!
Fetelor pleaseee help. spuneti-mi si mie daca mai pateste cineva asa cu piticul. al meu inainte avea scaun cam de 3 ori pe zi. de vreo 3 saptamani nu mai am lapte si nu prea mai are scaun. adica odata l-am lasat si a facut la 2 zile consistenta normala. acum problema este ca se screme si urla groaznic se face grena la fata de unde eu deduc ca vrea sa faca caca si nu poate deci ii pun cate un sfert de supozitor cu glicerina, face kk consistenta normala deci nu e constipat si se mai linisteste. voua vi se intampla asa ceva e normal ca nu stiu ce sa fac sa il las sa urle si sa astept sa vad dc face el la 2-3 zile (desi nu ma lasa sufletul sa il vad cum se chinuie), sau si scremutul acesta este tot de la colici si confund eu simptomele?
mamica de Rares
nibi_niki spune:
BRAVO,ROXANA..FELICITARI

BIN VENIT PRINTESEI SILVANA AROA
.
Am avut ieri o zi foarte agitata.De cand s-a trezit Maria pana la 8 seara mi-a dormit 2 ore adunate.Nu a plans cine stie ce dar mi-a stat in brate mai toata ziua.De la 8 seara pana la 3 dimineata nu a inchis un ochi
.La 3 a adormit si nu s-a trezit nici acum.Ar fi cazul sa o trezesc dar mi-e mila
.Ieri nu am gatit nimic ca nu m-a lasat asta mica ..sa vad astazi daca apuc..daca nu..om vedea ce om manca maine.Maine am si musafiri...cred ca o sa le dau telefon sa vina cu mancarea la pachet
.A dat sotul comanda de un miel pe care o sa il facem la protap in curte..o salatica..si gata..
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
CoriMami spune:
Neata mamici,
Asteropi, si fetita mea are putin mucus in scaun cam mereu, si scaunul destul de lichid, mustar si cu grunji. Eu totusi zic ca e ok. Uite ce zice o mamica de 4 copii:
Pentru un bebelus alaptat exclusiv la san orice fel de scaun e normal numai sa nu fie verde cu miros foarte urat. Mucusul nu trebuie sa te ingrijoreze, el apare atunci cand are o digestie mai cu probleme, adica, ai mancat tu ceva iar copilasului nu-i priieste (dar nici nu pateste nimic rau din asta). La copiii mei aparea mucus atunci cand mancam lapte sau fructe, poate si la alte alimente dar nu le-amidentificat inca. In general alimentele mai acide, cruditatile si laptele pot produce fermentatii si pot irita mucoasa digestiva iar aceasta se apara producand mai mult mucus. Ai mei toti (4), au facut uneori mucus in scaun iar primul facea zilnic scaune lichide si cu mucus, pentru ca nu stiam prea multe (mancam cruditati si lapte mult) iar doctorii nu ma lamureau, imi spuneau doar sa nu-mi fac griji, ca e normal.
Nu-ti face griji, bebele tau e bine. Daca ar fi fost vre-o problema i-ai fi inteles suferinta... toti se pricep bine sa se faca intelesi, adica sa se auda.
Eu consum zilnic lapte de vaca, o sa incerc sa nu mai beau sa vedem ce se intampla cu scaunul.
Te pup si sa fie domnisoara ta sanatoasa!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/576994005BFuzVa?vhost=family
andira spune:
Dragelor, scuze ca nu va raspund acum, sunt nitel contratimp ca am expediat pisicile mari cu tati pe afara, si incerc sa fac putina ordine pe aici, iar Iris e maraita, au cam innebunit-o fetele si nu si-a pututt face somnul de dimineata
.
Au chitait amandoua ieri de nu se poate cand au vazut-o, Irina cel putin e innebunita dupa ea, ii spunea lui tati ca ea nu vine cu el afara, ca are grija de bb
. Pana la urma au plecat toti 3, recunosc ca sunt si eu nitel capiata de grija Irinei, ma urmareste ca o umbra oriunde ma duc cu bb, ma anunta si cand respira si o admonesteaza pe Nati si daca vorbeste in soapta langa cea mica.
Nati saracuta nu prea are loc de Irina, dar e si ea tare curioasa, insa mai putin interesata fata de cat m-am asteptat. In schimb, are nevoie de dovezi de afectiune de la mine, imi spune ca sunt draguta, ca ma iubeste, ca vrea sa ma pupe etc. E dulce, si tare fericita cand ii spun ca o iubesc, o vad ca are nevoie de asigurari ca e dragostea mea (impreuna cu Irina) in continuare.
Vroiam sa va intreb ceva, ca nu mai tin minte: cam dupa cat timp ati scos bebelusii afara?
Eu o tin de 3 zile la geam, are 6 zile, ma gandeam sa incep sa o scot afara de maine, primele 10 min.
Voi i-ati scos mai devreme?
andira spune:
Vroiam sa va zic si eu ca Delia - copiii nu sunt rasfatati la varsta asta, nu stiu ce e aia. Au nevoie de caldura, de apropierea mamei, sa se simta in siguranta.
Apropo de speriat, Iris se mai sperie si de propriul marait
, cand o mai apuca.
Nino - da, parea lung travaliul, daca am nascut de-abia dupa masa, insa ai vazut ca mi s-a oprit, de ma gandeam ce caut eu la spital...
N-am mai gasit bilete la Marina Royal Palace, cred ca mergem in Albena.
Cenia - da, ce potriveala, e diferenta de o zi intre Iris si Sofia, si sunt 5 zile intre David si Irina...![]()
Va mai raspund, imi cer scuze ca nu acum, dar sunt nitel presata.
andira spune:
Si nu in ultimul rand, FELICITARI Dayanara si Briza, sa va bucurati de iepurasi si refacere rapida!!