Strumfi de iul-aug 2007 (179)
Raspunsuri - Pagina 19
loredana_76 spune:
Noroc cu Anto ca mi-am adus aminte sa felicit si eu fetele,pe Nicole pt puiuta mica ,sa va traisca si mi se pare ca seamana cu Kevin cand era bebelius.
Si Fianan felicitari pt simburelul din burtica.
karligutza spune:
Nikole am uitat sa te felicit si eu... foarte rapid ai nascut in sensul ca acu' erai gata de mers la spital, acu' esti acasa calcand rufusoare de bebita... cum e cu fetita in brate?
v-am vazut si eu in poze si aveti cu totii niste ochi...
sunteti o familie foarte frumoasa, ar trebui sa nu aibe loc intre voi cuvantul stress! sa nu faceti riduri... ![]()
Anto abia acum m-am prins ca tu esti in
... iti dau telefon sa te intreb ce mai faci
... 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
iata si de la noi POZE din vacanta de Paste...
si mai sunt albume aici
va pupicim... weekend placut!
...
karligutza
sunt mamica Adelutei 
CarlaV spune:
Nico, ce frumos dorm copiii impreuna!!! Si casuta va fi minunata, peisajul este mirific.
Vivela, am plecat si de acasa si am lasat geamul deschis si tot n-am gasit ciocolata aceea, cred ca trebuie sa-ti reglezi tirul mai bine ![]()
.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Nico, ce frumos dorm copiii impreuna!!! Si casuta va fi minunata, peisajul este mirific. Vivela, am plecat si de acasa si am lasat geamul deschis si tot n-am gasit ciocolata aceea, cred ca trebuie sa-ti reglezi tirul mai bine .----------------------------------- Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 ----------------------------------- Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
pai de cand mananc doar nutret sunt cam fara vlaga...s-o fi oprit ciocolata undeva pe drum
georgi, dar de ce dureaza asa mult cu autorizatia? ati depus deja actele? noi avem noroc ca dupa ce depunem proiectul - in cateva zile iese si autorizatia, am vorbit la primarie si mi-au zis ca daca actele sunt ok, imi dau si de pe o zi pe alta
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
+ Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
| citat din mesajul lui karligutza iata si de la noi POZE din vacanta de Paste... si mai sunt albume aici va pupicim... weekend placut! ...karligutza sunt mamica Adelutei ![]() |
am vazut poze, e foarte frumoasa Adeluta, ce mult a crescut
.pe mine ma sperie cat de repede cresc copiii nostri, pe al meu il vad zilnic si nu-mi dau asa seama, mai zice lumea care ne vede mai rar ca a crescut, dar eu imi dau seama numai cand ii vad pe altii
eu m-am uitat pe accuweather, cica duminica e frumos, soare, nu ploua, cam 15-16 grd...deci intalneala placuta celor care ajung, sa faceti poze sa va vad si eu cum va distrati fara mine
. eu duminica o sa ma duc sa recuperez strumful, ca maine nu pot, ca lucreaza sotul si singura nu ma duc la ploiesti. daca v-ati fi intalnit maine (dar ploua, cica!), ajungeam si eu, ca-s solo acasa, dar asa..._
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
+ Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
karligutza spune:
multumesc Vivela
... asa e, cresc in fiecare zi copilasii nostri; eu pot sa spun ca observ la Adeluta mea, dar numai daca ma uit pe pozele din trecut... luna de luna sau la 2 luni observ mai bine schimbarile... tot timpul imi spun "ce mica era aici.. si aici..." sau cand ma uit la hainutele ei, cand le spal, cand le intind pe sfoara... mi se par din ce in ce mai mici... si in mod evident cele pe care le cumpar noi mi se par MARI ![]()
daca ma apuca asa de tare nostalgia de bebe mic, haine mici, n-ar fi rau sa-l fac si eu pe al doilea.. dar cum nici nu ne stresam sa iasa la un anumit moment, lasam ideea de bebe2 pentru cand o vrea Doamne-Doamne.
Vivela apuca-te tu te rog de schimbat capitolul pana vine autorizatia de la primarie... (si pana vine ploaia
ca cica incepe din noaptea asta); succes cu noile planuri; poate cand om avea nevoie de cheia aia sa ne-o dai si noua
...
si cu intalnirea, am sunat acum la tine Anto si ti-am auzit vocea din casuta vocala
incerc si mai tarziu.. vis-a-vis de vreme eu nu mai cred pana nu vad
pentru ca si de Pasti au prognozat 3 zile cu ploi in Nordul Moldovei si n-a tarait decat noaptea!
deci poate poate... sa fie vreme buna! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
musso17 spune:
vivela,dureaza caci suntem in faza premergatoare proiectului caci arhitecul lui peste dupa multe luni si-a dat seama ca amprenta la sol depaseste cele 35 % grad de ocupare teren(asa e regula in cta) si ca atare iara au trebuit modificatele suprafetele..si uite asa..sper si eu ca daca documentatia e completa sa mearga treaba caci am gasit si noi o cheie dar deocamdata asteptam.
nikole spune:
| citat din mesajul lui karligutza iata si de la noi POZE din vacanta de Paste... si mai sunt albume aici va pupicim... weekend placut! ...karligutza sunt mamica Adelutei ![]() |
Vai ce copil frumoooooooooosssssss
...chiar azi ma gandeam la tine, ca te vazusem pe facebook on line, si mi-am amintit o poza de-a Adelutei, acasa la bunici(banui) cu un pulovaras lila...mi-a ramas intiparita in memorie poza aceea...ma bucur ca am revazut-o, e superba, are niste ochi dementiali, sa ii dea Doamne Doamne viata lunga si binecuvantata, ei si tuturor strumfilor nostri

Multumim ptr complimente:)
merg sa citesc din urma, copii dorm, eu mi-am facut un suc de pepene rosu+sfecla rosie, si ma relaxez cu voi

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Kariris spune:
Michi te rog nu ma uita acasa duminica daca va intalniti. Poate va fi in herastrau ca sa pot veni si eu ca masina nu mai am, mi-a luat-o de tot sotul.
Musso eu am fumat peste 22 de ani si acum in ultimul timp eram la peste un pachet pe zi, au fost perioade cand fumam si 2 pachete. Am fumat si pipa si tigari de foi si narghilea am si mestecat tutun... am renuntat brusc si nici vorba de sevraj. Crede-ma totul e autosugestie. Iar sa inlocuiesti nicotina din tigari cu nicorette sau plasturi sau orice altceva care iti baga nicotina in organism mi se pare o mare greseala. Nu scapi de dependenta luand un substitut.
Acum 3 ani sotul meu s-a lasat brusc de tigari si fuma de peste 30 de ani, la vremea respectiva peste 4 pachete pe zi.
Citeste cartea si gandeste-te ca e bine sa te lasi de tigari pana nu se lasa ele de tine.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna