Strumfi de iul-aug 2007 (179)
Raspunsuri - Pagina 20
Timi07 spune:
Cygni multumesc frumos.
Luna stiu ca fiecare avem motivele noastre pt care procedam intr-un anumit fel + familii diferite, situatii diferite e normal si solutiile/deciziile sa fie diferite. De ex eu sunt constienta ca exagerez dar in felul asta ma pun la adapost de mai multe neplaceri.
A nu se intelege ca nu primeste Soph dulciuri sau ca are cea mai sanatoasa dieta oooo nuuuuu dar ma straduiesc sa mentin un echilibru. By the way la aterizare si la dus si la intors i-am dat cate o acadea, le luasem cu speranta ca le voi arunca dar cum o dureau urechiusele de la presiune i-am dat cate una la aterizare. Dupa cum a mancat-o pe cea de la dus mi-am dat seama ca nu-i prima care o primise 
Sunt convinsa ca micutzica nu va gusta prima bucatica de cioco dupa doi ani....o sa aiba grija sora-sa sa-i dea cat de curand. Jucarii nu i-ar da, chiar ii ia orice jucarie pe care indrazneste sa puna mana dar cand vine vorba de mancare imediat fuge sa-i da si Sayei.
S-o laud pe micutzica mea un pic: mai nou ori de cate ori plange Sophie fuge la ea s-o mangaie,inbratiseze, pupe si se vede atat de calr pe fatzuca ei cat o doare s-o vada pe sora ei plangand.
Musso tu ai mai facut prajitura cu care te-ai ars? Eu planuiesc s-o fac de ziua Sayei, sa vezi cu cata ciuda oi face-o.
Michy&Nma am pus ceva crema pt arsuri dar sigur imi va ramane semn de la arsura cea mai mare (am 4 dar cum am zis sunt micutze, cea mai mare e cam ca o moneda de 5 centi) si se va vindeca cel mai greu ca ba ma freaca cate o bluza acolo ba o zgarie fetele. Eh doar era saptamana patimilor cand s-a intamplat....
Karli am vaut pozele. Ce fain e la mama ta in curte, nici nu ma mir ca deja planuiti urmatoarea excursie la Moldova, iar despre fotomedel ce sa zic .....
Dupa atatea discutii despre dulciuri hai sa strecor si niste muraturi: Sophie e disperata dupa muraturi, castraveciori mai ales. Noi am renuntat sa mai mancam ca-i in stare sa dea gata un borcan. Cum puneam castraveciori pe masa cum nu mai manca nimic altceva. Aceeasi pasiune o are si pt masline
doar ca atunci cand papa masline mai papa si ardei si rosii, ceea ce ma bucura desigur.
Weekend placut va doresc!
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Antoanela23 spune:
Karli, Lachi, eu am propus intalnirea duminica in Herastrau in jurul orei 16, in zona intrarii Charles de Gaulle - Fantani. Astept raspuns de la Michi, sper sa fie ok si ptr ea, daca nu, va tin la curent. Bineinteles, cine mai doreste e bine-venita.
Acus ne-am adunat de pe drumuri, am fost pe la socrii, pe la apt mamei sa luam una-alta si apoi prin Carrefour, cu piticii dupa noi, la 11 noaptea
. Dar e super sa faci cumparaturi la ora aceea, e asa de liber. Si m-am linistit, nu eram singurii cu copiii dupa noi
.
Pupici, somn usor,
musso17 spune:
neatza
lachi,este clar si autosugestia dar si mai clara este dependenta de nicotina..e un drog,se manifesta diferita la fiecare..sotu' s-a lasat dupa o criza de astm si gata,doua zile a fost mai morocanos dar nu s-a soldat cu neplaceri,insa eu am incercat acu o luna dupa ce am luat virusul kk de la fii-miu,trei zile n-am fumat caci n-am putut apoi m-au luat niste nervi si niste calduri de nu mai puteam..dar nu abandonez,stiu siur ca ma voi lasa...este treaba de ambitie...aseara la discovery am mai vazut si un plaman al unei persoane fumatoare,brrrrrr...aaa si stii cat ii ia corpului sa elimine nicotina..5 ani.
timi,am mai facut-o caci ne place,mie mi-a picat zaharul pe care-l intindeam pe oala era incins si mi-a facut o gaura mica..initial o basica cu lichid si apoi cicatricea care e de culoarea pielii dar mai fina,se vede bine.
pfuuuu ce ma nervozez ca va intalniti..asta e.
edit sa spun ca am vazut poze cu adeluta care este tare gingasa!!
CarlaV spune:
Karli, am vazut fetita frumoasa, peisaj frumos si oua frumoase. Cum ati facut ouale? Ati pictat pe ele dupa ce le-ati vopsit?
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
karligutza spune:
ia uitati ce mai ploua afara.... e soare in toata regula! speram ca maine va ploua la fel! ![]()
fetelor va multumesc in ordine pentru complimentele la adresa Adelutei.. care mai de care mai dragute!
sa va iau in ordine...
Nikole nu mai stiu despre ce puloveras lila spui... sa ma apuc de cautat sau iti mai amintesti detalii (poate cam ce varsta sa fi avut Adeluta atunci) ca m-ai facut curioasa.. eu nu-mi amintesc sa fi avut puloveras lila pentru ea, dar poate nu stiu eu la ce zici tu lila
pe facebook te-am adaugat si eu de curand cand a zis Carla ca ai poze cu Luana acolo... dar nu prea stau online acolo... asa ca m-ai prins la tzanc!
si ce combinatii de ceaiuri si sucuri iti faci...
esti pe placul sotului meu la combinatiile astea care ar pofti si el daca i-as spune si mai mult mi-ar spune "vezi? vezi? asa se bea/mananca sanatos"
as vrea si eu pepene rosu
... cum e sucul de sfecla rosie? sfecla fiarta sau cruda ca daca e cruda eu imi amintesc ca nu e chiar grozava la gust, e aspra asa, fada, pietroasa... dar f.bogata in fier!
Timi da, de asta ne intoarcem la iarba verde de la mamaie, ca e asa de frumos acolo si un aer curat (dar receeee... soarele ala din poze e cu dinti... nu erau mai mult de 6-7 grade in timpul amiezii si batea si vantul f.des si f.tare)... acum sper sa fie mai cald caci eu vreau sa stau la maneca scurta!
si pe Adeluta la fel...
si Adeluta mananca cu mare placere conopida murata (impreuna cu gogosarii in otet.. altfel murata nu!) asa ca au ceva in comun strumfitele noastre si probabil li se trage din sarcina ca eu am mancat la muraturi in primul trimestru de numa' numa'.. portocale si muraturi asta mancam la greu! alte pofte nu aveam! portocale stiu ca luam cu ladita de la Metro
![]()
Georgi multumesc, daca vrei la intalnire, mai ai timp sa ajungi
si ar fi dragut sa vedem si noi ochii lui Mihnea in realitate..
Carla multumesc... ma bucur ca ti-au placut si ouale, ca de Adeluta si de peisaj nu mai incape indoiala ca sunt frumoase
... la oua m-am straduit sa le fac mai mult eu decat bunica (caci cu ea le-am "incristit")... e traditie sa le incristim in Joia Mare si eu care am o nostalgie deosebita pentru vacantele de la bunica, evident ca traditia in cazul meu inseamna sa le fac cu ea
.. oricum cand le-a vazut maica-mea a zis ca sunt "desene animate" si i-au placut si ei, spre deosebire de bunica-mea care ar fi dorit 'desene' mai clasice... de genul asta
si acum sa iti zic procedeul... se fierb ouale si se mentin caldute pentru a le putea desena; se foloseste o ustensila speciala (un betisor care are in varf o tija metalica ca o penita in interiorul careia este par natural de porc sau fire dintr-o pensula de la magazin
daca nu ai porcul la indemana sa-l tunzi
- nici noi n-am avut asa ca tot din pensula am luat
) pe care o inmoi in ceara curata calda spre fierbinte si le desenezi dupa inspiratie! apoi le inmoi in culori; noi coloram ouale la rece, adica nu le fierbem in culoare... in borcane punem prafurile/solutiile de culoare, turnam apa fiarta si adaugam otet... 2-3-4 linguri in functie de cantitatea de apa. Daca te apuci de "incristit" oua sa ne arati si noua ce ti-a iesit! cu toate ca numai de asta nu vad sa ai timp conform celor spuse in ultimele pagini...
pentru ouale care au 2 culori pe ele se procedeaza astfel: dupa ce le colorezi, le lasi sa se usuce si acoperi cu ceara, cu aceeasi ustensila, partea care vrei sa iti ramana de culoarea initiala, apoi pui ouale in alta culoare; conform cu schemele de colorare... cele puse in galben initial vor fi portocalii daca le pui in rosu; sau galben si albastru ca sa iti iasa pe verde.. etc!
am dat multe detalii sper ca nu am plictisit pe nimeni; la teorie vad ca sunt asa de buna
dar in practica vad si eu ca au iesit cam tremurate, cam strambe... dupa "rabdare"! dar per total si mie imi plac asa vesele colorate si desenate; sa vezi ce tare ii placeau Adelutei ouale cu melci, pui, cirese, etc ![]()
am scris un mesaj kilometric si toata familia vrea afara, asa ca ma conformez si plec acum pana nu ma iau cu forta ![]()
pupici la toata lumea! 

karligutza
sunt mamica Adelutei 
Kariris spune:
vine ploaia din pacate, nu-ti fa probleme! si ce ploaie va veniii..... eu chiar sper ca maine sa nu ploua... casa noastra care e pe jumatate montata (din lemn) va cam avea de suferit daca va ploua. Am fost azi la Ghermanesti si moooaaaamaaaa catamai curtea o sa avem!
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
CarlaV spune:
Karli, multumesc pentru detalii, chiar eram curioasa de procedeu, o sa-l retin. Acum nu se pune problema sa ma apuc de asta, poate anul viitor, cand ma vor ajuta fetele.
Lachi, ce frumos ca o sa ai curte atat de mare!!! Asa avem si noi, doar casa lipseste, ne gandeam la una de lemn dar nu stim exact ce costuri implica si care sunt dezavantajele.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Kariris spune:
dezavantaje pot fi, cu siguranta, daca nu te pricepi deloc la cherestea si daca nu e uscata bine de tot, ori daca nu e tratata cum trebuie. Si la asamblare trebuie echipa buna, ca la orice constructie sunt si dezavantaje. Eu ma gandesc doar ca la Kitzbuhel unde am fost noi in Austria am stat intr-un hotel din lemn vechi de 100 de ani..
atat daca rezista si casa mea e ok. eu incerc sa ma gandesc doar la avantaje acum. Clar va fi o casa locuibila, cu toate utilitatile in care nu mare mi-ar fi mirarea sa ma mut de tot ca tare mi-a placut azi ce am vazut acolo... dupa ce mai punem si brazi si alti copacei si magnolii... ohhh doamne, abia astept! ma bucur ca un copil
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Vivela spune:
si noi tot casa din lemn
. bineinteles, nu gen cabana, cu lemnul la vedere, ci tencuita, cu tot confortul unei case de locuit. si asta pt ca noi avem in vedere o casa pasiva (sau cat mai pasiva), mi s-a luat de betoane si praf si zgomot, nu mai vreau sa simt ca nu pot sa respir.
as vrea sa pot sa folosesc numai materiale eco, sa vedem insa cat ne tin buzunarele, ca din experienta stiu ca socoteala de-acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din targ.
si eu abia astept sa pun braduti si magnolii
, loc este destul, dar la cate visez eu...
ps: am dat comanda de aparat foto
, parca sunt un copil mic care il asteapta pe mos craciun
. mai exact i-am zis sotului ce sa-mi ia de ziua mea (e mai sanatos asa, ca cine stie la ce l-ar fi dus mintea
), am primit ok-ul si am si facut comanda, sa nu se razgandeasca
.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
+
31+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
CAPITOL NOU
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
+
31+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba