Strumfi de iul-aug 2007 (179)
Raspunsuri - Pagina 18
karligutza spune:
Nico tocmai pe tine te-am uitat...
dar stiu ca ma ierti, asa ca te pup si nu te mai laud aici mai tare ca ti-am zis prin telefon... copilasii sunt amandoi 2 frumosi si m-am uitat si eu la toate pozele; o sa iti dau si eu pozele de la Salina cat mai curant cu putinta, stii cum e cu sincronizarea pe calculatoare.... 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
loredana_76 spune:
Georgi nu-mi mai trimite ca intre timp am primit de la Dana,ca eu ma tot uitam in casuta de mail de aici.
Dana,multumesc mult,sper sa am ambitie si ma las.
Luna1 spune:
Fetelor care vreti sa va lasati de fumat. Eu i-am luat mamei de Paste www.intellicig.com/" target="_blank">ASTA. Este practic o tigara electronica, scoate fum, se aprinde la capat cand tragi din ea. Avantajele: practic are niste cartuse cu nicotina pura, deci primesti doza de nicotina ceruta de organism dar nu mai inhalezi toate prostiile, tar-ul (ala da cancerul), monoxidul de carbon, acetona etc. In plus fumul care il scoate este abur, poti fuma oriunde, si langa copii, nu este nociv. Bateria se incarca la pc. Sa nu considerati reclama, nu e firma mea ( I wish) insa m-a impresionat ca mama de 3-4 zile de cand o are a fumat doar vreo 3 tigari reale cat era bateria la incarcat si chiar nici nu i-au placut, i s-au parut ca put. Si mama fuma 25 tigari pe zi, deci fumatoare inraita.
Ideea e ca te poti lasa de fumat prin dezobisnuirea corpului de nicotina, nicotina are nivele de tarie, eu i-am luat mamei pe cea mai tare, data viitoare cand comanda va lua middle, apoi low, pana va ajunge sa fumeze doar abur.
Am trei colegi care s-au lasat aproape sunt la nivelul low la nicotina si nu mai fumeaza tigari normale deloc.
Plus salveaza bani, dau ceva initial dar apoi iesi mai ieftin.
Hai ca ra trebui sa ma plateasca astia pt reclama.![]()
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Uitati ca au reprezentanti in Romania
www.intellicig.ro/catalog/tigara-electronica-intellicig-evolution" target="_blank">AICI
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Cygni spune:
Salut,
La mine e jale. Ieri dupa-amiaza a murit sora bunicii si astazi am umblat ca sa iau loc de veci pe numele meu, caci ea n-a avut pe nimeni, copii nu, sotul a murit demult si parintii mei nu puteau cumpara loc fiindca ei aveau deja pe numele lor. E mai tanara decat bunica mea si a murit in somn, dupa ce vizitase medicul de familie. Nu am fost apropiate, sufar mai mult pentru bunica ca isi ingroapa sora mai tanara. Am fost la notariat, la administratia publica, la cimitir ca sa vad locul, vorbit cu groparii etc.
Colac peste pupaza astazi aveam programata o petrecere cu niste foste colege la care acum e mai ciudat sa particip si maine e inmormantarea. Pe Alise o s-o las acasa cu sotul. Ea tot cu diaree, am rezerve daca e bine sa ii dau furazolidon sau nu, nu a facut febra deci cred ca e o toxinfectie alimentara (desi habar nu am de la ce) inca nu a trecut limita insa mi-e cam teama mai ales ca maine trebuie sa fiu trup si suflet pentru inmormantare.
Dana, la fund nu s-a udat fiindca n-a apucat sa cada insa jos pantalonii se vede ca erau asa uzi si grei ii cadeau de pe ea si se tot straduia sa-i ridice. E bine ca ai fost ajutata, iti doresc tot asa sa fie si cand vei naste. Te inteleg ca eu ma crizez daca cineva ii da Alisului ceva (orice, dar la dulciuri fac mai urat) fara sa ma intrebe. Teoretic zic si eu ca nu strica o bucatica de nu stiu ce dar bomboanele le urasc din tot sufletul. Dar la cat e a mea de mofturoasa nici tort la ziua unor copii nu a vrut sa manance, ce sa mai zic.
Insa am mancat intr-o zi un rafaello si ca niciodata, mi-a cerut. Si i-am dat si ei ca doar nu era sa ma ling pe bot in fata ei. Si a mancat fata. La vreo cateva zile imi spune (doamne, sper ca nu am mai povestit asta o data ca ma fac de kko) mami, mai vreau bombonica din aia alba. Eu uitasem cu totul episodul. Si zic de care bombonica alba ca nu stiu? Si ea spune, mami, ai uitat, din aia asaaaaa, care are ca un galbenus la mijloc .
Timi ma bucur ca totusi v-ati intors cu bine si va doresc o experienta mai placuta data viitoare. Tare frumoase nume au fetele tale.
Lachione tu esti vinovata ca mi-ai facut pofta de clatite si sigur nu reusesc sa fac zilele astea
loredana, ai un baiat foarte frumos, m-am uitat si eu pe pozele voastre
loredana_76 spune:
Cygni multumesc.
Luna mersi pt site,cred ca o sa incerc,stiam de tig electronica dar nu am auzit de la nimeni cum e.
greierash spune:
Cygni, sunt aeriana rau de tot....mi-am amintit ca am vazut si eu poze cu Alisu' tau -frumusica foc!- si mi s-a parut asa draguta prin apa si printre pietre pe acolo. si Andrei al meu avea o pasiune pentru pietre la un moment dat, de ma punea sa car pietrele pe care le strangea el de pe strada pana acasa. Dar facea o selectie foarte atenta si alegea numai din alea mai mari ..putin mai mari decat o nuca...deh...copii...
si ce sa zic...distractie placuta la petrecere...iar in partea cealalta...dumnezeu sa o ierte....
Un sfarsit de saptamana placut!
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
Vivela spune:
david are mania cu betele, cum iesim afara incepe sa stranga: bete mici, bete mari, crengi, craci...parca e pasare si aduna sa-si faca cuib.
odata plecasem la ploiesti, cum a iesit din bloc a gasit o creanga afara, a carat-o pana la masina si vroia sa urce cu ea. bineinteles ca eu am zis nu si am azvarlit-o. s-a pus pe un urlaaaaaat, si a tinut-o asa pana pe la ciolpani, cand a obosit si a adormit, imi venea sa cobor sa tai un copac ceva sa-i dau o creanga, simteam ca innebunesc.
Nico, ce frumosi sunt copiii tai
. vreau si eu casuta, adica sper sa ne apucam in cel mult 3-4 saptamani, deocamdata facem planuri - ne gandim la diverse solutii... ah, e asa placut sa visezi
.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
+
30+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Antoanela23 spune:
Buna ziua,
Hop si eu pe aici.
Nikole, v-am admirat in poze, sa-ti traiasca minunea mica si sa fiti sanatosi cu totii.
Fianna, bine ai revenit. Felicitari pentru bebe2, sarcina usoara si multa sanatate.
Michi, cum facem duminica?
Cigny, mersi de urari. Ref la intrebarea ta, la mine bb3 nu intra in discutie, dar sunt nostalgica de cate ori tin un pui mic in brate.
Pupaturi la strumfarie,
musso17 spune:
loredana,tocmai voiam sa copiez adresa de mail..spor la citit.
luna,stiu si eu de tigarea electronica,o sa mainteresez mai in detaliu,ar fi o treaba.
vivela,asa si eu,visez si imi imaginez cum vor arata camerele,bucataria cat de utilata va fii..viseeee,dar cine stie..noi suntem in faza de proiect,sper sa avem autorizatia pana in iulie.
vio,dar esti ocupata nu gluma,hai mai da si pe la noi...te vizitez luni,o iau pe mama de la otopeni...vb la tel.