Strumfi de iul-aug 2007 (179)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna seara!
V-am tot citit azi printre randuri dar nu am avut timp de scris, pentru ca am facut o tona de clatite pe care le-am si mancat, cate una fetele si restul eu! mai da-l in colo de diabet! La pranz le-am dat dupa ciorba o clatita cu ficatel de pui fiert, tocat si calit in ulei (amestec de mai multe) cu ceapa, usturoi si oregano. Belea a iesit! asa... si pt ca au iesit prea multe le-am mancat eu pe toate cu 4 feluri de dulceata

Vorbeati de dulciuri la copii. Fetelor mele eu am incercat sa le dau cate ceva dulce dar scuipa din gura. Niciodata insa ciocolata sub nici o forma. Briose, chec, clatite cu dulceata, nu vor nimic dulce. Poate un biscute putin dulce. Iar de la altcineva nu vor nimic, oricat le-ar fi de foame. Sunt foarte circumspecte: "nu, multumesc! nu e pentru mine! e pt oameni mari; am mancarea mea acasa!"
Bauturi: ele nu cunosc decat laptele, ceaiul, sucul (exclusiv fresh), berea (pe care obisnuia sa o bea mama) si cafeaua.
Iar de cand nu mai fumez fac astea mici adevarata campanie antifumat prin herastrau. Cum vad pe cineva fumand se opresc in fata lui si incep: "stii? fumatul nu e bun. Te imbolnavesti! mama mea nu mai fumeaza. Zi tu mami, mai fumezi?"

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
E gata , eu mi-am pus deja o portie dubla.
Lachione, ce faci fata draga? Parca trebuia sa renunti la dulciuri. Incearca sa faci cantitati mai mici pt fete . Si eu calc rau in strachini cand e vorba de ciocolata. Copiii primesc foarte putin, dar cum iepurasul a adus destul de multe eu ma sacrific .
Fianna ma bucur ca ne scri. Sarcina usoara !

Am reusit sa incarc si eu poze. Le gasiti aici, continuarea aici, apoi aici

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza........
fianna, felicitari pt sarcina si.....welcome back! intr-un fel sunt partasa la "dezvaluirea" Carlei.....ca pe mine m-a mancat: care alina, care alina?????
lachione, nu-mi mai place despre tine! ce-i cu destrabalarea asta dulce????????? parca erai la regim! cum vine asta???

dulce, Andrei CRED ca mai primeste de la soacra, cand nu sunt eu de fata.....de Paste a devorat niste urechi de lepulash si tortul facut de mama! chiar n-am putut sa-l opresc de la ciocolata, cand peste tot erau numa lepulashi si ciocolatele! in rest, nu prea vede dulce cumparat de mine. e si el amator de apa minerala cu suc......seara cere: mami vleau vin! asa zice el la apa cu suc! cine-l aude nush ce-si imagineaza...

pfu, ce as trage o tigara...

timy, bine ca ati revenit sanatosi acasa.....cat despre rana aia, ca sa cicatrizeze bine si cat de cat fara urme, incearca cu spray cu propolis sau cica exista un gel de la Forever, special pt asta!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lachi, foarte tari fetitele tale cu propaganda anti-fumat. Totusi trebuie sa aveti grija, ca am vazut scene urate, cu fumatori inraiti care nu suporta sa se ia cineva de viciul lor.
Asa pofta mi-e si mie de dulciuri... Am dat gata cozonacii si pasca si nu mai am decat o ciocolata in frigider, bani ioc, cred ca o sa incep sa dau anunturi gen "schimb oja pe ciocolata" .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
nico,ce copii frumosi ai!!!!
mychy,te lasi de fumat?...te intreb caci am senzatia ca o sa raman singura fumatoare de pe pamant..mama ei de tigare..trebuie sa ma apuc de citit cartea de la dana poate oi face ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata!
Mi s-a facut o pofta de ciocolata, sau clatite sau ceva dulce orice...orice...da' cica o sa luam inghetata mai tarziu...peste vreo ora-doua asa...ufff ce mult mai e...
Nico, ce copii frumosi ai! Cred ca am vazut si bucatica din viitoarea casa...si unde ai fost cu ei la salina, cumva?

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

nico, mai are rost sa-ti zic ca ai niste copii minunati?
musso, nu ma las de fumat, pt ca nu m-am apucat. sunt fumatoare ocazionala, adica la petreceri unde fumez k turcu pana mi se face rau, sau cateodata acasa cand sunt solo si ma destrabalez cu o cafelutza si o tigara. in rest....doar poftesc . iar tu fa bine si lasa tigara aia...daca nu vrei sa dai banii pe proteza in loc de......cizme, tzoale, excursii. ce rea sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

Mergi la inceput

nu scotea limba la mine!!!! ...si am uitat de pasta adeziva Corega....si de ea o sa ai nevoie
hai mai, n-ai tu atata ambitie sa lasi tigara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele

Dulciurile la noi sunt o problema mai mult pt mine si sotul decat pt catarina desi daca nu avem grija o sa fie si ea ca noi

Eu ii dau dulciuri cu masura, majoritatea facute de mine in casa gen clatite, orez cu lapte, tarta cu mere... Mai primeste si ou de ciocolata din cand in cand. Si am mare noroc ca am si niste dulciuri sanatoase, ecologice ce le pot cumpara pentru ea sunt niste prajiturele de orez cu un strat subtire de ciocolata neagra si niste fructe seci presate pe care i le dau pe paine cu unt.

Sucuri nu bem nici eu nici sotul asa ca nici ei nu ii plac. Doar sucul natural, fara acid. Cola nici nu a vazut la noi in casa iar in oras bea ce ii dau eu si eu aleg mereu apa plata.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si24+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput