Strumfi de iul-aug 2007 (179)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Musso n-am luat-o razna sa filtrez apa la flori, cred ca le place si asa nefiltrata.

Nici la mancare nu filtrez ci doar pt baut.

Cu apa imbuteliata....eu folosesc cana de cand am vazut ca au prins vreo doua companii aici in UK care puneau apa de la robinet in sticle, cica era de izvor. Asa ca daca s-a intamplat aici ma indoiesc ca nu se intampla si in Romania.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fianna, m-am luat cu entuziasmul si m-am gandit dupa aceea ca poate am facut o gafa, te rog sa ma ierti . Uite, cand o sa-l faci pe al 3-lea promit sa-mi tin gura .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Am intrat sa o o admir si eu pe Alise cu cizmulite (chiar nu s-a udat la fundulet deloc in rau? ), pe micuta Luana alaturi de fratiorul ei si de parinti, superbi cu totii (mi-am salvat si eu componenta ceaiului pe care il bei tu, sigur voi avea nevoie dupa ce nasc), pe Andreea si pe Ana Maria balacindu-se si pe smecherasul de David care condimenta cu sare si piper tastatura .

ca tot vorbeati de ajutor, eu ca anul asta nu am fost niciodata. Am avut ajutor doua femei la curatenie iar mancare am primit de la soacra-mea, mama si sora-mea. Pana acum nici nu ceream ajutor, ziceam ca ce fac eu cu mana mea e cel mai bine. Ei uite ca m-am inselat. tare bine a fost. E drept ca s-au si mobilizat acum ca sa ma protejeze dar ce mai conteaza.
Din acest motiv insa am deja si eu 5 kg plus.

La mine cel mai mult trag cu sora-mea vis-a-vis de dulciurile date Dariei. Acum am fost doua zile la ea si am zis ca da in diabet, la inceput urlam de-a dreptul, ma facea nebuna dar imi atingeam scopul si scoteam bomboana din gura fetei, acum imi calc pe inima si imi zic ca nu o fi foc o zi la 5-6 saptamani cat ma duc eu la ea. Cat stam acolo DAria se tine numai dupa ei sa primeasca ceva, si zice ca nu-i poate rezista. Ca sa nu mai zic de nepotu-miu de 8 ani care nu intelege neam de ce o privez eu pe Daria de dulciuri, ce mama rea sunt? si ii da pe ascuns sa manance si ea ca de....

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 15 + cu un mare dolofan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Am uitat sa va zic ca dupa ce ca o indeasa de caramele la fiecare ii mai si zice " ia Dariuco, mananca la tusica ca la ma-ta nu mai vezi" Ce sa mai zic? o las in pace ca o iubesc mult si nu vreau sa ne certam acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Am uitat sa va zic ca dupa ce ca o indeasa de caramele la fiecare ii mai si zice " ia Dariuco, mananca la tusica ca la ma-ta nu mai vezi" Ce sa mai zic? o las in pace ca o iubesc mult si nu vreau sa ne certam acum.

Hehehehe! Exact asa patesc cu mama, ii da repede comentand, "hai ia repede ca dupa ce plec eu nu mai vezi!" Si i-am explicat ca nu mai vede pentru ca dupa ce ii da ea o tona eu nu mai am cum sa-i dau.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Hello strumfarie!

Eu sunt la lucru si-s chioara de somn, am ajuns azi noapte la 12 acasa dar am apucat sa rasafoiesc un pic ultimele pagini din capitolul actual... Cu ocazia asta am constatat ca mi-s cea mai zdranganita la cap, la mine cand vine vorba de fetele mele pretentiile sunt ceva de genul "ori faci cum zic ori valea". Nu-s chiar asa de exagerata dar pe aproape si asta pt ca uneori nu mergea sa explic unor adulti de ce am decis sa nu le dau dulciuri sau io stiu ce fel de mancare, adica mergea sa le explic dar ei nu intelegeau sau ii durea in cot.
Felicitari:
Nikole pt bebelina Luana care e, dupa parerea mea, varianta feminina a lui Kevin.
Fianna pt sarcina.
Monicabo sunt superbe fetitele tale, tare dragalase si finute.
Vivela lui Fat Frumos cu ochi gri.

Si acum despre vizita noastra in Ro:
-drumul a fost foarte obositor, cele aproape 3 ore in avion au fost mai grele decat 4-5 cu masina si am revenit asa cum ma asteptam mai obositi decat am plecat.
-Saya ne-a chinuit de numa. Daca Soph mergea oriunde si cu oricine, Saya a stat doar la noi in brate (la mine si la taica-su), un pic cu maice-mea dar atat de putin de nu-mi vine sa pun la socoata.
-am revenit si eu si sotul cu aspect rotunjor de manelisti.....Deja se impune sa tin cura de slabire ca devin nesimtzit de grasa.
-in general am fost placut impresionarta pe unde am fost. De vanzatorii au fost amabili, doar la una mi-a fost teama ca ma taie daca ii mai cer cateva felii de parizer dar pana la urma si aia mi-a urat o zi buna la plecare.
- am venit cu o arsura frumusica pe mana de la zahar ars. nu-i pe suprafata atat de mare cat merge pe adancime.
-n-am reusit sa ma intalnesc cu Alina , nu s-a potrivit. Amandoua am avut cate veva care ne-a stricat planurile.

Bleah...ma intorc la lucru... si am o moaca de-ti vine s-o folosesti pe post de minge de golf.

O seara placuta va doresc!

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

si eu din aceleasi motive nu dau prea multe explicatii celor care ii ofera dulciuri caci nu inteleg,ba mai mult ultima data am fost intrebata cumva uimit ca acu daca a implinit 2 ani tot nu ii dau ciocolata,de parca ar fi o varsta de la care se da startul..sooo,ori ca mine ori ca mine
timi,din pacate am si eu o arsura de la zaharul topit in oala care tot in adancime s-a produs si a carei cicatrice nici acum nu atrecut,speram ca se va estompa macar dar nu..si au trecut 2 ani.
luna,saru'mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Multumesc mult de felicitari! Si ma bucur mult sa va citesc din nou! Azi am profitat si mi-am parcat copilul cu ochii in televizor fara sa-mi pese altfel nu prea mai stau la calculator!

Vad ca zicti de dulciuri. Eu il las pe Matei sa manance chestii dulci dar nu-i cumpar niciodata acadele, caramele sau alte bomboane. Ii dau prajituri, briose, cate un ou de ciocolata din cand in cand. Cred ca daca le interzicem total efectul va fi exact opusul a ceea ce vrem noi. Stiti si voi cum e cu fructul oprit. Problema la noi e " baca-baca"( cu i din a) adica sucuri, in special sucuri acidulate. Daddy bea Diet Coke si ma tot certam cu el sa nu mai aduca in casa iar de curand a gasit pustiul locul unde isi piteste tati sucul si a trebuit sa-l dau la chiuveta. Dar e disperat! Eu credeam ca unui copil n-o sa-i placa bauturile acidulate asa ca l-am lasat sa guste odata gandind ca n-o sa-i mai trebuiasca dupa! Da' de unde! Numai sa vada ca stie ce e! Asa ca acum am luat de la un plafar un sirop de cirese amare si-l amestec cu apa minerala! Dar ma enervez la culme cand iesim pe undeva si el vrea coke desi are in fata un minunat fresh de mango sau portocale! Poate imi dati voi niste idei de cum sa-i fac lehamite de sucurile astea!

Si apropos de acadele, la un moment dat le descoperise si isi lua singur asa ca acasa, cand nu era atent le umezeam si le dadeam prin sare. Cu asta l-am lecuit, dar cand suntem pe undeva tre sa fiu atenta sa nu-i ofere altii. M-am ingrozit cand pana si la cabinetul medical venise asistenta cu mana intinsa cu o acadea! Mai mai sa-i dau peste mana asa ca a ascuns-o repede.

fianna cu printisorul Matei

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

fianna,si eu problema cu "sucul negru",noi nu cumparam nimic acidulat cu exceptia apei asa ca,copilul cand vede pe la cineva sucul magic se intinde de numa,a gustat o data tot pe premiza ca nu o sa-i placa si acum il tine minte..dar se intampla foarte rar,de genul lunilor..l-am pacalit si eu cu sirop de coacaze si a mers o vreme dar acum s-a dus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Musso cu parere de rau iti spun ca ma bucur ca nu sunt singura in situatia asta!

Traiasca apa minerala si siropurile colorate!

fianna cu printisorul Matei

12

Mergi la inceput