Strumfi de iul-aug 2007 (179)
Raspunsuri - Pagina 14
musso17 spune:
ptiuuuu ce ochi frumosi are david...gri-verzi,eu asa-i vad...si cretulin.frumos foc vivela!!
luna,saru'mana de raspuns..o folositi si la baut?ma intereseaza daca e in siguranta sa-i dau lui mihnea.
nma spune:
Vivela
. Presimt ca o sa ai probleme cu fetele
.
Eu mi-am trimis pustimea la tara. Topaiau de bucurie cand au aflat. Deja au ajuns.
Nico
greierash spune:
Vivela ce mandrete de baiat ai! Ochi frumosi, carliontat....
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
Vivela spune:
multumim de aprecieri
, sunteti foarte dragute.
georgi, david are ochii gri, foarte gri, nu stiu cum a ajuns la culoarea asta
. si capata nuante de albastru sau verde in functie de lumina si de culorile din jur, dar clar nu poti spune ca are ochii nici albastri, nici verzi.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
+
30+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
fianna spune:
Buna fetelor!
Ce-am intrat eu dupa un car de ani pe forum plina de avant sa citesc ultimul capitol si sa va dau vestea cea mare ca sa alfu ca toata lumea deja stie
. Carla multumesc ca ai anuntat dar mi-ar fi placut si mie sa spun 
Anyway, tocmai ce m-am inscris de curand la odiseea de septembrie-octobrie, bebe 2 e asteptat pe la mijlocul lui octobrie, sper sa nu se lase si el asteptat ca Matei.
Recunosca ca n-am mai intrat de mult de forum si chiar ma intrebam daca mai stie cineva cine suntem si ma bucur mult ca nu ne-ati uitat. Cu timpul stau foarte prost, habar n-am unde zboara! Petrec o gramada de timp in masina pe zi, la diverse intalniri de mamici si cu Matei prin casa. Matei e un mare nabadaios! Nu stiu ce s-a intamplat cu copilul meu bun si cuminte din primul an! Nu sta o clipa, e super ultra incapatanat, cand se supara arunca si darama tot ce apuca, nu vine niciodata cand il chem dar e atat de adorabil si de iubaret uneori ca nu mai pot dupa el! Merge la gradinita de 3 ori pe saptamana si i-a prins foarte bine. A invatat o gramada de lucruri noi, si-a imbogatit vocabularul, e dornic sa afle lucruri noi si sa aiba tot felul de activitati. Si eu ma bucur ca am 3 dimineti libere pe saptamana! Pana acum n-am profitat prea mult de ele ca mi-a fost cam rau si am stat mai mult in pat cu cartea in mana dar in curand planuiesc ceva activitati, pilates de gravide, innot, plaja... din-astea chinuitoare!
La noi au venit caldurile parca mai repede ca anul trecut, azi ziceau la radio ceva de 36-39 de grade. Si puteti sa radeti de mine dar pana saptamana trecut mi s-a parut ca apa si la mare si la piscina e prea rece asa ca nu m-am dus deloc. La piscina e temperatura controlata de 29 de grade pe tot timpul anului dar mie tot rece mi s-e parea, cred ca mi s-a subtiat sangele si nu o sa mai pot supravietui in nici o alta tara. Oricum profitati de racoare ca noi nu mai putem iesi afara decat pana in 10 si dupa 4! Iar la 6 se intuneca asa ca ziua s-a dus!
Felicitari tutror mamicilor de bebe 2 si tuturor burticilor! M-am uitat pe lista si am fost surprinsa de cate suntem iar gravide! Eu sunt foarte incantata dar am si niste emotii mari de cum ne vom descurca!
Ma duc sa-mi salvez copilul care nu stie cum sa-si indese cat mai multe servetele umede in gura! Yak
fianna
cu printisorul Matei
12
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Nikole ti-am admirat printesa frumusica foc si pe albastrel care mi s-a parut asa de mare si frumos
Amandoi au niste ochi superbi.
Monicabo ce fete mari si frumoase are mama, sunt haoiase foc cum stau ele amandoua pe olita. Si tu esti ca trasa prin inel, vad ca fetele te ajuta sa te mentii in forma.
Fianna inca o data sarcina usoara si bebe sanatos
Luna am visat ca erai gravida, asteptaio inca o fetita 
Vivela ce frumos e strumful cand doarme, un ingeras
Inca ceva am aflat ca te-am intrecut la kg
10 kg la 24 saptamani. Sper ca te-am facut sa te simti mai bine. 
Eu doar ce am fost la medic si a decurs totul bine, nu m-a certat pt kg in plus avand in vedere ca mi-a recomandat sa iau 12 kg in total. Bebe al meu imi face burta valuri valuri
catarina il simte bine si il impinge si ea cu degetul si ii da pupici.
Ma duc sa mai muncesc nitel ca am ajuns abia acum la munca :)
o zi buna fetele
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
24+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Luna1 spune:
Vivela e superb Davidul tau. Pe bune.
Musso pai la baut o folosim, la ce altceva? E f buna, pastreaza calitatile apei daca e imbogatita cu ceva (de ex aici e imbogtatita cu fier) dar scoate toate impuritatile. Aici apa e plina de piatra.
Stefania eu cred ca a fost confuzie si ai visat-o de fapt pe Fianna.
Tot suntem Aline amandoua, si-gur a fost ea.
As mai face o fetita, dar cand ma uit cati peri albi imi scoate fie-mea de la o vreme mai bine nu.
fianna
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Cygni spune:
Vivela e scump tare si ce mutrite are in fata calculatorului 
Sa le facem cunostinta la copii zic ![]()
stefania eu zic ca stai bine, eu luasem 21 in total ![]()
stefania_97 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cygni [stefania eu zic ca stai bine, eu luasem 21 in total "Children do not need to be made to learn about the world, or shown how. They want to, and they know how." |
Prima oara am luat 18 kg cu mandra dar au mai ramas vreo 5kg dupa un an. sper sa nu trec de 16 dar cine stie. bebe sa fie sanatos ca in rest vad eu

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
24+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
musso17 spune:
luna,am citit ca marea majoritate au folosit-o ptr a filtra apa de mancare sau apa de pus la flori..nu e gluma..pentru asta am intrebat,daca e safe sa-i dau lui mihnea..la noi apa nu cred ca e imbogatita cu ceva...si da ar fi mai indicat sa-i dau apa de cumparat care se pare ca provine de la izvoare dar eu sunt circumspecta avand in vedre mirosul de tuica.