Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 9
beluistef spune:
Racusor stii cum este vorba...fiecare cu cel doare 
Elena,
26+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem
)
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Dragaica spune:
Neata delfinasi dragi........abia ne-am trezit si noi, vad ca voi sunteti active astazi poate ma scoateti si pe mine din starea asta. E asa de urat afara ca n-am chef de nimic 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
19+ de
si 
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 Elena. foarte scumpe fetele tale ![]() Al meu sot mai zice uneori seara ca abia asteapta sa se nasca copilasul, sa il iubeasca, sa se joace cu el...ii face si baita daca e nevoie si abia asteapta sa ii ia multe jucarii Bulina 26+ cu poznas |
Si sotiorul meu de abia asteapta sa-i faca baita, s-o plimbe, sa se joace cu ea... zice el. Toate bune si frumoase, dar cand o incepe sa planga si sa se smiorcaie, parca-l vad ca fuge sau ca-si gaseste de treaba

.Cris
24+ cu
ooana spune:
| citat din mesajul lui Victo booon..deci cu durerile de spate/sale cum stati?????? Paula cu Mihai 25+ si Stefan (30 oct. 2007) |
cam rau
ooana spune:
| citat din mesajul lui beluistef [...ce bine insa ca vine luna mai si intru in prenatal....yupiii ![]() |
cand vrei sa intrii in prenatal?...eu dupa calculele mele as avea dreptul de pe la jumatatea lui mai
mov_79 spune:
bumblebee, ma bucur nespus demult 
acum bucura-te la maxim de cat a mai ramas din sarcina
25+
beluistef spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
cand vrei sa intrii in prenatal?...eu dupa calculele mele as avea dreptul de pe la jumatatea lui mai |
Pai teoretic putem intra in prenatal de la 29 sapt., dar eu la inceputul lui mai( atunci voi avea 30 sapt si 4 zile ) incerc sa-mi iau 2 sapt.de medical si apoi intru propriu-zis in prenatal ...aprox de prin 17 mai..asta inseamna 32s si 4 zile...
Elena,
26+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
adrianaBuc spune:
Vreau si eu prenatal si dupa CIC
Mi s-a luat de munca. Nu mai vreau!
25+
Vine o
! Doamne ajuta!
arissa spune:
| citat din mesajul lui adrianaBuc Vreau si eu prenatal si dupa CIC Mi s-a luat de munca. Nu mai vreau! 25+ Vine o ! Doamne ajuta! |
Subscriu!!
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 24+
ramo1901 spune:
Sunt niste scumpe fetele tale Elena....nici nu te gandeai tu de unde o sa ai ajutor cu stefan...
Mov_79 la ce medic ziceai tu ca mergi?
Ramona
21+ ....cu o scumpica de