Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 8
ramo1901 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui beluistef
Vrem poze...vrem poze...cu bebica...vrem poze... *************************************************** Elena, 26+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Promit Elena ca pun si pozici cu bebele, doar ca nu sunt prea clare ca ale voastre....
Ramona
21+ ....cu o scumpica de
Otiliav spune:
Carmen, cand am citit G.G. m-am dus cu gandul la Gretel, nu stiu de ce, cred ca am vazut prea multe desene in ultima vreme.
Al nostru este Vermeulen, ni se pare lung si greoi, de aceea am ales la toate fetele nume cu vocale multe si scurtute, usor de pronuntat. Primul prenume e cel pe care-l folosim, am doilea pe principiul sa aibe si nume sfant.
Asta imi place si mie la British, te muti in alta capitala, poti muta copilul in acelasi sistem. Pe de alta parte e bine/practic sa stie si limba tarii in care traieste, in cazul nostru norvegiana, de aceea as mai vrea sa o las la ei o perioada.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 21+
Iulia Alexandra
beluistef spune:
Ei, Ramo ceva tot se va vedea...alegi si tu din ele cateva mai rasarite...acum depinde si de cum statea bebele...la mine a doua oara chiar l-a prins frumos, (dar a fost si mai cumintel...),vorbesc despre pozele unde este suparat, de i se vedea cuta de pe frunte ![]()
Elena,
26+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem
)
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
ramo1901 spune:
Trebuie sa ajung acasa pentru pozici, ca de la birou nu se poate...interdictie,

Elena al tau este un scump, tare dragut,
Eladea, La multi ani mamei tale..
Ramona
21+ ....cu o scumpica de 
beluistef spune:
Ramo multumesc
...mi-este asa un dor sa-l vad...chiar acum ma uitam peste pozele din contul comun sa-i mai vad fatzuca.
si totusi mai este asa de muuult pana in mai...dar poate cand merg cu rezultatele de la analize ni-l mai arata un pic.
Elena,
26+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem
)
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
ramo1901 spune:
Te cred ca t-e dor de el....asa imi era si mie si abia am asteptat sa ajung ieri la eco s-o vad....si am noroc cu DVD ce l-am primit ca o sa ma pot uita oricand.
Bine la tine mai e avantajul ca le ai si pe cele doua printese...ce scumpe sunt si ele....care iti mai umplu timpul...eu abia astept sa simt cum misca....uneori sunt mai rea si misc putin burta doar sa o simt,
, dar da rezultat.....
Fetele sunt cumintele? Asteapta iepurasul? Se pregatesc?
si ptr ele,![]()
Ramona
21+ ....cu o scumpica de 
Cris2010 spune:
Am revenit burtici!
Ramo, un
dulce pt tine si bebe ca e sanatos si frumos.
Bumblebee, 

. Ma bucur tare ca a iesit bine.
Sheri, mersi mult de lamuriri. O sa fiu si eu mai atenta la problema asta cu colul. Eu stau opt ore pe scaun la birou, mai fac si inot. M-apuc si eu sa-l stresez pe dr
.
Eladea, la multi, multi ani sanatosi pt mamica
In legatura cu saptmanile si lunile, pt ca nu am avut nevoie de prea multa exactitate, am socotit lunile dupa DPN (17.07.2010). De exemplu, socotesc ca pe 17 aprilie implinesc fix 6 luni( fix 27 saptamani). Pentru chestii mai complicate (asigurari) cred ca cel mai in masura poate sa-ti raspunda medicul.
La 27 s si 1 zi ai efectiv 6 luni si o zi, nu poti sa spui ca ai 7 luni... parerea mea.
Cris
24+ cu
ramo1901 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 Am revenit burtici! Ramo, un dulce pt tine si bebe ca e sanatos si frumos.Bumblebee, ![]() ![]() . Ma bucur tare ca a iesit bine. Sheri, mersi mult de lamuriri. O sa fiu si eu mai atenta la problema asta cu colul. Eu stau opt ore pe scaun la birou, mai fac si inot. M-apuc si eu sa-l stresez pe dr Eladea, la multi, multi ani sanatosi pt mamica ![]() In legatura cu saptmanile si lunile, pt ca nu am avut nevoie de prea multa exactitate, am socotit lunile dupa DPN (17.07.2010). De exemplu, socotesc ca pe 17 aprilie implinesc fix 6 luni( fix 27 saptamani). Pentru chestii mai complicate (asigurari) cred ca cel mai in masura poate sa-ti raspunda medicul. La 27 s si 1 zi ai efectiv 6 luni si o zi, nu poti sa spui ca ai 7 luni... parerea mea. Cris 24+ cu ![]() |
Multumim mult Cris, esti o draguta,

Ramona
21+ ....cu o scumpica de
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo1901 Te cred ca t-e dor de el....asa imi era si mie si abia am asteptat sa ajung ieri la eco s-o vad....si am noroc cu DVD ce l-am primit ca o sa ma pot uita oricand. Bine la tine mai e avantajul ca le ai si pe cele doua printese...ce scumpe sunt si ele....care iti mai umplu timpul...eu abia astept sa simt cum misca....uneori sunt mai rea si misc putin burta doar sa o simt, ![]() Fetele sunt cumintele? Asteapta iepurasul? Se pregatesc? si ptr ele,Ramona 21+ ....cu o scumpica de ![]() |
Bebelinul meu imi ia burta la tranta cand se enerveaza

...zic eu ca se enerveaza, dar el isi face doar siesta 

Fetele , da asteapta iepurasul si ieri imi ziceau ca astazi sa nu cumva sa le tin acasa ca vine iepurasul la gradi si sa nu-l piarda.
...dar cel mai tare asteapta sa vina bebe ca sa isi imparta atributiile...una suzeta, alta pampers, una da body, alta da bluzita...asa vorbesc ntre ele de pe acum, ca sa fie sigure ca nu se cearta cand vine bebelinul. 
Elena,
26+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
racusor2010 spune:
Elena. foarte scumpe fetele tale 
Al meu sot mai zice uneori seara ca abia asteapta sa se nasca copilasul, sa il iubeasca, sa se joace cu el...ii face si baita daca e nevoie
dragul de el, asa de scump e!
si abia asteapta sa ii ia multe jucarii
la kidex eu ma uitam dupa hainute, carucioare...el plictisit nevoie mare...cand sa cumparam la final o jucarie pentru nepotul meu de 4 ani, tot targul era al lui ![]()
Bulina
26+ cu
poznas