Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 7
lalala13 spune:
bumblebee 

FELICITARI! era de asteptat![]()
partyyyyyyyyyyyyy
sheri ce le dai mama sa papi? zi si mie
Carmen era frumos Letitizia
katalina nu dadusi veste e la eco
----------------------------------------------
my somebody.... 
23+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
btz_ovi spune:
Neatza gagici 
Alina-Albina felicitari pentru bebe sanatos,in sfarsit ai scapat de stres
.Da da,tre sa ne apucam de cautat nurori
,eu am avut 2 pretendente da nu mi-au placut
,vb aia e baietelul meu si sunt eu mofturoasa pentru el 

Eladea LA MULTI ANI pt mamicu tau
Eu nu raportez umflarea de la sare (verigheta la fel o scot) dar in schimb dureri de coaste
si o LENE MAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
M-am apucat de spart nuci,noi suntem o familie care merge pe cozonacul facut traditional in casa,cu multaaaaaaaa nuca si cacao si alea alea.Abia ast maine sa simt mirosul de pasca,sarmalute,cozonacel si sa vopsesc outele.Ahhh....
Brrr ce ploua in Bd,sper sa nu fie asa si de Paste ca s-a dus cu plimbarea noastra pe plaja 

Eu tot nu sunt lamurita cu saptamanile si trimestrele.De exemplu ieri s-a incheiat saptamana 23 si de astazi am intrat in sapt 24.Deci la semnatura cum pun?Mie dr mi-a zis cand am fost prima oara la eco asa "ieri s-a terminat sapt a 6a,ai 6 sapt fix,de astazi esti in sapt 7..bla bla bla"
Va 
24+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
lalala13 spune:
aaa, Carmen pt eliminarea sarii mie doctorita mi-a recomadat ceai din codite de cirese..
ramo felicitari pentru inaltuta![]()
----------------------------------------------
my somebody.... 
23+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
bumblebee spune:
Multumesc lui DD pentru ca au ramas niste bani aruncati, dar pe mine nu m-a costat mult, am facut la Chisinau, si acolo in spital moca recoltarea (care la noi e 600ron la cabinet) si cam 50 euro pt analiza propiu-zisa, ca nu au folosit metoda fish, ci au facut doar harta genetica simpla, cariotipul genetic. La noi la Medsana costa 1400 RON. Plus ca toti medicii o dadeau din colt in colt, ca-i mare sarcina
. Asa ca banutii n-au fost o problema, drumul mai scurt ca pana la Bucuresti, ce sa mai, ma ajungea mai scump daca faceam DT si TT.
A trecut, spre mirarea mea nu m-am stresat si va multumesc inca o data ca sunteti asa cum sunteti, niste prietene dragute
Alina
22+ cu 
gargarita
ramo1901 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Ramo, felicitari pt fetita inaltuta si activa! Sunt sigura ca la urmatorul eco dr va fi multumim de rinichi ![]() Alina 22+ cu ![]() gargarita |
Alina multumesc mult...felicitari si tie. ma bucur tare mult ca e totul ok,

Ramona
21+ ....cu o scumpica de
ramo1901 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 felicitari Ramo pentru fetita inaltuta si supla! e manechin ![]() Bulina 26+ cu poznas |
Racusor... multumesc mult,sa stii ca si eu m-am gandit la asta,
Ramona
21+ ....cu o scumpica de
beluistef spune:
Andreea multumesc
... o fost bun
Ovi spor la lucru si nu te obosi prea tare...decat cu mancatul ![]()
Elena,
26+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem
)
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
ramo1901 spune:
| citat din mesajul lui beluistef Alina felicitaaaaarrrrriiiiii ![]() ![]() ...stiam ca nu putea fi altfel...de acum poti sta linistita...sper...ca altfeeel te asteapta Ramo felicitari pentru bebelina sanatosa...sa stea cumintica acum acolo pana la termen ![]() *************************************************** Elena, 26+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Elena multumesc mult,

Ramona
21+ ....cu o scumpica de
Victo spune:
btz..acum esti in sapt a 24a, iar la semnatura pui 23+, pentru ca saptamana a 23a s/a implinit.
Paula
cu
Mihai 25+ si Stefan (30 oct. 2007)
ramo1901 spune:
| citat din mesajul lui paula_m Ramona, felicitari pt fetita inalta...ce-mi plac mie fetele inalte si sa le mai vad si pe tocuri...nu pot sa-mi iau ochii de la ele... ![]() Bumblebee, Bravo!!!!!Sa-ti creasca mare voinicul!!! ![]() Paula, 23+ cu ![]() |
Paula multumesc mult,
, sa vezi tu ce inalta o sa fie pe langa mine....
Ramona
21+ ....cu o scumpica de

te asteapta