Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 6
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo1901 salutari fetelor..........offf cat m-am chinuit sa va citesc din urma, dar am razbit, haideti sa va dau si eu vesti de la eco. daca va mai aduceti aminte ieri am fost programata la TT, asadar avem vesti proaspete: am ramas tot fetita, avem 400 grame, , suntem in grafic, cam "inaltuta" ca o sa semanam pe tati. avem toate organele in regula, doar rinichiul drept este putin dilatat, dar a zis ca in limita superioara, nu e motiv de ingrijorare,si in rest foarte activa...s-a miscat tot timpul consultatiei, abia a putut fi masurata,am primit si un DVD cu toata consultatia, asa ca sunt tare bucuroasa ca o pot vedea in fiecare zi, ![]() cam astea sunt vestile, asa in mare... felicitari ptr fetitele si baieteii care si-au mai aratat "obiectul muncii" ![]() Ramona 21+ ....cu o scumpica de ![]() |
Vrem poze...vrem poze...cu bebica...vrem poze...
Elena,
26+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Otiliav spune:
Neata gravidutze dragute!
Eu la
, am intrat in concediul de paste, norvegienii serbeaza rastignirea si peste o luna inaltarea, trebuia ei sa fie invers decat restul lumii. Fetele sunt cu mama la plimbare, sotul gateste, la servici amreusit sa termin rapoartele urgente ca asa munca nu se termina niciodata. Azi am zi de relaxare cica, deja am smotruit prin casa si am pus la spalat, mai am prin sifoniere sa fac ordine.
Alina, ma bucur mult,sa inceapa petrecerea. Fetele cu amnio, ati avut voi ceva emotii dar voi de acum incolo stati super linistite.
Aelita, felicitari pentru cucul sanatos. La cum te stiu eu pe tine sigur nu te lasi pana nu mai faci o fetita. Oricum esti mai ambitioasa decat mine care am abandonat ideea de a mai incerca vreodata pentru baiat.
Sheri, ce cumintica ai fost, felicitari pentru grasane. V-ati gandit la nume pentru fete, nu-i cam greu?
Carmen, o analiza de Na ai facut?
Numele de familie ce origini are? Al sotului e flamand, ma gandeam sa ii punem Ingrid Alexandra dar nu vrea sotul, cica stie el ca nasc in iulie sa fie Iulia
. Si noi am cautat un nume care se pronunta bine in Romania, Norvegia, Belgia, cam greu. Daca ne vom permite probabil o vom inscrie si noi pe Ana la British din anul 3 de scoala, in sistemul norvegiam nu prea se face scoala, se pune accent pe spiritul de echipa, pe competitie si achizitii mai deloc, insa pentru a avea un job bun in viata e nevoie si de rezultate bune si studiu.
Maurice, ca tot mi-amadus aminte. N-am cautat niciodata sa plecdin Ro. Eram in concediu pentru cresterea Anei cand am primit o oferta din Norvegia, m-a recomandat o colega de facultate. Si desi mi s-a parut foarte usor primit jobul (interviul telefonic a fost doar despre situatia familiala si cum rezolv cu Ana, la partea tehnica au zis ca notele vorbesc de la sine) l-am acceptat si bine am facut. Sotul a fost mult timp impotriva plecarii mele dar in timp s-a convins ca profesional pentru mine a fost cu adevarat o mare sansa si familial in Ro ar fi fost mai greu sa ne permitem al treilea copil.
Katalina, nu ne scrii cum a fost la eco?
Stewie de cand te asteptam sa intri. Te-ai scos, ai pereche
!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 21+
Iulia Alexandra
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui paula_m Eladea, LA MULTI ANI!!! mamei tale ![]() Paula, 23+ cu ![]() |
mersi Paula
si te cinstesc cu un paharel..*********************************************************
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
26+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
maya71 spune:
Delfinariuuuu, am intrat sa va dau binete si multi, multi pupiciiii!
BunBebe... este prima veste care am vazut/o...Yupiiiii. Ma bucur mult BunBebe.
Fetelor, nici nu stiti cat poate sa ma bucure bucuria voastra, vrea sa particip si eu macar cu o mica/mica particica, sa va fac sa radeti .... 'sa aratati cu degetul' si sa ziceti "Uite/o pe zuza noastra, a venit pe 'la noi pe strada'... ce mai are de data asta 'in traistuta'."
Va pup si sa stiti ca/mi sunteti tare drage!
Ma duc sa recuperez capitolul de ieri... am fost 'pe norisori' si....
beluistef spune:
Andreea si eu si eu....mmmm...suna gustos...LA MULTI ANI!! mamei tale 
Carmen o sa incerc sa-l las, doar ca pe baza lor, nu mai termin niciodata ![]()
Elena,
26+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem
)
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
maya71 spune:
Fetelor, nu stiu ce am azi...imi vine sa iau in brate pe toata lumea, plutesc, sunt happy... imi vine sa fac tot felul de nebunii, sunt pusa pe sotii. Sa dea DD sa ma tina cat mai mult ca tare bine este... vine si la voi... acusica am trimis/o... astept confirmarea.... Cred totusi ca intai a venit la voi si pe urma la mine (din cele citite pe 'diagonala')
CarmenAlbu spune:
Otilia numele de familie e german initialele numelui si prenumelui vor fi G.G. asta daca ramane Grace, eu cu scoala nu am alternativa, aici e fie scoala maghiara , iar eu nu vb limba si nu se invata limbi straine aproape deloc, fie british sau americana! Cu banii nu avem alte solutii decat sa ii strangem pt scoala, am fost am vizitat sist educational din institutiile astea mari private e extraordinasl, se pune accent pe carte, pe metode de predare, profesori nativi, am ramas impresionata, mai ales de faptul ca au aceeasi scoala in cam toate tarile!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
22+ cu 
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Am primit rezultatul de la amnio inca de azi, o sa am un bbloi sanatos , cum era de asteptat de altfel |
Felicitari Bumbulino! Vazusi cum aruncasi banii pe fereastra
Daca noi ti-am spus ca-i bine trebuia sa ne crezi, ca stim mai bine!
Shery
23
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui beluistef Andreea si eu si eu....mmmm...suna gustos...LA MULTI ANI!! mamei tale ![]() Carmen o sa incerc sa-l las, doar ca pe baza lor, nu mai termin niciodata *************************************************** Elena, 26+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
elena, multu draguta...
te servesc cu placere..e deliciossssss...*********************************************************
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
26+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...