Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arissa

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Vreau si eu prenatal si dupa CIC Mi s-a luat de munca. Nu mai vreau!

25+
Vine o ! Doamne ajuta!

Subscriu!!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 24+

fetelor, sa nu dati cu pietre... dar parca ma incearca o senzatie ciudata ca n-o sa mai merg la munca... dupa ani si ani de munca... probabil ca in CIC ma invat si n-o sa mai vreau la munca

Cris 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui iul_aug2010

SA FIE UN CAPITOL PLIN DE VESTI BUNE SI DE BUCURIA SARBATORILOR PASCALE

Ooana, Alina are dreptate...pana nu ai 28 fix nu esti in luna a 7-a ci tot in 6. De la 28+ poti spune ca esti in luna a 7-a.

asa stiam si eu...
MULTUMESC PENTRU CONFIRMARE!!!

Oana 25+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

nici mie nu prea imi iese asa...

eu stiu ca in momentul in care termini saptamana 27, termini luna a sasea si trimestrul II

Cand intri in 28 (adica ai 27 saptamani si 1 zi), intri in luna a saptea (ai sase luni si 1 zi) si in trimestrul III (pe aceeasi logica ai 2 trimestre si 1 zi )

Bulina 26+ cu poznas

sa vedem medicul ce zice, sunt curioasa
ca noi toate ne-am dat cu parerea

Oana 25+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Cris2010, daca financiar a permiteti, atunci nu vad unde e problema. Atat imi doresc si eu sa fac doar ce imi place. Din pacate, eu nu imi permit sa intru in CIC.

25+
Vine o ! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ziua buna dragele mele!

Cris, nu iti fa iluzii o sa ai un chef de mers la serviciu dupa doi ani...asa am zis si eu si pe mine ma incearca exact acelasi sentiment...nu ma mai pot concentra pentru ce am de facut la job!!!!!!!

Imi place acasa asa in ritmul incet incetisor si pe loc!

Cred ca de fapt nu mai fac fata la target-uri!

Uf siinainte ce imi mai placea!

PS fiimea cat este de mica are idei putine si fixe, as manca numai spagete cu sos de rosii, ulei de masline, usturtoi si busuioc si struguri!!!!!!!!

Anca +20s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Cris2010, daca financiar a permiteti, atunci nu vad unde e problema. Atat imi doresc si eu sa fac doar ce imi place. Din pacate, eu nu imi permit sa intru in CIC.

25+
Vine o ! Doamne ajuta!

Adriana tu cat o sa stai acasa? Nici noi nu stam fff bine financiar si as vrea sa merg si la munca... Eu si asa nu pot sa intru in CIC(nu am un an de lucru)...Dar, ma gandesc si invers: cand o sa-l vad pe bebe sigur o sa vreau sa stau cu el cat mai mult...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 19+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Cris, eu si la prima sarcina am fost la fel, abia asteptam pre-natalul, dar dupa un an de stat acasa, dadeam in depresie deja, imi doream sa am si alta activitate. Probabil asa va fi si acum. Momentan ma simt obosita si vreau pauza.
Saptamana viitoare sunt in concediu, dupa asta mai stau 3 saptamani si sper sa intru in prenatal (pe la un 6 mai, trebuie sa discut cu doctorita).

Vine doi! 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Sa nu radeti de mine, dar eu vreau sa treaca timpul mai repede sa vina luna august sa tin bebelina in brate si dupa mai vad eu ce si cum va fi!

Sa fie sanatate!

cat voi fi in concediu vreau sa incep un mic job asa de familie si daca va merge ok o sa vad ce voi face cu reintoarcerea la job!

Ma avantajeasa acum concediu medical si pre natalul ceea ce va duce la un venit bun in CIC!

Anca +20s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arissa

Cris, eu si la prima sarcina am fost la fel, abia asteptam pre-natalul, dar dupa un an de stat acasa, dadeam in depresie deja, imi doream sa am si alta activitate. Probabil asa va fi si acum. Momentan ma simt obosita si vreau pauza.
Saptamana viitoare sunt in concediu, dupa asta mai stau 3 saptamani si sper sa intru in prenatal (pe la un 6 mai, trebuie sa discut cu doctorita).

Vine doi! 24+

De asta mi-e frica si mie. Eu activez in campul muncii de cand am terminat liceul, fara pauze, doar concedii de odihna. Sper ca bebelusa sa-mi dea de lucru, sa n-am timp de depresii.

Cris 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

arissa, cat ai stat in CIC si cat ai mai lucrat(lucrezi) pana la bb2?
Eu incerc sa imi fac un plan, sa vad cand ar trebui sa ma intorc la munca avand in vedere ca vreau si bb2 in interval scurt 2-3 ani (asta daca nu ma sperii dupa primul)

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">22+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

arissa, cat ai stat in CIC si cat ai mai lucrat(lucrezi) pana la bb2?
Eu incerc sa imi fac un plan, sa vad cand ar trebui sa ma intorc la munca avand in vedere ca vreau si bb2 in interval scurt 2-3 ani (asta daca nu ma sperii dupa primul)

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">22+ cu

Legat de asta, daca nu mai apuci sa te intorci la munca si vine bebe2 poti beneficia de CIC si pt bebe2 in conditii normale?? Se ia cumva in calcul indemnizatia din CIC sau anul de munca de dinaintea primului CIC. Sper ca ati inteles ce-am vrut sa zic. A fost cineva in situatia asta???

Cris 24+ cu

Mergi la inceput