Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 11
paula_m spune:
Si eu am auzit de mamici care spuneau ca dupa cateva luni de stat acasa doar cu copilul, le venea sa-si ia lumea in cap si voiau sa mearga la munca.
Si la mine e mai usor, pt ca de 1 an lucrez la firma tatalui meu , si nu se pune pb ca imi pastreaza postul sau nu, dar ma gandesc ca dupa ce implineste copilul 1 an, o sa reincep asa incet sa ma duc din nou la birou, sa-mi reintru in mana...mama mea de abia asteapta sa aiba grija de copil![]()
Paula,
23+ cu 
matusa77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Am primit rezultatul de la amnio inca de azi, o sa am un bbloi sanatos , cum era de asteptat de altfelMultumesc ca ati fost alaturi de noi ![]() ![]() Si acum partyyyy ![]() Alina 22+ cu ![]() gargarita |
DOAMNE CAT MA BUCUR PENTRU TINE

saptamana 23
Ducu
Cris2010 spune:
Ieri am mai aflat un lucru bun. Gravidele au retetele compensate 100% (asta daca medicamentul respectiv este pe lista de compensate). Am luat fier gratuit. 
Cris
24+ cu
arissa spune:
cris, daca esti o fire activa, sigur o sa-ti doresti sa mai faci si altceva, oricat de mult iti va da de lucru bebele.
michelle, data trecuta am stat in CIC 1 an si jumatate. Am revenit la job in octombrie 2008 - voi avea 1 an si 9 luni in campul muncii cand va veni bebe.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 24+
anca_vlad spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris2010
Legat de asta, daca nu mai apuci sa te intorci la munca si vine bebe2 poti beneficia de CIC si pt bebe2 in conditii normale?? Se ia cumva in calcul indemnizatia din CIC sau anul de munca de dinaintea primului CIC. Sper ca ati inteles ce-am vrut sa zic. A fost cineva in situatia asta??? Cris 24+ cu ![]() |
daca cauti la`legislative ai sa gasesti raspunsul corect!
Anca +20s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
arissa spune:
Eu stiu ca se poate intra din CIC 1 in CIC 2 (cazul surorii mele). Nu stiu insa care este baza de calcul pentru CIC 2, o intreb si va spun.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 24+
Cris2010 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui anca_vlad
daca cauti la`legislative ai sa gasesti raspunsul corect! Anca +20s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
Merci, Anca. O sa ma documentez.
Cris
24+ cu
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arissa Eu stiu ca se poate intra din CIC 1 in CIC 2 (cazul surorii mele). Nu stiu insa care este baza de calcul pentru CIC 2, o intreb si va spun. arissa - mamica Mayei - 18.03.2007 Vine doi! 24+ |
Da, Arissa, te rog. Una e sa citesti in legi, alta cazul concret. Merci.
Cris
24+ cu
anca_vlad spune:
da si eu am luat comensat utrogestam si am dat compensat inca 60 lei/doza pt o luna!
Anca +20s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
anca_vlad spune:
cris eu acolo am gasit raspuns la ceea ce ma interesa si sunt raspunsuri avizate!
Anca +20s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

, cum era de asteptat de altfel