Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 5
bumblebee spune:
De-acuma sa vezi relax, ce optimism pana acum, de-acum ma apuc de cautat gradi, scoala si facultate si pe la anul ma apuc de cautat nora, ca poate nu s-a nascut inca.
Alina 22+ cu
gargarita
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Am primit rezultatul de la amnio inca de azi, o sa am un bbloi sanatos, cum era de asteptat de altfel Multumesc ca ati fost alaturi de noi Si acum partyyyy Alina 22+ cu gargarita |
Felicitari!!! Party !!!
Bulina 26+ cu poznas
beluistef spune:
citat din mesajul lui bumblebee De-acuma sa vezi relax, ce optimism pana acum, de-acum ma apuc de cautat gradi, scoala si facultate si pe la anul ma apuc de cautat nora, ca poate nu s-a nascut inca. Alina 22+ cu gargarita |
Faza cu nora este cea mai tare ...
Elena, 26+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
paula_m spune:
Ramona, felicitari pt fetita inalta...ce-mi plac mie fetele inalte si sa le mai vad si pe tocuri...nu pot sa-mi iau ochii de la ele...
Bumblebee, Bravo!!!!!Sa-ti creasca mare voinicul!!!
Paula, 23+ cu
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui beluistef Andreea sa inteleg ca acum sunt in ultima sapt. din luna a 6-a ????, iar de vinerea viitoare in a 7-a ??? *************************************************** Elena, 26+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem ) Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) |
da...eu asa stiu si asa iasa si calculele..din 27+ intri oficial in luna 7...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 26+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
paula_m spune:
Si eu m-am gandit la nora, dar o vreau din afara granitelor tarii, sa stiu ca vor veni mai des la noi...ca stiti si voi fetele trag la mame...si ma gandesc ca daca mama ei e departe or trage si la mine...
Paula, 23+ cu
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Ramo, felicitari pt fetita inaltuta si activa! Sunt sigura ca la urmatorul eco dr va fi multumim de rinichi Alina 22+ cu gargarita |
felicitari! ma mai mare...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
CarmenAlbu spune:
Alina felicitari!!!
Spor la treaba!!
Shery multumesc, ma apuc de baut de grapefruit atunci!
ideea e ca am pastrat si talie si tot nu e grasime se vede apa, si sunt umflata, vad la cremuit ca incerc cu degetele sa prind, acum om vedea!
Racusor dr s-a referit ca o sa ne fie mai greu la sfarsit in luna a noua cu calduri deplasare nu cu nastere, poate cu atata apa de fapt o aluneca mai usor si nu ne-om rupe vb optimista din mine, si eu nasc natural!
Grety mersi pt site sunt f frumoase carucioarele, cand merg le testez sa vad!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
22+ cu
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Am primit rezultatul de la amnio inca de azi, o sa am un bbloi sanatos, cum era de asteptat de altfel Multumesc ca ati fost alaturi de noi Si acum partyyyy Alina 22+ cu gargarita |
felicitari! deci sarbatorim, da? uite, eu tocmai savurez un pic de crema lichior de lamaie...azi e ziua maica-mii..deci sa curga...bautura...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
CarmenAlbu spune:
Elena lasa bibilitul, fac fetele si sotul!
Shery si Otilia si eu sunt din 3 fete, si mama la fel, si va spun cu mana pe inima relatiile sunt foarte stranse, la noi in familie toata lumea sare, si se comporta mai barbateste decat barbatii daca e cazul, cred ca e minunat!! Vor fi asa de unite fetele voastre!!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
22+ cu