Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 4
racusor2010 spune:
am iesit din sedinta, se vede nu? ca am monopolizat forumul dar am recuperat ce ati scris...acum ma intorc la munca
Bulina 26+ cu poznas
ramo1901 spune:
salutari fetelor..........offf cat m-am chinuit sa va citesc din urma, dar am razbit,
haideti sa va dau si eu vesti de la eco. daca va mai aduceti aminte ieri am fost programata la TT, asadar avem vesti proaspete: am ramas tot fetita, avem 400 grame,, suntem in grafic, cam "inaltuta" ca o sa semanam pe tati. avem toate organele in regula, doar rinichiul drept este putin dilatat, dar a zis ca in limita superioara, nu e motiv de ingrijorare,si in rest foarte activa...s-a miscat tot timpul consultatiei, abia a putut fi masurata,
am primit si un DVD cu toata consultatia, asa ca sunt tare bucuroasa ca o pot vedea in fiecare zi,
cam astea sunt vestile, asa in mare... felicitari ptr fetitele si baieteii care si-au mai aratat "obiectul muncii" si multi pupici la mamici,
Ramona 21+ ....cu o scumpica de
bumblebee spune:
Ramo, felicitari pt fetita inaltuta si activa! Sunt sigura ca la urmatorul eco dr va fi multumim de rinichi
Alina 22+ cu
gargarita
bumblebee spune:
Am primit rezultatul de la amnio inca de azi, o sa am un bbloi sanatos, cum era de asteptat de altfel
Multumesc ca ati fost alaturi de noi
Si acum partyyyy
Alina 22+ cu
gargarita
paula_m spune:
Merci Racusor, o sa incerc cu varza in seara asta...chiar ma mir cat se pot umfla, dar nici nu pot manca fara sare, oricat as vrea...mi se face rau
Paula, 23+ cu
Sheritra spune:
Cris, lungimea colului e data de modul de masurare (intravaginal masurat este mai mare de obicei cu cativa milimetri) daca ai vezica plina sau nu (cu vezica burdusita e mai lung pt ca se lungeste pe ea) de aparat (performant sau de pe vremea lui Pazvante) si cel mai important de cat de menajat este, cat stai la pat intinsa, relaxata, fara efort, fara bai fierbinti etc.
Asta in mic. In mare diferente mari arata o problema mare de tot si trebuie avut grija.
La mine a crescut pt ca am stat mult intinsa, cu cat stai in fund, sarcina fiind grea, apasa pe col si se scurteaza.
Carmen, ia baga numai suc de greph, sa vezi ca nu mai iei asa mult in greutate, ingrasa sucul de portocale de n-ai vazut, plus ca da aciditate gastrica! Si pt restul de vit da-i cu mango sau mere.
Shery 23 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
beluistef spune:
Pentru fetele care retin multa apa...am citit la odiseele anterioare ca exista anumite ceaiuri de la Fares, special pentru gravide care dupa ce le bei te ajuta la eliminarea apei din tesuturi...cred ca diuretice le zice, sper sa nu ma insel...si spuneau ca se vad rezultate.
Elena, 26+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Racusor, eu stiu ca grep fruitul ajuta la eliminarea apei din tesuturi Alina 22+ cu gargarita |
o sa incerc si numa gref...mercic
Bulina 26+ cu poznas
beluistef spune:
Alina felicitaaaaarrrrriiiiii ...stiam ca nu putea fi altfel...de acum poti sta linistita...sper...ca altfeeel te asteapta
Ramo felicitari pentru bebelina sanatosa...sa stea cumintica acum acolo pana la termen
Elena, 26+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)