Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 19
aelita spune:
tricoturile:mailurile sunt din 2007 ,cand am nascut-o pe Sofia.am trimis atunci multe ,la fete,ca erau proaspete ,dar nu mi-a dat prin cap sa pastrez copiile la mailuri,decat astea au ramas..si linkurile duceau la poze pe Flickr,care nu mai exista ...din pacate,de atatia ani.
ziceam ca o sa ma apuc sa tricotez rochii la fetita,si sa va spun pe loc pasii,ca altfel uit apoi,dar na ca e baiat acu nu mai tricotez 
o sa caut sa vad ce am prin reviste si ce notite am mai facut eu,sa va dau.
20+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
maya71 spune:
BZN.ule... Futurama? nu stiu ce este... acuma download.ez 'Ratatouille' dar dureaza mult 1 ora si 55 min... f mult... :((
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bamboletta Nu stiu ce sa mai fac...am mereu nasul infundat si nu pot repira...ziua mai trece cum mai trece dar noaptea neaparat trebuie sa pun ceva...am gasit pinosol care e permis si in sarcina....mai este cineva in aceiasi situatie? ![]() Bamboletta 18+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
Si eu citisem pe internet ca PINOSOL e permis gravidelor, dar dupa ce l-am cumparat si am citit prospectul am vazut ca e interzis de fapt...

Mai este solutia cu apa marina sau pur si simplu apa fiarta cu sare si racita. Eu nu le-am incercat pe nici una din acestea. Am perioade mai bune si mai rele cu nasul infundat, dar suportabile, asa ca nu folosesc nimic.

Elena
20+ cu un
cuminte
btz_ovi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 BZN.ule... Futurama? nu stiu ce este... acuma download.ez 'Ratatouille' dar dureaza mult 1 ora si 55 min... f mult... :(( ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Maya www.youtube.com/watch?v=x9PWquRY-rw" target="_blank">aici vezi ce e Futurama
24+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
maya71 spune:
Bambolette, Puiutz... legat de nasul infundat, eu de ani de zile... fac urmatoarea 'chestie'... cu un deget acopar o nara... si cu cealalta mana iau apa in causul palmei si trag apa pe nas (pe nara libera) si o dau imediat afara. Nu mai am probleme de atunci... dar e indicat sa incepeti cu apa putin sarata sau ser fiziologic. E singura metoda la indemana care curata sinusul. Pe bune, de atunci nu mai stiu ce inseamna nas infundat...
maya71 spune:
BZN.ule... filme.ro, filme online... dar nu stiu de ce dureaza atat de mult... De obicei nu descarc, incerc sa le fac rost pe DVD.uri
maya71 spune:
Fetelor... la mine miroase a mancareee, de la vecini... si am o foameee dar nu stiu ce sa mai mananc... nimic nu 'ma satisface'. aia nu, aia nu... deschid frigiderul si nu am ce vrea creierasul meu asa ca il inchid si oftezzz... cred ca e o nemultumire la nivel mental/sufleteste???!!! s/ar putea sa se ascunda ceva sub forma asta dar acuma nu/mi dau seama... sunt prea bine dispusa...