Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

credeti ca e normal sa ma doara asa rau gambele?

mi se pare ca ma dor muschii...o fi de la plimbarea lunga de acum doua zile, de la faptul ca zilele astea am plecat pe la 5 jumate - 6 in loc de 3 jumate de la birou??

dimineata ma trezesc cu ele ok, dar seara nici nu pot sta in picioare...asa ca m-am hotarat sa imi iau maine concediu, ca altfel nu as rezista si la drumul lung cu masina....

Bulina 26+ cu poznas

Racusor,si eu am aceeasi problema,ma dor gambele de innebunesc, am alergat zilele astea dupa cumparaturi pt botez, la dr, la eco.Am mers mult mult pe jos ,burtica a fost f ok,dar picioarele ma omoara.Seara ma masez cu o crema mentolata bio si atit.Mai usor cu statul in picioare cred eu.

Catalina 19+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Bumble acum ma apuc de cautat pe torente.Cum mai gasesc ceva cum te anunt

24+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

BZN.ule... fac eu o bocceluta cu filmuletele de desene... cele clasice...si le trimit... cu o barza ca sunt rezistente si pot sa duca... micutele zburatoare, pe langa bebei mai le pun si desene...

Eu n/am vazut pana acuma 'Ratatouille' sau 'Aventuri la firul ierbii' si sunt tare suparata, am auzit ca sunt dementiale.
Voi ce mai stiti filmulete de desene...??? Vreau si eu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya71

BZN.ule... fac eu o bocceluta cu filmuletele de desene... cele clasice...si le trimit... cu o barza ca sunt rezistente si pot sa duca... micutele zburatoare, pe langa bebei mai le pun si desene...

Eu n/am vazut pana acuma 'Ratatouille' sau 'Aventuri la firul ierbii' si sunt tare suparata, am auzit ca sunt dementiale.
Voi ce mai stiti filmulete de desene...??? Vreau si eu...

ucenic(aspirant) burtica

Si eu m-am apucat de facut lista ,cum am terminat-o cum ti-am dat de stire da?

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Maya, mie mi-a placut WALL-E f mult, e aparut de cativa ani, dar m-a uns pe suflet, am bocit tot timpul

Alina 22+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Daaa,frumos tare Wall-E.Mai mentionez "Monsters INC","Over the hedge","Open season",celebrele serii de la "Madagascar","Ice age" si "Shreck",serialul "Futurama"..si...nu imi mai aduc aminte momentan ..si bineinteles "A bee's life"

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am stat putin cu picioarele sub dusul aproape rece si e mai bine... mai adaugam la lista de remedii seara
- multa apa
- dus la picioare
- picioarele in sus

si mai putin stat la birou si in picioare....mai vedem!

vad ca fiecare experimenteaza cate o durere, ba de spate, de noada, de burtica, picioare....

in 3-4 luni nu o sa ne mai plangem de nici o durere, ci doar de oboseala si sa ne cerem una alteia sfaturi pentru bebe..bine, cand o sa mai avem timp

Bulina 26+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu una o sa ma plang de dureri de spate, schimbat, imbaiat, ridicat, toate o sa-mi "lucreze" spatele...

Alina 22+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

cred ca am si eu colostru curg cateva picaturi, doar din sanul drept

asta o fi? eu m-am bucurat, ca poate o sa am si eu laptic pentru bebe mic...

Bulina 26+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Si eu am bocit la Wall.e, serios... 'ma piteam' sa nu ma vada Alex... 4 ani, baietelul unor prieteni care e fan WALL.e

Mergi la inceput