Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 18
katalina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 credeti ca e normal sa ma doara asa rau gambele? ![]() ![]() mi se pare ca ma dor muschii...o fi de la plimbarea lunga de acum doua zile, de la faptul ca zilele astea am plecat pe la 5 jumate - 6 in loc de 3 jumate de la birou?? ![]() ![]() dimineata ma trezesc cu ele ok, dar seara nici nu pot sta in picioare...asa ca m-am hotarat sa imi iau maine concediu, ca altfel nu as rezista si la drumul lung cu masina.... Bulina 26+ cu poznas |
Racusor,si eu am aceeasi problema,ma dor gambele de innebunesc, am alergat zilele astea dupa cumparaturi pt botez, la dr, la eco.Am mers mult mult pe jos ,burtica a fost f ok,dar picioarele ma omoara.Seara ma masez cu o crema mentolata bio si atit.Mai usor cu statul in picioare cred eu.

Catalina
19+ Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
btz_ovi spune:
Bumble acum ma apuc de cautat pe torente.Cum mai gasesc ceva cum te anunt 
24+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
maya71 spune:
BZN.ule... fac eu o bocceluta cu filmuletele de desene... cele clasice...si le trimit... cu o barza ca sunt rezistente si pot sa duca... micutele zburatoare, pe langa bebei mai le pun si desene...
Eu n/am vazut pana acuma 'Ratatouille' sau 'Aventuri la firul ierbii' si sunt tare suparata, am auzit ca sunt dementiale.
Voi ce mai stiti filmulete de desene...??? Vreau si eu...
btz_ovi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 BZN.ule... fac eu o bocceluta cu filmuletele de desene... cele clasice...si le trimit... cu o barza ca sunt rezistente si pot sa duca... micutele zburatoare, pe langa bebei mai le pun si desene... Eu n/am vazut pana acuma 'Ratatouille' sau 'Aventuri la firul ierbii' si sunt tare suparata, am auzit ca sunt dementiale. Voi ce mai stiti filmulete de desene...??? Vreau si eu... ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Si eu m-am apucat de facut lista ,cum am terminat-o cum ti-am dat de stire da?

24+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
bumblebee spune:
Maya, mie mi-a placut WALL-E f mult, e aparut de cativa ani, dar m-a uns pe suflet, am bocit tot timpul![]()
Alina
22+ cu 
gargarita
btz_ovi spune:
Daaa,frumos tare Wall-E.Mai mentionez "Monsters INC","Over the hedge","Open season",celebrele serii de la "Madagascar","Ice age" si "Shreck",serialul "Futurama"..si...nu imi mai aduc aminte momentan
..si bineinteles "A bee's life" ![]()
24+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
racusor2010 spune:
am stat putin cu picioarele sub dusul aproape rece si e mai bine...
mai adaugam la lista de remedii seara ![]()
- multa apa
- dus la picioare
- picioarele in sus
si mai putin stat la birou si in picioare....mai vedem! 
vad ca fiecare experimenteaza cate o durere, ba de spate, de noada, de burtica, picioare....

in 3-4 luni nu o sa ne mai plangem de nici o durere, ci doar de oboseala si sa ne cerem una alteia sfaturi pentru bebe..bine, cand o sa mai avem timp ![]()
Bulina
26+ cu
poznas
bumblebee spune:
Eu una o sa ma plang de dureri de spate, schimbat, imbaiat, ridicat, toate o sa-mi "lucreze" spatele...
Alina
22+ cu 
gargarita
racusor2010 spune:
cred ca am si eu colostru
curg cateva picaturi, doar din sanul drept ![]()
asta o fi? eu m-am bucurat, ca poate o sa am si eu laptic pentru bebe mic...

Bulina
26+ cu
poznas
maya71 spune:
Si eu am bocit la Wall.e, serios... 'ma piteam' sa nu ma vada Alex... 4 ani, baietelul unor prieteni care e fan WALL.e