Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 17
racusor2010 spune:
credeti ca e normal sa ma doara asa rau gambele? 

mi se pare ca ma dor muschii...o fi de la plimbarea lunga de acum doua zile, de la faptul ca zilele astea am plecat pe la 5 jumate - 6 in loc de 3 jumate de la birou?? 

dimineata ma trezesc cu ele ok, dar seara nici nu pot sta in picioare...asa ca m-am hotarat sa imi iau maine concediu, ca altfel nu as rezista si la drumul lung cu masina....
Bulina
26+ cu
poznas
puiutz_mic spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui racusor2010
nici mie nu prea imi iese asa... eu stiu ca in momentul in care termini saptamana 27, termini luna a sasea si trimestrul II Cand intri in 28 (adica ai 27 saptamani si 1 zi), intri in luna a saptea (ai sase luni si 1 zi) si in trimestrul III (pe aceeasi logica ai 2 trimestre si 1 zi Bulina 26+ cu poznas |
Elena
20+ cu un
cuminte
racusor2010 spune:
| Citat: |
Bulina 26+ cu poznas |
Elena
20+ cu un
cuminte[/quote]
ce imi place cum se vede....la mine bebe poznas (ca face sport toata ziua), la tine bebe cuminte

Bulina
26+ cu
poznas
bumblebee spune:
Offf Racusor
, imi pare rau ca experimentezi dureri de picioare, o fi presiunea prea mare din cauza apei din tesuturi
Incearca o baita calda(nu fierbinte) la picioruse, un masaj, cum se pricepe sotul mai bine, si tot asa picioarele cocotate
Alina
22+ cu 
gargarita
btz_ovi spune:
| citat din mesajul lui maya71 Ma duc sa smotocesc motanul ca sta prea cuminte si sa vada si el cum este sa te 'deranjeze'cineva cand ti/e somnul mai dulce... asa face el spre dimineata... de il alerg prin casa cand nu mai pot... asa berleuza cum sunt de atata somn...:) ucenic(aspirant) burtica ![]() |

tare simpatica mai esti

Catalina felicitari pt cuculetz,sa fie sanatos si frumos!!!Ce mai..soacra cu 3 nurori vei fi
24+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
btz_ovi spune:
Fetelor eu am program zilnic la ora 2 pe Prima Tv pentru junior: desene animate.Am zis ca o sa pun pe DVD-uri toate desenele alea frumoase pe care le-am vazut si eu si sotul de-a lungul vietii (Tom & Jerry,Popey,Alba ca Zapada etc etc ) caci ce am vazut acum pe posturile de desene m-am crucit,numai violenta 

24+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
bumblebee spune:
Eu am inceput deja colectii de cantecele pt copii, desene animate, plus ca imi da nasa mea o sacosa de dvd-uri cu desene, astea o sa le am, ca nu vreau sa-mi uit juniorul in fata tv-ului. In orice caz, numai porcarii pe asa zisele posturi pt copii, nu toate programele, dar predomina...
Alina
22+ cu 
gargarita
btz_ovi spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Eu am inceput deja colectii de cantecele pt copii, desene animate, plus ca imi da nasa mea o sacosa de dvd-uri cu desene, astea o sa le am, ca nu vreau sa-mi uit juniorul in fata tv-ului. In orice caz, numai porcarii pe asa zisele posturi pt copii, nu toate programele, dar predomina... Alina 22+ cu ![]() gargarita |
Vaiiii...vreau si eu listele cu melodii si desene pleaseeee
24+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
katalina spune:
Revin.Bun,deci voi fi o soacra cu 3 nurori.
Ne bucuram din suflet ca e sanatos, sunt "altii" foarte dezamagiti ca nu e fetita...
Cu ce sa incep:ieri la eco aveam 20 saptamini implinite dupa UM.Dupa eco avem cu 3 zile mai mult, adica DPN 15 august.Greutatea 365 g,toate organele in regula, inimioara, stomacelul.Placenta grupa II cu un mic hematom(dr zice ca e ok, asa s-a format )(sa ma uit pe net sa citesc despre asta),grosime max 3 cm.Col 3.6
Dr Pop a fost ok,mi-a placut,nu prea comunicativ,doar s-a amuzat de curiozitatea sotului meu sa ne spuna sexul copilului ca mai avem 2 baieti acasa,s-a pus dr pe treaba, a gasit cuculetul ,am rasuflat usurati dupa care s-a apucat de masurat.Totul a durat cam 25 minute,nu ne-a explicat nimic, doar ce dicta asistentei.CD, poze si...o caruta de bani.Slava Domnului ca e bine sanatos.Mai am o eco la 22 sapt la Steriu(recomandarea Haiduc).
Merg sa pun si citeva poze si sa mai citesc ce ati mai scris.
Catalina
19+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
bumblebee spune:
La melodii am toate aproape toate casutele muzicale, cantecele de la bim-bam(grup de copii) si desene de la walt disney in general, sacosa de dvd-uri n-am primit-o inca![]()

Baby, ce vroiai sa spui ca reclama interzisa ca io is mai inceata
, mi-a migrat neuronul gravid![]()
Alina
22+ cu 
gargarita