Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 16
bumblebee spune:
Am uitat of course sa-mi intreb doftoreasa de sapt, luni... eram toti prea happy, si ea era happy, mi-a placut senzatia sa o simt asa aproape, ce mai, toata lumea e a noastra![]()
Alina
22+ cu 
gargarita
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 off, am ajuns si eu de la birou, iar am stat peste program ![]() si am ajuns franta acasa si cu durere de picioare...pe mine ma dor foarte rau gambele, voi ati patit asa ceva? si azi noapte am avut primul carcel ![]() ![]() sa va povestesc niste chestii amuzante pe care le-a facut o graviduta la birou, cu neuronii plecati in deplasare - prima data am trimis un mail in romana unei englezoaice si nu intelegeam ce vrea sa zica ca nu intelege ce am scris mai jos si daca mailul e "in Romanian"? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bine, eu eram convinsa ca il trimit sefului meu ![]() - a doua chestie....am uitat-o ![]() - aa, cand am ajuns acasa, franta, am deschis debaraua (cu muraturi, apa....) sa imi pun haina de afara ![]() ![]() ![]() e clar ca trebuie sa muncesc mai putin si sa plec la timp, ca sunt din ce in ce mai zapacita si obosita, cand ajung acasa ma trantesc pe canapea, cu picioarele in sus si nu mai sunt in stare sa fac nimic nimic... Bulina 26+ cu poznas |
bulinuta draga, sarcina ne cam da peste cap cu totul ...ca sa nu zic ca ne prosteste...si ne face mai uituce...nu ma refer la toate, doamne fereste...la multe dintre noi, doar...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
26+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
btz_ovi spune:
| citat din mesajul lui maya71 BZN.ule... am vazut comentariul la poza aceea... sunt nevinovata... zic 'zau cu limba scoasa'... serios, recunosc ca sunt 'obraznicatura' :))) Am vazut acus ceva vreme dar acum mi/am adus aminte... cand 'rasfoiam' poznasele voastre dragute... ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Draguta sa nu mi-o iei in nume de rau,pt mine "obraznicatura" este o forma de alint.Pupici.
P.S. Astazi nimeni nu mi-a facut o farsa

24+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
katalina spune:
Buna fetele!
Vin cu vesti!Ce credeti, Dzeu a incurcat comanda noastra, avem un baietel!!!
Chiar daca imi doream si o fetita, acum nu as da baietelul meu nici pe o mie de fetite.
Revin cu detalii despre morfofetala la Pop(pt lalala si maurice),am de recuperat vreo 3 capitole, azi am facut si cozonaci, si curatenie.Revin,revin
Catalina
19+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
bumblebee spune:
| citat din mesajul lui katalina Buna fetele! Vin cu vesti!Ce credeti, Dzeu a incurcat comanda noastra, avem un baietel!!! Chiar daca imi doream si o fetita, acum nu as da baietelul meu nici pe o mie de fetite.Revin cu detalii despre morfofetala la Pop(pt lalala si maurice),am de recuperat vreo 3 capitole, azi am facut si cozonaci, si curatenie.Revin,revin ![]() Catalina 19+ Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
Sa-ti traiasca, sa fiti sanatosi!

Alina
22+ cu 
gargarita
maya71 spune:
BZN.uleeee... nu... m/a distrat. Ce e aia 'in nume de rau' aici nu exista asa ceva.
Dragaicutoooo, te pupicesc... dar mi/era dor de tine si ... sunt asaaaa, cu 'capul in nori'
maya71 spune:
Ma duc sa smotocesc motanul ca sta prea cuminte si sa vada si el cum este sa te 'deranjeze'cineva cand ti/e somnul mai dulce... asa face el spre dimineata... de il alerg prin casa cand nu mai pot... asa berleuza cum sunt de atata somn...:)
racusor2010 spune:
acum am intrat din nou
nu cred ca e rinita, e normal in sarcina sa ai nasul infundat....da, cred ca e cam cald...
in iarna cand eram racita sotul era chitit sa stau la caldura si imi facea cald in camera...drept urmare nu dormeam noaptea...cum l-am convins sa inchida caloriferul electric, am dormit fara probleme...
daca am inchide usa si la noi s-ar face cald, de asta dorm cu usa la dormitor deschisa...
felicitari pentru noua saptamana 
Bulina
26+ cu
poznas
racusor2010 spune:
Katalina sa iti traiasca flacaul!!
cred ca cei doi nazdravani sunt in culmea fericirii ca mai au un frate 
Bulina
26+ cu
poznas