Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 15
aelita spune:
SABRINA-si eu am avut o perioada asa cu pielea,din cauza deshidratarii,cand voma,cand nemancarea,ce mai,fatza de boala,a trecut,dar in perioada aia dadeam cu o crema grasa dimineata si seara si muuult sub ochi.cauta una f grasa pana iti trece.
cand ai tu DPN?
ca sa facem si noi calculul,asa te zapacim complet

PAULA,deci nu mai insori baiatu' peste granita
Andres azi e bine,dupa ce a dormit neintors 12 ore,e ca nou! mi-a devastat casa,asta e semn de sanatate!
BAMBOLEttA bravo pt tortilla ! si mai ales pt inventii!
pe mine sa ma mai trageti de maneca daca uit sa va raspund ceva.
ah,acu ma duc la mailurile de tricot!!!!
20+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
bumblebee spune:
Am venit de la vazut piciul, asa, de rutina, de-acuma merg in luna mai! Mamaaaa, n-a trecut niciodata atata timp intre ecografii, asta e de bine, la ce teanc de analize si ecografii am, intram si noi in normal
.
Fetele, multumim inca o data pt sustinere
Aelita, felicitari pt Andres care a reintrat pe "demolat"
Racusor
, Bamboletta macar tu esti gravida, sotul meu asa a plecat intr-o zi la servici 
si in costum![]()
Alina
22+ cu 
gargarita
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 Dragaicoooo... 'ma auziiiiiii' te/am intrebat ceva si.... nimic. ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Unde mai mama, m-ai pierdut????????
Mai zi o data ca mi-s baba rau......uite cum ma faci de iau la rasfoit totu

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
19+ de
Tudor Sebastian si
Mara Beatrix
btz_ovi spune:
Da,semnatura mea e buna.Am stat eu si am calculat mai bine (d'eh blonda undercover
)...pe 1 dec terminasem cele 7 saptamani,deci acum am terminat 24 sapt ..si maine vom aveam 24 sapt si o zi...pfiuu..gata..m-am lamurit ![]()
24+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
maya71 spune:
... Dragaicooooo,hihihiihihihih..... pandeam la 'coltul blocului'credeam ca nu mai esti prin preajma....
SUFLET DRAG e 1 Aprilie....lalalalalallalala... de dragul tauuuu.....
Yupiiiiii si multi pupici
paula_m spune:
Aelita, am intrat pe mail, am vazut modelele, cand trec sarbatorile ma apuc sa vad ce-mi iese...
. La baticut nu se vad imaginile
Paula,
23+ cu 
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 ... Dragaicooooo,hihihiihihihih..... pandeam la 'coltul blocului'credeam ca nu mai esti prin preajma.... SUFLET DRAG e 1 Aprilie....lalalalalallalala... de dragul tauuuu..... Yupiiiiii si multi pupici ucenic(aspirant) burtica ![]() |
De asta-mi esti
Noi pe 1 aprilie am aterizat in Canada da se pare ca nu ne-am pacalit
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
19+ de
Tudor Sebastian si
Mara Beatrix
maya71 spune:
BZN.ule... am vazut comentariul la poza aceea... sunt nevinovata... zic 'zau cu limba scoasa'... serios, recunosc ca sunt 'obraznicatura' :)))
Am vazut acus ceva vreme dar acum mi/am adus aminte... cand 'rasfoiam' poznasele voastre dragute...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Cris2010
fetelor, sa nu dati cu pietre... dar parca ma incearca o senzatie ciudata ca n-o sa mai merg la munca... dupa ani si ani de munca... probabil ca in CIC ma invat si n-o sa mai vreau la munca Cris 24+ cu ![]() |
da, da..crede-ma, asa e...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
26+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris2010
Legat de asta, daca nu mai apuci sa te intorci la munca si vine bebe2 poti beneficia de CIC si pt bebe2 in conditii normale?? Se ia cumva in calcul indemnizatia din CIC sau anul de munca de dinaintea primului CIC. Sper ca ati inteles ce-am vrut sa zic. A fost cineva in situatia asta??? Cris 24+ cu ![]() |
e un subiect intreg pe tema asta...la probleme legislative... daca intri din CIC 1 in CIC 2 iei tot atatia banuti ca in CIC 1...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
26+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mi s-a luat de munca. Nu mai vreau!