Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Multumesc ,Cris.Ma duc acum sa cercetez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

off, am ajuns si eu de la birou, iar am stat peste program si am ajuns franta acasa si cu durere de picioare...

pe mine ma dor foarte rau gambele, voi ati patit asa ceva? si azi noapte am avut primul carcel

sa va povestesc niste chestii amuzante pe care le-a facut o graviduta la birou, cu neuronii plecati in deplasare

- prima data am trimis un mail in romana unei englezoaice si nu intelegeam ce vrea sa zica ca nu intelege ce am scris mai jos si daca mailul e "in Romanian"? bine, eu eram convinsa ca il trimit sefului meu

- a doua chestie....am uitat-o - aa, cand am ajuns acasa, franta, am deschis debaraua (cu muraturi, apa....) sa imi pun haina de afara

e clar ca trebuie sa muncesc mai putin si sa plec la timp, ca sunt din ce in ce mai zapacita si obosita, cand ajung acasa ma trantesc pe canapea, cu picioarele in sus si nu mai sunt in stare sa fac nimic nimic...

Bulina 26+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Ce mai fac mele dragi si activi,ca de obicei aveti un spor la scris uneori ma pierd de tren dar il ajung din urma

Ma gandeam ca la odiseaa din 2006 am nascut printre primele burtici...acum voi naste printre ultimele o sa va fac galerie la toate si voi fi nerabdatoare sa nasc si eu mai repede

Nu stiu ce sa mai fac...am mereu nasul infundat si nu pot repira...ziua mai trece cum mai trece dar noaptea neaparat trebuie sa pun ceva...am gasit pinosol care e permis si in sarcina....mai este cineva in aceiasi situatie?

Burtica e bine toata lumea se mira ca am numai 19 sapt...tot isi dau cu parerea ca poate am gemeni ...sau am mai multe sapt

Aelita-am rau la bunatatile tale....am facut tortilla a iesit f buna am pus ceapa verde in ea,cascaval pe deasupra si garnitura salata am mancat toti 4

felicitari celor ce au aflat sexul la bbsi pt vestile bune
eu abia dupa pasti merg la eco nu mai am rabdare...de aproape 2 luni nu l-am vazut pe bebe strumf...poate ma trezesc ca a disparut cucu

Bamboletta 18+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Racusor-....eu am iesit in papuci de casa...coboram pe scari si parca era prea moale...cand am ajuns in fata scarii am vazut ce asortata eram am ras cu lacrimi pana in casa

azi am primit ou vopsit la gradinita de printesa ar fi trebuit sa fie rosu...dar era visiniu in dungi era f mandra de el...a venit cu oul in mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Sa va povestesc ceva amuzant, de fapt de rasu plansu!

Pentru cine stie intersectia 13 septembrie cu sebastian de la prosper, acum la 17.30 era un politist de la rutiera si unul de la comunitara-acesta din urma cred ca este matol, sa fi vazut cum isi dadeau cu stangul in dreptul si ce minunat se desfasura circulatia!

Anca +20s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Racusor-....eu am iesit in papuci de casa...coboram pe scari si parca era prea moale...cand am ajuns in fata scarii am vazut ce asortata eram am ras cu lacrimi pana in casa

azi am primit ou vopsit la gradinita de printesa ar fi trebuit sa fie rosu...dar era visiniu in dungi era f mandra de el...a venit cu oul in mana

foarte draguta printesa ta abia astept sa ma bucur si eu de asemenea momente

m-am linistit, nu mi se intampla numai mie

eu folosesc serimar (apa de mare) cand am nasul infundat...mie mi se intampla cand nu e aerisita bine camera sau daca adorm cu usa de la dormitor inchisa...poate pentru ca e foarte mic dormitorul si peste noapte raman fara aer....dar daca deschid usa sau uneori chiar geamul putin, imi revin imediat...aa, si sa nu fie prea cald in camera

Bulina 26+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Am primit rezultatul de la amnio inca de azi, o sa am un bbloi sanatos, cum era de asteptat de altfel
Multumesc ca ati fost alaturi de noi
Si acum partyyyy

Alina 22+ cu
gargarita

Bravoooo pentru rezultatul super la amnio...Nici nu ma gandeam sa fie altfel.tie si lui RECLAMA ILEGALA

22+

Mergi la inceput

Racusor-si camera noastra e micuta...avem 23 grade...oare sa fie prea cald? aerisesc zilnic stam cu geamurile deschide uneori toata ziua
am folosit si apa de mare...doar pe moment isi face efect...o sa intreb si medicul cand merg...sa nu fie vreo rinita

deja ma gandesc numai la cononaci si pasca

Bamboletta 19+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Am schimbat si semnatura nu mai aveam rabdare pana maine

Bamboletta 19+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Dragaicoooo... 'ma auziiiiiii' te/am intrebat ceva si.... nimic.

Mergi la inceput