Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Ogestan este un produs ceva mai nou care contine doar ce ai nevoie in sarcina in doza zilnica recoandata si medicul mi-a spus ca nu te ingrasi de la acesta-cei drept eu am luat 4-5 kg si de doua saptamani stau la 59 kg!

Anca +20s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Multumim pt felicitari si urari !

fetelor,da,nu mi-a dat prin cap sa trimit la contul comun.acolo le pun!
nu stiu daca intelegeti ceva,nu am maigasit mare lucru,iar linkurile care duceau la poze nu mai exista,ca erau pe vechiul Flickr de unde au sters tot...Daca nu intelegeti nimic,o sa mai caut..

ARRIS cum se lasa cojile de ecler,era prea moale coca ? asa am observat eu,ca dupa reteta,avand prea multe oua,era prea moale,si nu ieseau.
cum pusesem deja ouale,multe,am mai facut inca o compozitie de faina etc fara oua si am amestecat,deci la final am facut pt ouale alea dublu .sau la reteta aia jumate de oua.
te uiti in poza cat de consistenta sa fie coca,cauta si pe google gasesti film la "eclere cu ciocolata" eu asa m-am inspirat.eu cu inspiratia,ca defapt le-a facut sotul,care nu avea idee,tot dupa imagini s-a luat,ca nu mai vazuse,suntem plecati de prea multi ani de la sanul mamei:)))

aici analiza de toxoplasmoza e obligatorie,se face adica in acelasi pachet cu celalalte,gratis la spital.nu cerem noi analize,se fac la toate acelasi set de analize.

PAULA,asa e,cum zice medicul,dar trebuie sa explice mai in detaliu,ca asa cand auzi de carne cruda,te gandesti ca nimeni nu mananca cruda...dar defapt,carnea cruda defapt inseamna MEZELURILE care sunt interzise,nu se gusta,nici mult nici putin,carnea nefripta bine .
si spunand asta in detaliu,apoi explicand si cu listeria,da ,e clar ca nu are de ce sa repete analiza.
din moment ce ni se spune exact ce sa nu mancam,nu vad de ce s-ar mai repeta analiza,ca noi nu putem acum sa mancam si sa facem iar analiza sa vedem am luat ceva?ca asta inseamna ruleta rusa,degeaba mai aflam daca am luat...e prea tarziu,e o chestie f periculoasa,de care fatul nu mai scapa.

fetelor,ca sa nu va mai incurcati in saptamani si luni,numarati lunile inapoi de la data DPN.si folositi "am x luni" mai bine decat "sunt in luna a x-a " care de obicei induce in eroare.
dati 3 luni inapoi de la DPN si aflati trim III.

RAMO felicitari pt eco!

BUMBLEBEE ma bucur ca e bine bb!

PAULA

Citat:
Si eu m-am gandit la nora, dar o vreau din afara granitelor tarii, sa stiu ca vor veni mai des la noi...ca stiti si voi fetele trag la mame...si ma gandesc ca daca mama ei e departe or trage si la mine..
pai eu nu am inteles:))) Daca e din afara granitei si vor pleca amandoi acolo langa mama ei?ups..

Otilia -acum zic ca nu mai vreau alt copil,dar mai stii??

CARMEN e f frumos Grace!

BtZ OVI daca ai implinit 23 de saptamani,adica daca ai 23 de saptamani si 1 zi,pui la semnatura 23+.plusul insemnand "si ceva ".deci pui cifra pe care deja ai implinit-o.am mai zis ca e incurcatura cu folosirea termenului"sunt in saptamana 24" care inseamna ca inca nu ai implinit-o,si duce la erori.cel mai bine folosit "am 23 saptamani " adica am 23 de saptamani IMPLINItE!
lunile,le scazi din DPN,o iei inapoi dupa data de nastere.

20+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Multumesc pentru raspunsuri, oricum mai e timp de studiu

Pe langa durerile de spate ma confrunt si cu carceii la gambe.. Azi-noapte iar m-a trezit un carcel nenorocit..

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui arissa

Cris, eu si la prima sarcina am fost la fel, abia asteptam pre-natalul, dar dupa un an de stat acasa, dadeam in depresie deja, imi doream sa am si alta activitate. Probabil asa va fi si acum. Momentan ma simt obosita si vreau pauza.
Saptamana viitoare sunt in concediu, dupa asta mai stau 3 saptamani si sper sa intru in prenatal (pe la un 6 mai, trebuie sa discut cu doctorita).

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 24+

De asta mi-e frica si mie. Eu activez in campul muncii de cand am terminat liceul, fara pauze, doar concedii de odihna. Sper ca bebelusa sa-mi dea de lucru, sa n-am timp de depresii.

Cris 24+ cu

...si eu sunt obisnuita cu ore peste program...target-uri...obiective samd
planul e sa ma intorc la 1 an...dar cine stie ce va fi pana atunci

Oana 25+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Party party party???? Undeee? Vin si eu si eu si eu
Bumblebee tare mult ma bucur sa aud vesti bune, doamne ajuta-ne pe toate sa fim bine pana la capat.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Se pare ca toata lumea e bine si ma bucur.
Eu nici nu stiu ce sa scriu la semanatura ca m-a dat pe spate doctora cu DPNul.Eu facusem calcul pe 10 August ,ea pe 5 .Oricum nici macar nu sint sigura daca o sa nasc la termen pentru ca pina acum nu s-a intimplat.Adica cu ceilalti doi.

Mi s-a uscat pielea de pe fata rau,.. de mor de nervi.Ca n-am chef sa imbatrinesc .Si cam atit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Multumesc pentru raspunsuri, oricum mai e timp de studiu

Pe langa durerile de spate ma confrunt si cu carceii la gambe.. Azi-noapte iar m-a trezit un carcel nenorocit..

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">22+ cu

Daca va zic eu unde ma mai ia carcelul din cand in cand... in talpa si numai la piciorul drept. Cu magneziul stau foarte bine, asa ca m-am dat pe reteta de la Crissy, doua lingurite de miere dimi pe stomacul gol. Parca functioneaza sau o fi efect placebo.

Cris 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Aelita, sincer, la faptul ca pleaca amandoi acolo, nu m-am gandit...
Ce face Andres? Si-a mai revenit?

Paula, 23+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SabrinaLia

Mi s-a uscat pielea de pe fata rau,.. de mor de nervi.Ca n-am chef sa imbatrinesc .Si cam atit.

Incearca unt de shea nerafinat, il gasesti pe site-uri bio. Eu vreau sa incerc pe picioare. De la genunchi in jos zici ca am piele de croco. Am auzit ca ar fi foarte bun.

Cris 24+ cu

Mergi la inceput

Hai ca mi-a venit masina. toate burticile.

Cris 24+ cu

Mergi la inceput