Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 20
lalala13 spune:
katalina sa iti traisca flacaul. multumesc pentru informatii
. maine avem si noi si suntem cu emotii
. sper sa fie bine si sa avem bebe sanatos.
si eu am plans la wall e
----------------------------------------------
my somebody.... 
23+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
puiutz_mic spune:
Felicitari Alina si Catalina!
Racusor
, protejeaza-te mai mult, cred ca e din cauza statului la birou prea multe ore. Si eu am patit la fel saptamana trecuta. Saptamana asta am luat-o mai usor si nu mi se mai umfla picioarele.
Mycya, multumesc pentru condoleante! 
Va
pe toate cu mult drag, si pe albinuta Maya!!!
Imi iau ramas bun de la voi, "ne vedem" dupa Paste, noi mergem la Barlad, la parintii mei si acolo nu avem internet... Plecam maine la pranz. Maine seara o sa mananc si eu in sfarsit URZICI!!!! Imi face mama! Pe urma, abia astept pasca si cozonacul!!!
Sarbatori de Paste Fericite, cu pace si liniste! Sa aveti parte numai de bucurii, relaxare si clipe minunate alaturi de cei dragi si de delfinasii vostri! Drumetie placuta pentru acelea dintre voi care calatoresc!
Sa ne intoarcem cu bine si sa fim sanatoase si nu prea...grase ![]()
Elena
20+ cu un
cuminte
btz_ovi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic Felicitari Alina si Catalina! Racusor , protejeaza-te mai mult, cred ca e din cauza statului la birou prea multe ore. Si eu am patit la fel saptamana trecuta. Saptamana asta am luat-o mai usor si nu mi se mai umfla picioarele.Mycya, multumesc pentru condoleante! ![]() Va pe toate cu mult drag, si pe albinuta Maya!!!Imi iau ramas bun de la voi, "ne vedem" dupa Paste, noi mergem la Barlad, la parintii mei si acolo nu avem internet... Plecam maine la pranz. Maine seara o sa mananc si eu in sfarsit URZICI!!!! Imi face mama! Pe urma, abia astept pasca si cozonacul!!! Sarbatori de Paste Fericite, cu pace si liniste! Sa aveti parte numai de bucurii, relaxare si clipe minunate alaturi de cei dragi si de delfinasii vostri! Drumetie placuta pentru acelea dintre voi care calatoresc! Sa ne intoarcem cu bine si sa fim sanatoase si nu prea...grase Elena 20+ cu un cuminte |
Frumos Puiutz,facem schimb de orase

24+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
puiutz_mic spune:
Btz_ovi, exact la asta ma gandeam si eu, ca am citit ca veniti la mare de Paste! Ma bucur pentru voi, de duminica o sa fie vreme superba, se pare! Asa ca o sa va bucurati de soare din plin, impreuna cu bebe din burtica! 
Elena
20+ cu un
cuminte
maya71 spune:
Puiutzzzz, o sa/mi fie dor de tineeee.
Aseara am mancat si eu urzici, am fost la mama si m/a rasfatat...
maya71 spune:
Puiutz, tot binele din lume si sa fii o rasfatata... a vietii... adica stii tu ce vreau sa zic...fara griji, necaz, nevoi, durere.
katalina spune:
Bumblebee,Paula,Racusor,Btz ovi,Aelita,Lalala,Puiutz va multumesc.Sa avem toate delfinasi sanatosi si la termen.
Apropo de filme, filmul meu preferat de desene animate este RATATOUILLE.
Reamintesc pt cine este interesata :cedez programare la eco dr.Iosup pe 14 aprilie.Am avut un excel de zel la inceputul sarcinii, m-am programat peste tot.![]()
Sunt incintata de loviturile bebeului meu ,care de 3 zile da din ce in ce mai tare din picioruse.
Aelita, sa-ti traiasca baietelul !!Sofia o sa fie sefa in casa!
Paula, ai fost o frumoasa la cununia civila.
Maya, ce ne-am face fara tine iubita noastra cu suflet de copil
Lalala tin pumnii miine la eco, o sa-ti confirme ca totul e perfect si sa ne povestesti.
Catalina
20+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
btz_ovi spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic Btz_ovi, exact la asta ma gandeam si eu, ca am citit ca veniti la mare de Paste! Ma bucur pentru voi, de duminica o sa fie vreme superba, se pare! Asa ca o sa va bucurati de soare din plin, impreuna cu bebe din burtica! ![]() Elena 20+ cu un cuminte |
Sper si la Barlad sa fie vreme frumoasa pentru voi.Eu abia astept sa il mai duc pe bebe pe faleza de la Cazinou,i-a placut foarte mult si in ianuarie,apoi pe la manastirea de la 30 km de Cernavoda (nu stiu exact cum se cheama,stiu ca e mai noua si e exact la poalele muntilor Dobrogei,la cativa km de un satuc).Sa aveti un drum cat mai usor si fara evenimente rutiere

24+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui maya71 Puiutz, tot binele din lume si sa fii o rasfatata... a vietii... adica stii tu ce vreau sa zic...fara griji, necaz, nevoi, durere. ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Multumesc, Maya, asemenea si tie! Doresc tot binele din lume pentru sufletul tau cald si bun! Sa ne revedm cu bine!

Elena
20+ cu un
cuminte
maya71 spune:
BUBURUZELOR...
Sa va traiti aventura vietii voastre cu tot sufletul si cu zambetul pe buze, Lumina in suflet si/n simtiri, Sa va insoteasca norocul si sanatatea peste tot unde va duceti. Iubirea sa va fie pat si dragostea invelitoare iar la capatai sa aveti numai ganduri bune. .. asta va doresc suflete dragi.