Fulgusori Nov - Dec 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

RamoC, Novalac AR a fost recomandat unui copilas de 1 luna, pe cand eram si noi prin spital, poate sunt si altele

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

inainte de retragere
www.youtube.com/watch?v=p8JzpkWlgQc&feature=related" target="_blank">2 the be the best

care mai ramaneti pe bancutza tineti echilibru ca ma ridic

va pup, somn usor

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

As tine eu de bancuta, dar e musai sa ma ridic sa dantuiesc pe tudor gheorghe, ca imi place la nebunie.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

andre,multam fain de vin...s-a lins fata pe degete de bun ce-a fost ...amu sper sa nu il imbat pe fii-miu ,care papa la mine in brate....sper sa adoarma,finally

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

eu plec la dus.daca plecati pana ma-ntorc somn usor.

Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

chef mare pe aici...eu va zic noapte buna

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

GAGICI va pup eu merg la somnic.

Mergi la inceput

aaaa..si trimitem ,biensur pt tine,scumpa andre pufuleti in baxuri....fara numar,fara numar...

Mergi la inceput

krelia,ca tot ne-am potrivit la beute ,vreau sa ti zic ceva de la amiaza...legat de scutece si indispozitia la papa...numai sa termin de hranit pruncu'...daca nu mai stai ..o sa vezi dimineata mesajul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Doamne,ce frumos e la noi!!!

Eu am fost busy,ca nu mai mama sa ma ajute..asa ca spalat si hranit una bucata copil,spalat,sterilizat sticle,curatenie un dormitor,sufragerie,spalat o tura de haine,citit din urma si acum sunt cu laptop-ul la baie,cu o tigara bine meritata...si cat v-am citit,am bagat si vreo 3 `Pim`s`!

Astazi am avut una din cele mai agitate zile,pisicuta mea e fooooooaarte nervoasa,nu stiu ce are.Scaunul este normal,o data pe zi,febra nu,dar nici pofta de mancare.Am sunat pediatra si vine maine sa o vada,are si vreo doua pete pe un obraz,sa vedem ce semnifica si alea.

Diana,multumesc frumos de raspuns

Va multumesc la toate care mi-ati scris cate ceva,din pacate,datorita pisicelului care nu m-a lasat in pace deloc si a evenimentelor petrecute pe aici,am uitat aproape tot ce vroiam sa spun fiecareia
Dar va trimit la toate un frumos buchet de floricele si multe ganduri frumoase!

Laurairina,cam tragi chiulul,ia treci pe bancuta!!!

Andre,traiasca pantofii cu toc! Mi-am luat si eu o pereche din Londra,rosii-rosii! Pupam Chiara bolnavioara

Krelia,multa sanatate lui Alastrel,sa nu mai fie probleme

Stephy,multa sanatate,iubita noastra,suntem cu gandul la tine!

Ramonika,eu o las ori in patut,ori in mijlocul patului meu(180/200),dar merg din cand in cand sa ma uit la ea.

Ionela,sa dea Domnul sa treaca si sa nu va mai chinuiti atat

Many,cum mai e Vladut?

Miany,multa sanatate si voua,imi pare rau ca a racit ginerica.Ce ii dai?Pupam si Davidutul

Dana,sper sa treaca febra cu paracetamolul,pupam baietelul cu ochii ca marea!

RamonaC,ti-a raspuns si Monica,dar iti mai spun si eu.Noi luam doar Motilium(o pastila impartita in zece,in amestec cu lactoza)-dizolv prafuletul in aputa si ii dau de 3 ori/zi.Se da cu 30min inainte de masa,dar eu i-am mai dat si cu 10 min,cand era urgenta.Dupa fiecare masa trebuia sa o tinem la verticala o ora,patul ridicat(cred ca la 30 grade),cu papatul des si noua ni s-a spus,dar nu am reusit,pt ca ea are propriul program de masa si nu am putut eu sa-l schimb.Va pup si pe voi si ma rog pt Domi sa treaca repede problemutele si mami sa se bucure vazandu-l papand cu pofta!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

miany, hai ca mai stau otzara, ca si asa vroiam sa te intreb...stiam ca tu esti cu David deranjat, parca, nu?...si ma gandeam sa-mi spui daca l-ai tratat in vreun fel.

eu am zis ca il mai las 1 zi, sa-l observ...inainte de a-l trece pe zeama de orez sau hidrasec...ca poate totusi, n-o fi nevoie.

Lumi, multu' frumu'....abia astept dimineata....sa vad cum o sa se prezinte. Poate o fi fost doar vreo indispozitiune. Ca nah, e si el om, nu?

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput