Fulgusori Nov - Dec 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

nb Andre

ma retrag si eu tacticos, pana nu ma cherchelesc de tot de la vapori

pup fetele

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia
[purple][font=Comic Sans MS]Cuscr, daca vrei, iti trimite fata de la "Veverita Pofticioasa"...ca je numai de la marca asta pap
Pai si eu numa' de la veverite. Cand eram gravida ma sunau colegele ca ce sa-mi aduca, pai "pufuleti cu veverite", aveam stocuri peste storcuri acasa. Deci acum chiar mor aici de pofta. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

www.youtube.com/watch?v=dnYAkvCpom0" target="_blank">MONIS treci incoa

coque ma bucur nca ti-a placut

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Bubulinelor, ma bag la dus, deja nara mea isi face de cap si nu de alta, dar o sa ajung sa ma sterg la nas cu maneca de la tricou . Pupilici! o noapte linistita va doresc!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

lapte antireflux am tot citit pe la voi ca exista dar habar nu am cum arata si de la ce firme exista. Am plecat cu draci de la tm alaltaieri si nic pe la farmacii nu am mai trecut sa imi iau reteta. Acum Nexium am gasit pe aici, dar Enterolactis ciuciu. Iar de ma duc la farmaciile astea si intreb de lapte antireflux iara sa uita alea ca la extraterestri la mine...of of...mai mai...
Gagalesc si eu dupa ce adoarme soricelul sa vad cum e cu laptele asta. Trebuie dat tot timpul, dau doar cateva zile...ca si ala fara lactoza?

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

www.youtube.com/watch?v=LdRpDbuyxVQ" target="_blank">mai bagam una daca v-a placut

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

lapte antireflux am tot citit pe la voi ca exista dar habar nu am cum arata si de la ce firme exista. Am plecat cu draci de la tm alaltaieri si nic pe la farmacii nu am mai trecut sa imi iau reteta. Acum Nexium am gasit pe aici, dar Enterolactis ciuciu. Iar de ma duc la farmaciile astea si intreb de lapte antireflux iara sa uita alea ca la extraterestri la mine...of of...mai mai...
Gagalesc si eu dupa ce adoarme soricelul sa vad cum e cu laptele asta. Trebuie dat tot timpul, dau doar cateva zile...ca si ala fara lactoza?

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

ramo, nu stiu ce sa zic, noi doar tatzi papam - si asta tot datorita scumpei de Diana

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

inainte de retragere
www.youtube.com/watch?v=p8JzpkWlgQc&feature=related" target="_blank">2 the be the best

care mai ramaneti pe bancutza tineti echilibru ca ma ridic

va pup, somn usor

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

ramona laptele antireflux are un ar pe el.gasesti de la novalac,aptamil,humana,nan.cred ca aproape toate firmele au si astfel de lapte.

Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Tu, Cuscri, te gandesti, si-mi spui...ca dau comanda la tanti de la mini-market....plus ce mai trimit si fetele....hai ca se strange de-o ciorbica

E gata vinutzu'?, da?.....ca doritoare, dupa cum vezi, sunt (cel putin "doo" )

Asa e, nici ginerica nu manca bine azi...tind sa cred ca a fost din cauza indispozitiei din scutec...

EDIT - ca iar mi-am adus aminte de ceva....

Dana - tu ziceai parca de Zymaflor?....sa fii foarte atenta cu el, ca se da la ora fixe cica, si asta timp de 14 ani. Plus ca, daca uit 1 zi, cica e cam nasol. Se pot produce dezechilibre in corp. Ce fel de dezechilibre, nu stiu. Dar asta e cam ce-am citit eu in linii mari....

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput