Fulgusori Nov - Dec 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

buna seara dragelor

pic de somnn ,am citit doar un pic in spate ,recuperez eu curand. va multumesc pt incurajari ,v-am simtit aproape ,va iubesc pe toate.

va zic doar ca bb meu a papat laptic de la sora mea ,iar eu l-am alaptat pe la 22.30 dupa ce am golit sanii de doua ori cu pompita.

nu mai pot sa stau ,sper sa dorm un pic (in fund),sunt epuizata.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Buna fetelor, ms de raspunsuri. Pitica a adormit .
Eu imi aduc aminte ca acum un an am facut farsa de 1 prilie la cumnata mea ca sunt insarcinata... si acum, dupa un an am un bondoc de .
Tot ce nu vreau sa imi amintesc este perioada de dupa 2 aprilie cu reactia actualului sot .

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez

Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

miany, hai ca mai stau otzara, ca si asa vroiam sa te intreb...stiam ca tu esti cu David deranjat, parca, nu?...si ma gandeam sa-mi spui daca l-ai tratat in vreun fel.

eu am zis ca il mai las 1 zi, sa-l observ...inainte de a-l trece pe zeama de orez sau hidrasec...ca poate totusi, n-o fi nevoie.

Lumi, multu' frumu'....abia astept dimineata....sa vad cum o sa se prezinte. Poate o fi fost doar vreo indispozitiune. Ca nah, e si el om, nu?

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

da ,asa e si noi am fost deranjati si am ajuns la pediatru...la david tabloul a fost asa:scaune modificate ca nr si aspect ,insotite treptat de refuzul biberonului (ajunsese sa pape cel mai mult 120 ml,in conditiile in care papa si 250 ml) si dg a fost enterocolita virala...pt care am trecut pe lapte fara lactoza si biotics...
Ce vreau sa zic ,de fapt, este sa il urmaresti atent scaun ,papa si daca e vezi schimbari fugi la pediatru...nu vreau sa zic ca e cazul la voi ,dar be careful!!!

sper ca situatia sa fi fost una pasagera ,dar am zis ca mai bine sa ti impartesc experienta mea..sa actionezi,daca doamne-fereste e cazul!!! pe mami si Albastrel..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Doamne,ce frumos e la noi!!!

Eu am fost busy,ca nu mai mama sa ma ajute..asa ca spalat si hranit una bucata copil,spalat,sterilizat sticle,curatenie un dormitor,sufragerie,spalat o tura de haine,citit din urma si acum sunt cu laptop-ul la baie,cu o tigara bine meritata...si cat v-am citit,am bagat si vreo 3 `Pim`s`!

Miany,multa sanatate si voua,imi pare rau ca a racit ginerica.Ce ii dai?Pupam si Davidutul

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

sa nu imi zici ca sunt PIM'S cu cioco..ca vreau si eu ca de la vinu' de italica a inceput sa ma doara stomacul..iar aia sunt preferatii mei...

pt.raceala inca nu i-am dat nimic...abia de cu seara a inceput sa se muceasca..l-am aspirat doar...vedem cum mai e maine..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

buna seara dragelor

pic de somnn ,am citit doar un pic in spate ,recuperez eu curand. va multumesc pt incurajari ,v-am simtit aproape ,va iubesc pe toate.

va zic doar ca bb meu a papat laptic de la sora mea ,iar eu l-am alaptat pe la 22.30 dupa ce am golit sanii de doua ori cu pompita.

nu mai pot sa stau ,sper sa dorm un pic (in fund),sunt epuizata.

ma bucur ca ai gasit solutia cea mai buna pt.Iustinut ....si iti urez somnic usor si multa,multa sanatate...

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

noapte buna

Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Miany, pt raspuns. Poti sa-mi spui, diagnosticul a fost pus de pediatra in urma vreunei analize speciale..sau in urma "analizei" scutecului? Ati urmat tratamentul cu zeama asta de orez.....ati trecut pe tratament de specialitate...sau direct pe lapte fara lactoza?
Exact asa mi-a facut si Albastrelu' azi.....din cei 180 pe care ii manca de obicei, din 5 mese/zi, una singura a fost normala. Restul, 120..150.

Dymo, tin minte ca tu ai avut episodul ala urat cu apa de orez. Mai tii minte in ce concentratie ai facut potiunea-minune? Mie, de ex., peditra mi-a spus ca la 100ml apa sa fierb 1 lingura de orez. Of, ca dupa cate ai mai tras si tu cu orezul asta, parca nici nu vrea sa ma gandesc cum ar fi daca....si la mine....

Hai ca poate maine vin cu vesti bune! si inca odata mersic!

Fete, va las mustul rece de la frigier (aveti grija cat beti din el, da?)......niste covrigi de buzau, o veverita pofticioasa si ne intalnim maine la o noua fila de poveste!

(Stephy, sanatate multa si sa te refaci curand!)

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna seara, tuturor!

Imi pare rau ca s-a ajuns la jigniri atat de urate, chiar nu le vad rostul! Suntem diferite, avem afinitati pt anumite persoane, inteleg, dar sa se ajunga aici! Pacat!

Stefy, multa sanatate!

Ramonika, de ce dai calciu lactic? Ai facut analize de sange? Intreb pt ca mie nu imi zice nimic dobitoaca de pediatra!!! Trebuie musai sa o schimb!
A mea a vomitat si pe nas in prima luna doar! Sper sa nu se mai repete!
Cand e treaza si o mai las singura este in bouncer, adica la 30 de grade, prinsa in ham. Si pe salteluta de joaca o mai las, in patul mare, inca nu se intoarce decat de pe burta pe fata.
Am mai lasat-o in patut si cand m-am intors era cu paturica pe fata, rodea la ea....Deci o voi lasa fara nimic in patut.

Fata mea a adormit pentru prima data singura in patutul ei! uraaa! I-am luat un proiector cu melodii si le-a vorbit stelutelor pana a adormit!!!!! Pana acum adormea doar la san sau leganata pe picioare

Evy, eu nu o dau pe fata cu crema pt ca deja a facut bubite de la balit, cu toate ca o spal des.
Pe corp am dat-o cu bubchen lapte de corp, cand s-a terminat nu am gasit in ziua respectiva si am luat sanosan, dar parca imi placea mai mult bubchenul...

Ancutza sa treaca supararea!

Dana.n sa treaca repede febra! caci tare urat mai e, of!

Pup toate fetele, fara exceptie, da!?
Noapte buna!

Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vioo spune:

Buna seara mamici, am si eu o problema si sper ca am nimerit bine sectiunea..
Am o fetita, Carmen, nascuta pe 30 noiembrie, cu 3420g si 52 cm. Este alimentata exclusiv la san. Este vioaie, vesela, vorbareata... Si totusi ma ingrijoreaza greutatea ei: la iesirea din spital avea 3460, la 3 saptamani 4200g, la 2 luni 5200g, acum la 4 luni 5800g si 63cm, dupa ce o luna de zile nu a mai luat deloc. Bebeii vostrii cat cantaresc, ce ziceti este prea putin? Bebelusii pe care ii stiu eu, peste 3 luni, au facut deja 7kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Buna seara, tuturor!

Ramonika, de ce dai calciu lactic? Ai facut analize de sange? Intreb pt ca mie nu imi zice nimic dobitoaca de pediatra!!! Trebuie musai sa o schimb!

Pup toate fetele, fara exceptie, da!?
Noapte buna!

Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)

Noroc cu dienutze ca uitai Ramonika chiar asa de ce ii dai calciu lactic pastile???? Eu la Maya ii cau 10 zile pe luna Cipcal (calciu sirop), nu putea sa iti dea sirop sa nu o chinui (si nii pe tine) cu pastile??
Intreb si eu....

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez

Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

Mergi la inceput