Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (31)
Raspunsuri - Pagina 19
madutza_bra spune:
danaisa, esti pe listuta 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
geo_s spune:
Paste Fericit tuturor 
sper sa va aduca iepurasul numai vesti bune si multe cadouri 
geo 16+ in asteptare de gemeni
danaisa20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra danaisa, esti pe listuta ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
multumesc madutza-bra
madutza_bra spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui geo_s Paste Fericit tuturor ![]() sper sa va aduca iepurasul numai vesti bune si multe cadouri ![]() geo 16+ in asteptare de gemeni |
Geo, Paste fericit si tie! Nu te-am mai vazut de mult pe aici. Cum te simti?

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
crina-s spune:
Danaisa da tot la dna doctor Vasile merg.Urmatorul control il am pe 12.04 cand fac si TT.
Tu cand mai mergi. Poate ne intalnim. Ce ma bucur ca mai e o craioveanca pe aici.
Bine ai venit!

14+
crina
cu 
Klarisse spune:
Fetele mele dragi va doresc un Paste fericit, liniste sufleteasca, sa va bucurati alaturi de cei pe care ii iubiti.

Klarisse
graviduta 13+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
zozela spune:
danaisa,crina,poate-o punem de-o intalnire![]()

Doctorita Vasile e draguta,in general..Am prins-o de cateva ori in stagiul de pe gineco..Nu mi-a placut ca i se schimba spontan dispozitia.M-a socat de cateva ori,dar in rest,mi s-a parut ok..Important e cum va intelegeti voi cu ea,cum comunicati si-rezultaul-nastere ok,fara nicio problema,nu?!![]()
Edit-danaisa,avem toate sansele(daca o da Domnul ca de data asta sa ajung si eu la termen),sa nastem in tandem
Ar fi ceva,nu?!
lui Mihai si
cu
!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
zozela spune:
Am uitat
:
La multi ani,ayda_m!!
lui Mihai si
cu
!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
crina-s spune:
Zozela Olteanca!
Te pup.
Eu ma inteleg f bine cu dna doctor. Dansa se supara tare pe pacientele care nu o asculta. Are pretentia ca atunci cand spune sa faci ceva ca sa fie bine pt sarcina sa nu treci peste cuvantul dansei.

14+
crina
cu