Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (31)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Danaisa da tot la dna doctor Vasile merg.Urmatorul control il am pe 12.04 cand fac si TT.
Tu cand mai mergi. Poate ne intalnim. Ce ma bucur ca mai e o craioveanca pe aici.
Bine ai venit!

14+

crina cu

Draguta mea si eu merg la control tot pe 12 aprilie, la ora 14. Si da e posibil sa ne intalnim, cu atat mai mult cu cat eu am o presimtire ca la un moment dat in anii din urma noi doua ne-am cunoscut...

s-ar putea sa ma insel, desi...nu prea cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

danaisa,crina,poate-o punem de-o intalnire
Doctorita Vasile e draguta,in general..Am prins-o de cateva ori in stagiul de pe gineco..Nu mi-a placut ca i se schimba spontan dispozitia.M-a socat de cateva ori,dar in rest,mi s-a parut ok..Important e cum va intelegeti voi cu ea,cum comunicati si-rezultaul-nastere ok,fara nicio problema,nu?!
Edit-danaisa,avem toate sansele(daca o da Domnul ca de data asta sa ajung si eu la termen),sa nastem in tandemAr fi ceva,nu?!

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

super ar fi sa nastem impreuna. am observat si eu ca ne cam potrivim

referitor la toanele doctorei am auzit si eu ca se mai schimba, dar eu am cunoscut pana acum doar varianta pozitiva si sper sa o nimeresc tot timpul numai pe aceasta.
eu am avut de-a face cu o varianta de doctora muuult mai greu de suportat acum un an prin capitala si nu cred ca exista ceva mai rau (sper...)

sigur trebuie sa punem de o intalneala...numai ca acum, eu ca si crina, imi petrec timpul mai mult la pat, dar sper ca in scurta vreme sa pot pune si eu de o scurta escapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Ayda_m "LA MULTI ANI!" sarcina usoara si sa ai un bebe frumos si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAP 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Ionela, si eu ma bucur ca am gasit site-ul asta. Toate fetele sunt dragute si imi induc o stare de relaxare. ma bucur si ca te-am gasit pe tine pt ca esti tot din bucuresti si putem sa vb de chestii oarecum comune despre doctori, spitale si clinici de aici. Ti-am spus ca nu prea am cu cine sa comunic pe tema asta nici macar acasa: mama nu intelege de ce tb sa ne pregatime bani pt nastere si pt controale, cand ea nu a platit nimic cand m-a nascut! Gratis, Nene Iancule! iar barbatu-miu zici ca e picat din stele: el nu vorbeste decat despre cum o sa vina el de la serviciu si o sa se joace cu copilul! nu se gandeste niciodata ca s-ar putea imbolnavi si atunci tb sa facem ceva, sa fim pregatiri, ca tb sa-i dam o educatie, ca o sa ni se schimbe vietile!!! Numai de joaca si de joaca vb in continuuu! Si toata ziua mama si el nu fac decat sa aleaga nume de baiat, iar seara isi dau seama ca nu au gasit niciunul potrivit si raman la ideea ca tb sa-i pune numele lui barbatu-miu. De parca ar fi vreu Stefan banica jr. sau asa ceva!
Deci iti dai seama cam in ce atmosfera evolueaza sarcina mea!!!!

Pt toatele fetele de aici: dragele mele, noi tocmai ne-am cumparat casuta si acuma suntem saraci lipiti! Avem un singur pat in casa iar internetul nu merge pt ca fostul proprietar a uitatsa-l plateasca. asa ca...va urez de pe acuma Paste Fericit, Dumnezeu sa aduca lumina si bucurie in inimile voastre si sa petreceti aceste zile minunate alaturi de persoanele dragi voua!
Va pup pe toate!

ghiocela13

Ghiocela, o sa fie bine, nu te mai stresa atat. Cand o sa mergi la eco sa il iei si pe sotul tau cu tine.
O sa vada cat o sa coste toate cand o sa se apuce sa cumpere scutece si alte cele, dar oricum si pentru nastere trebuiesc destui bani deoparte. Mai bine sa ai acolo decat sa nu ai de unde lua

Azi am schimbat semnatura

12+

Mergi la inceput