*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (394)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Da ma...are un tupeu fantastic...tot timpul...adica mama ne face de toate, iar ea NU face, prefera sa vina la mine Si cum eu fac de toate ca asa mi-e felul...dar am zis ca o data si-o data nu mai pregatesc nimic si ma duc cu amandoi copiii la ea...sa faca ea de toate...dar decat sa mananc cartofi la cuptor si gratar...clasicele mancaruri pe care stie sa le faca ....asta e...nu vreau sa fiu rea, dar are niste chestii pe care nu i le suport...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ah,am uitat sa o imbratiesz tare,tare de tot pe Cata

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bubule, ptr soacra-ta si atat.. protap nu e acolo, facem la cuptor si coastele pe gratar o sa fie misto si asa!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Foarte frumos, Luny
Si eu stiu sa fac

Mergi la inceput

va place opera sora-mii?
http://good-times.webshots.com/photo/2003017120102928442GKVOGc
... si ceva sport, de intretinere
http://family.webshots.com/video/3025938920102928442Qsqhxk

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Foarte frumos, Luny
Si eu stiu sa fac

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

sunt sigura ca stii!!

Mergi la inceput

Drum buuun si Paste Fericit

Mergi la inceput

la 3 ne trezim, si inca nu-s gata toate..dar le las si gata!

v-am pupat, sa aveti un Paste minunat, sa papati cu masura, nu uitati de colebil si sa aveti zile frumoase alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut

mstela f frumos montajul iar despre coloana sonora ..nici ca se putea altceva mai bun si sa fiti fericiti

mimo tznt tznt ia sa pui mataluta manuta sa-ti faci niste analize cat despre patania cu patul ce sa mai zic un zambet doar atat..parca va si vad cu patul peste voi ..bine ca scaparati teferi si nevatamati si cu ocazia asta invata si baiatul unde stau viermisorii..buna treaba
liana dar gradinarita ce face?cum se mai comporta?

mihuta ai mare dreptate cu sarbatorile din moldova/bucovina..eu imi doresc tare mult sa ajung de craciun ,de paste in zona asta..si cat de curand am sa ajung dar am zis sa-l astept si pe andruta sa fie un picutz mai mare ca sa ne intelegem mai bineAbutii e os cumpasi pentru masuratori...la fel ca si mimo,ce-i aia HIB?

kya,sovi,tuchisor pentru raspunsuri..tuchisor eu nu iau anticonceptionaleasta este sper sa treaca daca nu tre'sa ajung la d-l dr sa discutam problema

vali hmm la ce ora plecati?unde mergeti de paste?baii daca vreti sa ne vedem ,daca aveti chef de o cafea calda,un popas mititel va astept cu cea mai mare placere ...pe mine de ce ma sare randul de a intalni o randunica..si criss, si butucel acum si valen

luny naspa cu spalaturile nazale dar treceti voi si peste asta..doamne ajuta sa va faceti bine cat mai repee..beyy 2 miei noi nu ne omoram dupe carne de miel/ied dar ca sa-i fac totusi pe plac randunoiului am luat un piciorus sa-l fac la cuptor...sa aveti parte de multa distractie si relaxare..si f tare sora ta si un mare pentru sportivul casei

bubu f tare cu soacra

simo spor la pregatit botez de siluan..ce frumos

sovi ar fi mai bine sa le zici sa se straduie putin mai mult si daca tot nu merge incerci si cu mancare la pachet

noi am fost si am facut cumparaturile...am cheltui o gramada pentru o singura zi dar asa-i romanu' sa aiba di toati pe masa...am dat comanda de tort cu mickey si prietenii,poza ,il luam sambata dimineata.. soacra mea a facut sarmalele..maine fac cojile pt praji si vopsim ouale,adica socrela se ocupa de aceasta operatiune...si poimaine salatele,drob si restul prajiturelelor...piciorusul de miel il gatesc duminica,aperitivele tot duminica si cam atat...

acum ma bag la o tura de calcat daca tot n-am servit cojile de nuci,am renuntat pentru ca maine e socrela acasa si are cine sa stea cu andru ca sa ma pot desfasura cu nucile in liniste...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Desi suntem tare ocupati, ca-i o Zi Mare si treburile-s multe, sau poate tocmai pentru ca-i o Zi Sfanta, va rog sa va opriti 3 minute si sa cititi:
http://www.jurnalul.ro/stire-special/va-provoc-sa-fiti-oameni-540139.html

Mergi la inceput