*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (394)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
am fost la dr, dupa indelungi aventuri, cu pediatra in concediu, am ajuns la ORL la pol 10 si cica are coji in nas, de la secretii, cum stiam si eu, si tre facut exudat dupa sarbatori, pana atunci insa, colargol, vibrocil si lavaj cu ser, dar la modul serios: in pozitie verticala, cate 5 ml/nara cu seringa..sper sa reuseasca mama sa-i faca de 2 ori/zi
cu pielutza, l-a vazut o dr de familie ce-i tinea locul pediatrei lui si cica ei i se pare ca ar fi tot de la viermi, si desi ieri a iesit negativa copro, ar putea fi altii negasiti inca
sau o alergie.. la dermato nu era nimeni in pol mea, asa ca pana la urmatoare investigatii(ea zice sa repetam copro, oricum faceam asa, si sa mergem si la un alergolog) sa-i dea mama cu fenistil pe unde se scarpina, si claritine..
ma apuc de bagajit..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tonic spune:
Luny bine ca nu e nimic grav cu Matei. Vezi ca de la spalaturi cu ser s-ar putea sa vomite, ca mai intra lichid pe gat. eu pateam asa cu Antuca, asa ca incercam sa gasesc momentul potrivit ca sa nu scoata si mancarica. Spor la bagaje si distractie placuta, vreme buna sa aveti! 
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tonic Luny bine ca nu e nimic grav cu Matei. Vezi ca de la spalaturi cu ser s-ar putea sa vomite, ca mai intra lichid pe gat. eu pateam asa cu Antuca, asa ca incercam sa gasesc momentul potrivit ca sa nu scoata si mancarica. Spor la bagaje si distractie placuta, vreme buna sa aveti! ![]() catalina, mama Antoniei-Isabel (07.04.2000) si a lui David-Luca zis Oaca/Luki (02.03.2008)- de acum baiat mare |
multam, la fel!Iubirea mea,
bubu05 spune:
Luny, sanatate si voua
Si eu ii faceam lui Vlad spalaturi cu ser, deasupra chiuvetei, ii impingeam o seringa de ser si el scuipa ce-i venea in gura...dar el e mare...nu stiu astia mici cum suporta...
Urez si eu drum bun randunicilor calatoare, sa aveti sarbatori linistite, Paste fericit, sa va distrati, sa va relaxati si sa va intoarceti sanatoase si cu multe poze ![]()
Eu m-am apucat de operatiunea epilarea, auuuuchhh
Mai am un picior si gata 
Gecko ce-o face ea acolo??? Cozonaci, pasca??
luny spune:
eu am fost la manichiura, am dus Muful
, care era f happy la ai mei, si acum Uiiii ma impleteste
, iar Liv transeaza 2 miei sa-i congelam si sa-i luam cu noi![]()
Iubirea mea,
luny spune:
am vazut Andra de 2 ani
, cat de scumpa e, 'lamutiani' si ce ras pe ea cu suflatoarele alea, ca nu stiu acum cum le spune
am vazut si montaj de Stela, foarte frumos
Iubirea mea,
bubu05 spune:
Doi miei??
Wow, la protap, ce bun o fi 
Faza ultra ieri, cu soacra 
Ea a stat cu copiii iar eu cu Cata am fost in Cora. Cand ne-am intors incepuse sa cotrobaie prin sacose, ceea ce nu suport
, ma tot intreba ce-am cumparat...ma rog, eu scoteam de-acolo si puneam la locul lor si scot casoletele cu carnuri, printre care o pulpa de miel.
Ea: Puteai sa iei si tu una mai mare, sa mancam si noi...
Eu: Pai nu stiam ca am musafiri la masa ![]()
Simo27 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 Doi miei??Wow, la protap, ce bun o fi ![]() Faza ultra ieri, cu soacra ![]() Ea a stat cu copiii iar eu cu Cata am fost in Cora. Cand ne-am intors incepuse sa cotrobaie prin sacose, ceea ce nu suport , ma tot intreba ce-am cumparat...ma rog, eu scoteam de-acolo si puneam la locul lor si scot casoletele cu carnuri, printre care o pulpa de miel.Ea: Puteai sa iei si tu una mai mare, sa mancam si noi... Eu: Pai nu stiam ca am musafiri la masa Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |

mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Simo27 spune:
Cuscra,ce montaj frumos ai realizat
.Doamne,ce ne cresc copii!
Luny,bine ca plecati cat de cat linistiti
Noi inca nu am facut cumparaturile.Maine iii trimit pe baieti cu lista in mana
.Mare lucru nu fac ca nu am cum,ne face mami un drob,pasca,supica,etc...Abia astept sa pap drob
,e preferatul meu!La copii nu le-am luat nimic
,or sa primeasca cateva dulciuri si gata.Nu cred ca v-am zis,a treia zi de Pasti il botezam pe Siluan,exact ca si pe Sam
!Asa ca,suntem in febra pregatirilor
!
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
sovietica spune:
kya, sar'na pentru reteta. o retin pentru alta data. deocamdata mi-e jena sa experimentez manevratul a chestii noi pentru mine ca amidonul sau gelatina. V-am zis, dtau prost cu nervii ![]()
Am stabilit cu sora ca eu voi face cozonaci (nu mult, din 4 kg de faina
) si ea restul de dulce.
Giani
ma bucur sa te revad!
Mihu, ma bucur sa aud de bine! 
Bubu, esti tare cu socrela ![]()
nu apuc sa citesc tot. vroiam sa va cer parerea despre gradi. toate bune si frumoase azi cu sasa, doar ca n-a mancat nimic la pranz, decat niste zeama din ciorba. le-am zis ca el mananca pasat, dinainte sa il inscriu, si a ramas ca incet incet, se va invata el sa manance normal. acum mi-au zis sa le trimit mancare de acasa 
ca sa manance si el ceva. apai eu voi turba, sa gatesc pentru noi, pentru sasa si pentru ana! si inca sper sa reintru la regim, ceea ce inseamna munca multa la gatitul pentru mine!
ce sa fac? ma gandeam sa le propun sa se straduie putin in plus si sa ii dea din aceeasi mancare la trezire, (in loc de gustarea care de obicei e un dulce) cand sigur i-ar fi mai foame... oare le-as cere mult (nu zic peiorativ, doar ca nu imi dau seama)? in grupa mica sunt doar 4 copii. adica tocmai facusem pace ca sasa nu va manca bio o masa pe zi, exact in ideea asta, ca n-am nervi sa imi bat capul!
in rest, cica s-a veselit, a dormit, l-au indragit toti pe acolo!
pup!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)