*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (394)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

am citit-frunzarit capitolul trecut( am vrut sa vad ce v-a zis zoze de mine)
si sunt socata , dar sunt alaturi de voi Tuchi, va tin pumnii sa fiti sanatosi cu totii, Sanatate puilor bolnaviori , nu am vazut poze ca nu am timp.... stiu ca ma intelegeti

eu sapt viitoare vin la moldova cu sv( iasi-neamt-roman-bacau-barlad si altele daca mai apuc...........
iar cealalta saptamana sunt la CLuj cu sv, daca am timp va contactez pe cine stiu si stam la o sueta

Simo , acum s-a incalzit si cum fac Brasovul cam la 2 saptamani cit de curind iti vad baietii.

eu cu sv asta circul cam toata tara asa ca va trebui sa-mi fac opis si cu randunici ca cu clieti mi-am facut
si paste-ti fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Am fost sa mai cumpar una-alta si era o aglomeratie !!!!!!!Cred ca maine vom face muult pana vom iesi din Bucuresti, ca a inceput nebunia!!! Vorba lui Mimo, ce bine ar fi sa fie Pastele si Craciunul cand vrea fiecare, sa evitam nebunia care se creeaza!

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

LA MULTI ANI TEODORA, REBECA SI DARIA!

Stela sa-ti traiasca fetita, sa aveti parte numai de bucurii. Am vazut montajul, foarte emotionant si frumos!

Mihutza am vazut pozele si montajul vostru, ca de obicei Andra este bestiala. Am ras cu lacrimi de rasul ei!

Drum bun tuturor fetelor plimbarete, sa va distrati si sa va intoarceti sanatosi acasa cu amintiri frumoase si multe poze.

Tuchi am vazut si floricelele de primavara . Sper sa se aranjeze lucrurile asa cum vrei tu.

Eu sunt cam zombi, Luki se lupta si el cu eruptia dentara (ultimele masele)si dimineata a plans dupa mine prima oara dupa muuuuuult timp, ieri la amiaza s-a trezit plangand, mi-e mila de el mititelul. Desigur toata lumea spune sa-l intarc. Nu stiu de ce cred toti ca dupa intarcare nu va mai fi asa legat de mine, va fi la fel, doar ca atunci va avea nevoie de alta metoda de consolare.

Olga, Zoze voi cum mai stati la capitolul asta? Tot asa va bate lumea la cap?

Curatenie nu am facut mai mult decat de obicei ca nu am timp, mancare fac tot ce se mananca obisnuit, doar cozonac, pasca si oua colorate avem de produs. Miel nu mancam nici unul in familie, asa ca meniul va fi axat pe cocos+curcan.

Kya sa stii ca daca sunteti singurele de Paste eu am vb serios daca vrei sa ne vedem. Vezi ca iti trimit nr. meu de tel.

toate randunicile si ma mai bag putin la munca, desi nu prea am chef, dar trebuie.

PS Mimo, Ariel aveti grija de voi si faceti-va timp pt o vizita la dr.
Luny sanatate lui Matei, sa le descurcati inainte de plecare ca sa puteti sta si voi relaxati acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Tonicutzo
Duminica plecam la munte mami, dar luni chiar mi-ar place sa ne vedem intr-un parc, ce zici?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Tonicutzo
Duminica plecam la munte mami, dar luni chiar mi-ar place sa ne vedem intr-un parc, ce zici?

DAAAAAAA!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetelor, dragelor, eu incalec pe-o sa, ma duc sa duc piciul la mama si apoi, la ora 8, "pi cai osteni!" . tare as fi vrut sa ma opresc la bacau sa le vad pe fete, insa suntem cu autocarul si ala sta numai juma de ora (in care tre' sa facem tot pipiul rezervat pt drum ), la popasul acela, pe care-l stiti voi.
mihuta, eu oua nu mananc, insa o gura de pasca moldoveneasca iau cu drag pt tine. pasca ca soacra-mea nu face nimeni!!!

acum, va pup si SARBATORI FERICITE!!!! ORIUNDE VA AFLATI....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Ariel plecati fara TIO la BT?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani scumpa Noruta!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ariel,te contrazic:pasca ca mami meu nu face nimeni
Butucico,te astept
Simo-Mimo,sanatate multa

Mi-am pierdut telefonul...nu stiu unde e,problema e ca era aproape descarcat deci cand sun pe el,nici nu suna ca sa il gasesc
Fetelor care plecati sa aveti drum bun si Sarbatori cu pace si liniste!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonic

Ariel plecati fara TIO la BT?

catalina, mama Antoniei-Isabel (07.04.2000) si a lui David-Luca zis Oaca/Luki (02.03.2008)- de acum baiat mare

fara TIO ...e drum de noapte de 8 ore si sigur s-ar lasa cu scandal...sa stea intelepnit in scaunul ala atat...plus ca ii sapa iar maselele, cred ca stii ce inseamna asta....saptamana trecuta eram decisa sa-l iau, insa dupa chestia aia cu ochii lacrimosi nu m-as risca. si mai e faza ca mama nu vrea sa ramana fara unul din "puii ei" . e mai bine asa, mai ales ca vrem sa le zicem socrilor sa vina si ei aici peste 1-2 luni.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput