*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (394)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Stelutz, ce montaj frumos!

Ramo, eu am galactoree inca inainte de a avea vreun copil!
Trebuie neaparat dozata prolactina. De cele mai multe ori galactoreea nu are semnificatie patologica, insa poate fi si un semn al unei disfunctii endocrine. pana afli oricum nu mai incerca sa vezi daca curge sau nu pentru ca orice stimulare locala determina cresterea prolactinei. In plus anticonceptionalele pot favoriza aparitia ei.

Mimo, ai rupt patul copilului! Pot sa rad?
cat despre albirea ta, mai degraba cred ca ti-a scazut tensiunea....asa ca baga apa!

Kya, ti-am mai zis ca despre Seb la gradi am numai vorbe de lauda.
3 zile s-a smiorcait nitel cand plecam, insa acum imi spune el pa, isi ia lucrurile de la dulap si mi le aduce sa il schimb, ma pupa si gata!
Se bucura nespus cand vin sa il iau.
De mancat nu se omoara, dar recupereaza acasa de obicei. Si cred ca nic kk nu face la gradi pentru ca seara recupereaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

bueeyyy, eu cred ca Mimo va pacaleste ca doar azi e 1 Aprilie!

intre timp mi s-au incarcat si pozele si filmuletele, de aici si www.onetruemedia.com/shared?p=aa8fe6db17fa270d4cc00e&skin_id=701" target="_blank">distractie mare - era prea mare pt webshots..

o zi buna sa aveti si grija la pacaleli!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am uitat sa anunt vestile bune de la controlul pediatric:
93 cm lungime - 98%
13 kg - in safrsit ne-am mai ingrasat, 75% acum..

am facut si un Hib si am primit numai cuvinte de lauda..
ca sa nu mai spun ca cum si-a dat seama unde eram, inainte sa intram la consultatie, ma tragea de mana sa plecam ..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bai, zau ca nu va pacalesc, chiar uitasem ca e 1 aprilie Din pacate, ca mi-ar fi placut mie. Nu v-am mai zis ca aseara dupa baie (era pielea moale) s-a frecat cu gura de perna si a inceput sa sangereze de era sa lesin iar Tot patul era plin si la gura lui nu mai spun
Sunt perfect de acord ca sarbatori de Paste ca-n Moldova nu exista in lumea asta, tocmai am luat doua reteta de pasca cu smantana de la Suceava, ceva ce eu nu pot sa uit ca am mancat vreodata Fara blat, of course Oricum, in afara de mancaruri, e ceva special acolo, atmosfera, oamenii , nu stiu...dar suna clopotele alea de-ti vibreaza sufletul Mihutzule te cred ca-ti lipsesc
N-am vazut inca poze si filme, dar felicitari pentru mandra si inaltimea ei .Ma gandesc ca daca 13 kg ar fi pe percentila de 75% , 14,500 ale lui Dudu nu sar din grafic inca Ce-i aia Hib?
Multumesc pentru sfaturi si pareri, cel mai tare ma tem de glicemie ca la tona mea si dupa diabetul ala gestational, n-ar fi de mirare Ca si tensiunea-i jos de tot si ca nu beau apa niciodata, si asta e adevarat. M-oi duce si la analize dar nu acum inainte de sarbatori, sa nu mi le stric de tot
Si puteti sa radeti, da ca acum mi-a trecut spaima si s-au dus nervii dar a fost cevaaa Noroc ca avem doua aparatori, aia de la perete am mutat-o la margine si n-are decat sa dea cu capul in perete pana nu mai poate , na, daca are viermisori in

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

ca sa nu mai spun ca cum si-a dat seama unde eram, inainte sa intram la consultatie, ma tragea de mana sa plecam ..

Sanziana cum "miroase" vreun dr, isi tine strans haina pe ea (sa nu cumva sa o dezbrac, ca aia inseamna ca stam mai mult) si zice pa pa cu atat foc si convingere! Si le face si cu mana, doar doar plecam mai repede!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

N-am plecat, nu m-am apucat de nimic, am comandat doi cozonaci si gata, am obosit Plec la pranz, cand doarme Dudu. teoretic, din cauza grevei, ar trebui sa fie mai liber in magazine
Sa va spun ce-si doreste Dudu sa-i aduca iepurasul :
Brrrum, bruuum ! DOO!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Greva? Ce greva?

Aa, Sovi un dulce absolut MI-NU-NAT este pe tarta cu lamaie de pe bucataras... http://www.bucataras.ro/retete/4408/lemon-cake.html

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

dragele mele , buna.

Fie ca lumina sfintelor sarbatori sa va intre in casa asa cum va doriti, sa va duca fericire ,noroc si un car de bucurii.!!!!!
Urarile sunt pentru voi si pentru cei dragi voua.
va pupa famelionul BUTUCEL si aveti mare grija de voi!

iu

am uitat sa va spun ....MArti m-am intalnit cu ELA ,zozelina noastra care are niste ochi superbi , era fara baiat si m-am suparat, dar asa as mai fi stat la palavre cu ea in plina strada, apropo Ela ca m-am gandit sa nu te superi si io
Tot ea mia dat nr de tel (RDS) al Alineiionescu drept pt care te voi suna ( scriu ca sa stii cine te va suna cind ma voi recomanda butucica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Mmm, Vali, daaa, eu ma bag la afacere Dai forma si te faci cu un platou de nuci gata facute Eee?

Oana, de acord!!!!!

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Eu mai am cateva ore de liniste si apoi incepe dicstractia: BAGAJE!!! ca de obicei, voi lua toata casa dupa mine.. Vom sta 6 zile si daca-mi trebuie tocmai ce am lasat acasa???

Ramo, ma gandeam sa-ti facem o vizita, ca vom fi prin zona, dar luni plecam prea devreme si ne cam grabim... Data viitoare

Deci,

LA MULTI ANI, TEODORA@!!!! Steluta, sa va insenineze sufletele intotdeauna!!!! Am vazut montajul si m-am bucurat sa vad ca vazusem toate pozele!!!

SA AVETI SARBATORI PLINE DE LINISTE !!!!!

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput