*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (394)
Raspunsuri - Pagina 5
Kya spune:
Hai mah Mimonixo, cum naiba ati cauzut cu patul?!?? Am voie sa rad? Bine ca n-ati patit nimic!
Iar cu lesinul ala, nu ai vrea mataluta sa-ti faci niste analize? Mmm, ce zici?
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
lianam spune:
ntz ntz ntz duamna mimo ....niste verificari "in service"
de calciu, glicemii una alta etc...eeee? mai dupa Pasti asa? nu ar fi mai bine decat sa te gandesti la rele ce s-ar putea intampla?
batu nu pun pe dumneavoastra ca ma simt cu musca pe caciula si mi-e sa nu-si schimbe batu' directia
.... te mai plangi de una alta si uite de cata agilitate dai dovada: faci tulutze , rostogoliri
... tare duduletu cu viermisorii
... lui teo i-am zis mai demult cand facea nazdravanii ca o cam mananca in dos; si de atunci cand o intreb unde o mananca daca face prostioare, se intoarce cu funduletul si se bate pe el ![]()
�Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea�
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI TEA, REBECA SI NATALIA!
mimo, uite asa m-am distrat eu toata saptamana trecuta...de ce-o fi fost, nu stiu, ca acum a trecut la fel de subit cum a si inceput. cand mai faci d-astea, baga putin dulce si te pui pe picioare, caci ce povesteti tu seamana a criza de hipoglicemie.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
sovietica spune:

La multi ani Tea, Natalia si Rebeca! 

Vai, Monix!
rasu-plansu! da parca mai mult plansu... vedeti ca in perioada asta a anului cica organismul e mai slabit, tanjeste dupa vitamine &stuff. mie homeopatul imi zicea de exemplu sa dau cu ulei de catina. poate, pana ajungi la un control, bagi si tu asa ceva? 
Ariel, ce grozavii povestesti si tu acolo
noduli?! ai grija fataaa! si daca cumva te hotarasti la homeopate, eu votez apasat sa te vezi cu unu, nu prin mail sau telefon. ca cica aia nu e treaba. Sanatate!
Raluca, eu am ametit numai cat ti-am citit mesajul
Spor in toate!
Liana harnicuta spune de Teo, inca ii place la gradi? a facut ceva istericale pe tema asta?
Kya, Ramo, cred ca asa o sa raman si eu, cu canalele galafore dilatate
ca de 2 ani incoa, nu s-au oprit deloc, ca si in sarcina aveam.
Gata pauzaaaa, s-a trezit sefa. sefu' si-a inceput serviciul in plina criza de eruptie dentara si in urletele de rigoare 
spor la munci, fete! tre sa scormonesc dupa o prajitura buna, sa punem pe masa la unchiu.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
bubu05 spune:
'Neata 
La multi ani Teodora, Rebeca si Natalia 
Sa va traiasca minunile, sa creasca mari si sanatoase 
Mimo, tie ti-ar trebui o cura cu verzituri din astea pt. revigorare, niste shake-uri verzi pline de vitamine, crude. bagi in blender cu niste apa frunze de spanac, patrunjel si alte verzituri si bei ![]()
Nasoala faza cu patul...bine ca n-ati patit nimic...
Kya, hai maaaa...cum aduci vorba de soacra cum nu mai ai chef de nimic...e de inteles, dar nu o lasa sa-ti strice cheful. Hai, pleci la munte, te distrezi si gata ![]()
Eu ma apuc de ousoare...in curand...
Ma bucur ca v-a placut supica, am pus fidea in ea sa nu fie simpla, ca nu mananca astia mici...la pranz le fac si crutoane ![]()
bubu05 spune:
Mai, e un frig la mine in casa
astia au oprit caldura de 2-3 zile si cum afara s-a racit...brrr...in baie cel putin zici ca sunt in grota...
sovietica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Mai, e un frig la mine in casa astia au oprit caldura de 2-3 zile si cum afara s-a racit...brrr...in baie cel putin zici ca sunt in grota... |
da, da! si la mine.. mi-am pus polarul pe mine si botosii :)
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
zozela spune:

La multi ani,Rebe!!

La multi ani,Teo!!

La multi ani,Natalia!!

lui Mihai si
cu
!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Kya spune:
Da' chiar, ia mai povestiti cum sunt puii la gradi! Le (mai) place? Plang, nu plang....
Iris a lui Lyvy cum s-o mai fi acomodat?
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihutza11 spune:
La multi ani printese mici Tea, Rebeca si Natalia! sa fiti sanatoase si mereu vesele!

am citit si vazut tot ce era de vazut.. numai copilasi frumosi si mamici vesele!
Tuchi m-ai lasat paf cu rezumatul.. succes pe noul drum, sa va fie bine!
fetele calatoare in Moldova, bravo!! sa va ganditi si la mine cand ciocniti un ou..
si acum sa zic si eu o parere poate cam subiectiva, sper sa nu supar pe nimeni, dar sarbatori ca in Moldova/Bucovina eu cred ca mai rar.. na acum eu cum am zis sunt un pic subiectiva, dar de ex am facut si Paste si Craciun in Oltenia si nu se compara sub nicio forma.. daca pana si omul meu a zis asa, el oltean get-beget.. insa ce e drept nu prea stiu cum e in Ardeal.. ideea e ca eu acum asa de mult duc dorul sarbatorilor de acasa si poate de aia m-a luat gura pe dinainte acum.. sa ma iertati ca nu e cu rautate..
am uitat ce mai voiam sa zic.. am citit din urma mai de dimineata si nu am raspuns atunci si acum nu mai stiu..
de mi s-ar incarca si mie filmuletele mai repede..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor