*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (394)
Raspunsuri - Pagina 10
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI NORUTA MEA SCUMPA LA VEDERE!!!
SA CRESTI MARE,SANATOASA SI SA AI PARTE DE TOT CE-TI DORESTI SI CE-SI DORESC PARINTII TAI PENTRU TINE

LA MULTI ANI PUIUTUL MEU DE TOI ANI!!! ...sa fii sanatos,sa ne inseninezi zilele ca si pana acum,sa ramai pentru totdeauna la fel de vesel si dragastos...esti cel mai scump si cel mai pretios pentru noi,esti minunea noastra mica care ne-a adus zambetul pe buze si ne-a facut sa intelegem ca-n viata nimic nu este mai important decat sa dai viata unui alt OMulet ...cat de mic ar fi el

sunt fericita..sunt o mamica super fericita ca am asa puiutz...asa ca dau de baut:

o cupa de sampanie si-un vinisor

pentru maine dimineata

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
egonsis spune:
cu oleaca de intarziere:
LA MULTI ANI TEODORA!
LA MULTI ANI REBECA!
si, exactly on time:
LA MULTI ANI ANDREI!
LA MULTI ANI DARIA!
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi! Mamici, tatici, sa aveti parte numai de bucurii de la copii, sa fie intelegere si pace toata viata!
Va multumesc din suflet pentru urarile voastre! la fel va urez si voua, insutit si inmiit, numai sanatate si bucurie!
A fost un an bestial cu Natalia, ca altfel nu pot sa il numesc, doar ras si veselie si minunari de cate lucruri poate sa invete si sa faca. Nu era zi suficient de lunga, sa simt ca am stat destul cu ea. Azi de-abia am dat-o la culcare, dupa 11 a adormit.
Stela, superb montajul!
Nopte buna tuturor si o zi minunata maine!
ramo_cata spune:
gudinde Da trebuie sa fim mai BUNI
imi pare rau ca ne dam seama numai in momente triste,numai atunci cand pierdem pe cineva drag ,cineva important pentru acest popor...
gata ma duc si eu la nani,am calcat cateva hainute de-ale piticaniei..va 

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mihutza11 spune:
La multi ani Andru-cel-fotbalist! sa cresti mare, sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor!

Ramo pune mana si fa si o tititza ca o sa ai mare baza in biat, sunt sigura!
La multi ani Daria!

multumim ca ne-ati vazut/placut/laudat! 
off Mimo ca si mie imi place pasca cu smantana si aia cu ciocolata
..
dar asa nu am chef de nimic, de niciun gatit anul asta, nu stiu am o stare mai nasoala sufleteste.. cred ca abia sambata daca o sa fac ceva.. zau nu am spor de nicio culoare si cand nu am spor si nici chef nici mancarea nu iese buna, e pe probate asta.. asa ca sper sa vina cheful pana sambata sa fac si eu macar o pascuta si un cozonac (poate) si mai vad eu ce.. macar oua am sa colorez ca asta e usor si placut
..
Hib = hemophilus influenza tip B sau cum s-o scrie, a fost a patra doza de cand s-a nascut.. in carnetelul cu vaccinuri vad ca mai e loc de o doza pt asta si gata, dar nu stiu cand e in schema..
nu stiu daca mai prindeti urarea mea, dar totusi:
Drum bun fetelor calatoare! sa aveti un PASTE FERICIT si plin de lumina!
Tonic nu stiu cu cine seamana fata asta cu rasul ei colorat dar si noi murim de ras de rasul ei
..
offf drob!!
ce dor imi e!!
Luny super codite! si mie imi plac sa fac si sa mi se faca! ma mai jucam cu sor'mea asa.. off ca mi-e dor si de ea!
succes cu tratamentul Mufarinului sportiv!
all!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
gudinde spune:

La multi ani Andrei si Daria!

Sa fiti fericiti, sanatosi si sa aveti parte de multe impliniri!
Olgutzika spune:

Andrei si Daria

Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!
Sa va traiasca minunile, Ramo si Adriana, sa fiti fericiti!

Olgutzika spune:
Gagici, eu sunt cu bagajele la usa si cu Radu la fumat si baut cafeaua inainte de dus 

Deci plecam si noi in vreo suta de ani asa...Avem internet la vila, deci inca nu va urez nimic, decat "Spor la treaba" gospodinelor si "Drum bun!" calatoarelor 
Mihule, dementiala Andra!!! Luny, cat de tare Muffy la abdomene ![]()
Mimo, sanatate, mai. Ai grija de tine! Cred ca de la prea mult smotru ti s-a tras
, ia da-te lovita
. Sa gateasca Mimu de Paste
.
gudinde spune:
Hello everybody!
Eu in campul muncii, sper sa nu fie o zi prea grea.
Am intrat sa va pup pe toate si sa urez fetelor care pleaca astazi un Paste Fericit si imbelsugat alaturi de cei dragi voua.
lianam spune:

LA MULTI ANI ANDREI!
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, sa ai o copilarie frumoasa si fericita si mereu sa-ti fie alaturi cei ce te iubesc!

Ramo
sa-ti traiasca puiutul si sa-ti faca viata tot mai frumoasa! 
“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
mimonix spune:
La multi ani iubiti copilasi Andrei si Daria! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Sa va traiasca minunile, mamicutelor!
Sarbatori fericite tuturor hoinarelor, sa petreceti bine, sa va relaxati, sa va priasca 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea