*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (394)
Raspunsuri - Pagina 12
tuchita spune:
Buna dimineata!
vad ca cafea nu da nimeni in ziua de azi!

La multi ani Andru! sa cresti mare, sanatos, voios, voinic!
La multi ani, Daria!

Am vazut fetita cu codite, ce frumoasa s-a facut!
Eu muncesc, am 7 externari de facut si sunt si de garda!
Mimo, masina de-aia i-am luat lui Seb din carrefour.
Ilinca o uraste ca face prea mult zgomot si o ascunde!
Revin cu urarile dupa ce golesc sectia!
cleme spune:
LA MULTI ANI ANDRU! 
LA MULTI ANI DARIA! 
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Distractie placuta fetelor calatoare si un Paste fericit!
Kya Diana are par de codite dar nu ma lasa sa-i fac
Mimo misto retete dar mie a zis tata ca-mi cumpara asa ca nu ma mai agit. Oricum nici miel nu am, dar i-a dat ieri Udrea lui Lucian un cozonac si o sticla de vin
. Si distractie la cheltuit banii!
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Are mama o fetita cu codite P.S. IN SFARSIT are par destul pentru niste codite Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Ce codite are ea maaaaiii

Si fataa, nu are cum sa-ti fie dor de randunoi, ca si-a lasat o copie acasa Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Kya spune:
Pai, ce crezi Cleme ca pe mine ma lasa? O tin un pic cu forta, apoi repede niste poze, pana nu se prinde si le trage jos din par. Ideea este sa-i distrag atentia imediat dupa ce-i fac coditele sa uite de ele 
Tuchi
si spor la munca!
Mimo aha, am inteles ce e zeamilul. Pe dl amidon il stiu, ca-l folosesc la tot felul de creme, sosuri... etc.
Auzi, dar in retetele tale umplutura nu se pune in aluat? 
Mihuta dar ce inalta e Andra! 93 cm? ohooo, Sanziana abia are 84. Pe grafice e inspre categoria "scund". Sa stii ca m-a inspirat poza aia cu tortul diplomat
Am scos reteta de la naftalina.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
Ce codite are ea maaaaiii ![]() Si fataa, nu are cum sa-ti fie dor de randunoi, ca si-a lasat o copie acasa Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
Ca mereu cand intreba de tac-su, ii explicam ca e pe vapor.
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
"Tati por" pupa mama pe ea 
Pasca n-are blat, tocmai asta e minunea, ca mie blatul nu-mi place
Dar daca vrei, la reteta nr I scrie ca poti sa o pui pe aluat fraged (gasesti reteta separat, e super simpla)
Cleme ce v-ati fi facut voi fara vinu' aluia ![]()
Au astia un stil nene sa scoata ochii oamenilor cu d-astea
Multumim de urare, noroc cu Tuchi ca acusi iau directia 
Si ca veni vorba de munca Tuchi, ia sa pun si eu o intrebare desteapta
Poti face diabet de la bautura? 
Ca veni socra-miu in vizita ( haha, mai bine, muuuuult mai bine asa, nu mai zic ca a adus gaina TOATA
) si zise ca are de doi ani diabet de gradul II dar nu ia niciun medicament ca n-are timp, el pleaca la tara 
Bea 6 litri de apa pe zi(asta-i numa' apa, nu e tot lichidul
), dimineata are glicemia 260, nu mai vede bine, dar nu se duce el sa ia trimitereeee...nooo, e prea complicat! Si ma gandeam si eu asa...de ce? Ca omul asta stresat nu a fost niciodata, de muncit nici atat, gras nu e , fast food nu mananca (ba chiar spre bio daca sta la tara) , dulciuri niciodata....deci de ce?
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
tonic spune:
LA MULTI ANI ANDRU sa cresti mare si sanatos, sa-ti bucuri parintii si te asteptam la Bucureesti la un fotbal! ![]()
Ramo sa-ti traiasca baiatul si sa faci si o fetita la fel de frumoasa 
Sunt la munca, plec acum, ca ne-au dat drumul mai devreme
, va 

si poate mai intru de acasa.
Tuchi garda usoara si
floricelelor.
Mimo am notat retetele. Sa stii ca nici eu nu am luat cadouri copiilor, ca al meu nu se pricepe si eu nu am avut timp, dar ei primesc tot timpul, ca eu daca vad ceva si-mi place iau.
Cuscra mullt succes cu gradi, multa sanatate si toate cele bune pentru sarbatori. Pleaca nepotii la Tulcea si vin marti inapoi, vrei sa-ti aduca ceva?

Randunici nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu, dar va pup si va imbratisez cu drag pe toate. Sa aveti spor la treburi, drum bun celor care pleaca, dar mai ales sanatate, liniste si iubire in jurul vostru.

clauclau spune:
Hello, si eu la servici, dar plecam acusica.![]()
LA MULTI ANI ANDRU SI DARIA.

Am vazut Sanzi cu codite, ce dulce e!
Noi inca nu facem codite, dar avem aceeasi inaltime, 84 cm.![]()
Drum bun randunelelor calatoare!

clauclau spune:
Dragele mele, in caz ca nu mai pot intra va urez de pe acum Paste Fericit alaturi de familie si copii. Sa aveti sufletele pline de caldura si bucurie , sa va simtiti minunat oriunde ati fi.